Uutiset

Romania vieraspelin liput saatavilla

Romania - Suomi ottelun liput ovat nyt saatavilla

Lippujen ostolinkki löytyy vuoden 2022 jäsenmaksuna maksaneille sekä sisäänkirjautuneille jäsenillemme kotisivujemme otteluliput -osiosta. Päästäksesi lippulinkkiin käsiksi sinun tulee ensin täyttää matkustajatietolomake, jonka lähetettyäsi saat varsinaisen lippulinkin. Lippuja ovat saatavilla linkin kautta 31.5. asti. Mikäli sinulle tulee jokin ongelma, laita viesti yhteydenottolomakkeellamme aiheesta otteluliput.

 

Muista myös Bosnia-Hertsegovina vierasottelun liput sekä bussikyyti Sarajevosta Zenicaan ottelupäivänä. Lisäksi Suomi - Montenegro kotiotteluun on busseja Jyväskylästä, Turusta sekä Lappeenrannasta ja Suomi - Bosnia peliin bussi kulkee Jyväskylästä Tampereen kautta.

KILPAILU: Pohjoiskaarteen juhlaviisu

20-vuotiaan SMJK:n kunniaksi etsimme Pohjoiskaarteen juhlaviisua. Osallistu ja jaa tunne-elämyksesi taipaleemme varrelta!

Millaisia muistoja, tunnetiloja tai aistimuksia Suomen Maajoukkueen Kannattajien ja Pohjoiskaarteen monikymmenvuotinen historia sinussa herättää? Kanavoi nämä juhlaviisun muotoon ja jätä jälkesi suomalaiseen jalkapallohistoriaan!

Kyseessä on lähtökohtaisesti biisikilpailu, mutta emme halua rajoittaa kilpailijoiden luovuutta joten muunlainenkin näkemys (chantti, videoteos, taltioitu performanssi tms.) juhlaviisusta hyväksytään mukaan. Tärkeintä on että kyseessä olisi jollakin tavalla esitettävissä oleva teos, joko livenä tai tallennemuodossa.

Parhaat teokset julkaistaan yhdistyksen 20-vuotisjuhlassa 5.11.2022 Olympiastadionilla ja palkitaan rahapalkinnoin, pääpalkinto on 500€.

Kilpailun säännöt

Lähetä ehdotuksesi mieluiten linkkinä osoitteeseen [email protected] 30.9.2022 mennessä.

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n nimeämä puoliammattilaisraati valitsee palkittavat teokset. Palkintoja jaetaan vähintään kahdelle parhaalle. Osallistujat vastaavat lähettämiensä teosten tekijänoikeuksista. Osallistumalla kilpailuun luovutat teoksen esitysluvan SMJK:lle.

Lippuja Bosniaan sekä U21 otteluihin

Lippuja myynnissä Huuhkajien vierasotteluun Bosniassa sekä U21 otteluihin Helsingissä ja Turussa

Suomen maajoukkueen kannattajat ry:n liput sekä Zenicassa pelattavaan Huuhkajien Bosnia-Hertsegovina - Suomi Kansojen Liigan otteluun, että U21 maajoukkueen otteluihin Turussa ja Helsingissä ovat nyt myynnissä osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi. Muista kirjautua sisään, jotta saat liput otteluihin näkyviin. Bosnia-Hertsegovinottelun lipun saadaksesi muistathan täyttää matkustajatietolomakkeen. Osoite löytyy lippukuvauksesta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Myynnissä on myös bussikyyti Sarajevosta Zenicaan ottelupäivänä. Lisäksi Pohjoiskaarre järjestää bussikyydit jokaiseen Helmareiden EM-kisojen alkulohkon otteluun Milton Keynesissä Lontoosta. Nämä, kuten kaikki muutkin bussikyytimme, ovat avoimia kaikille Suomalaisen jalkapalloilun kannattajille. SMJK:n jäsenmaksun vuoden 2022 maksaneet saavat pienen alennuksen jokaisesta ostamastaan matkasta.

Liput Huuhkajien vieraspeliin Romaniassa sekä bussikyydit Huuhkajien kotiotteluihin kesäkuussa ovat tulossa myöhemmin tällä viikolla.

Tervetuloa mukaan!

SMJK Uutiskirje, toukokuu 2022

2.5.2022

SMJK Uutiskirje, toukokuu 2022

Vuoden 2022 jäsenyys

Vuoden 2022 jäsenyydet ovat edelleen myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/ . Jäsenmaksu on 20 € vuodelle 2022. Tämä sähköpostiviesti on lähetetty samansisältöisenä sekä vuoden 2021 että 2022 jäsenille. Jos olet kerran jo maksanut jäsenmaksun, niin jäsenyyttä ei ole tarjolla.

Jos et ole vielä maksanut vuoden 2022 jäsenmaksua, niin kirjaudu sisään kauppaamme ja osta jäsenyys. Jäsenmaksun maksaminen on edellytyksenä, että voit ostaa lippuja Pohjoiskaarteen fanikatsomoon Suomen maajoukkueiden kotiotteluissa. Lisäksi saat kolme kertaa vuodessa jäsenlehtemme Huse!:n sekä kaikki muut vaihtuvat jäsenedut.

Jos tiedät maksaneeni vuoden 2022 jäsenmaksun eivätkä liput Nations League-otteluihin Olympiastadionilla sekä muut vuoden 2022 jäsenedut ole tarjolla, niin ota yhteyttä Pohjoiskaarteen sivuilla olevan ota yhteyttä-lomakkeen kautta.

 

UEFA Nations League (Kansojen liiga) 2022

Lohkoarvonta järjestettiin vuoden 2021 joulukuussa. Suomi arvottiin samaan lohkoon Romanian, Bosnia-Hertsegovinan ja Montenegron kanssa.

Suomen otteluohjelma on seuraava:

4.6.2022 Suomi - Bosnia-Hertsegovina, Helsinki

7.6.2022 Suomi – Montenegro, Helsinki

11.6.2022 Romania – Suomi, Bukarest

14.6.2022 Bosnia-Hertsegovina – Suomi, Zenica

23.9.2022 Suomi – Romania, Helsinki

26.9.2022 Montenegro – Suomi, Podgorica

 

Kotiottelut

Kaikki kotiottelut pelataan Helsingin Olympiastadionilla ja liput ovat myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html . Lippujen hinnat ovat aikuisille 25 €/ ottelu ja lapsille sekä alennusryhmille (nuoret 12-17v., opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 16 €/ottelu. Kausikortin eli kolmen ottelun lippupaketin hinta on 71,50 € Ja alennusryhmille 43 €. Liput näkyvät vain vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille ja lippuja myydään yksi per henkilö. Lipputuotteiden kohdalla verkkokaupassa on lisätietoja lipunmyynnistä, toimituksesta ja järjestelyistä. Lue ohjeet tarkkaan ennen lipun ostamista. Liput ovat Olympiastadionin Pohjoiskaarteeseen, tarkemmat katsomolohkot varmistuvat lähempänä otteluiden ajankohtaa.

Huuhkajakausarin myynti loppuu 8.5. klo 18.00

Bosnia-Hertsegovina -ottelun lipunmyynti loppuu 15.5. klo 18.00

Montenegro -ottelun lipunmyynti loppuu 17.5. klo 18.00

Romania -ottelun lipunmyynti loppuu 2.9. klo 18.00

Varaamme oikeuden lopettaa lipunmyynnin aikaisemmin, jos fanikatsomolle varattu lippukiintiö on täynnä.

 

UEFA Nations Leaguen vierasottelut

Kesäkuun vierasotteluiden lipunmyyntijärjestelyistä tiedotetaan myöhemmin erikseen. Romaniassa lipunmyyntiprosessi on viivästynyt, mahdollisesti koska Bukarestissa stadion on vaihdettu alkuperäisistä suunnitelmista. Tällä hetkellä lipunmyynninaloitus riippuu romanialaisten ja bosnialaisten aloitteellisuudesta. Sekä Bukarestissa että Sarajevossa on suunnitelmissa järjestää kokoontumisbaari suomifaneille. Sarajevosta Zenicaan järjestetään ottelupäivänä 14.6. kuljetus. Tämä bussi lähtee Sarajevon keskustasta, Bosnian kansallismuseon edestä n. klo 17.30. Tarkka aikataulu selviää ottelun lähellä. Menopaluulippu maksaa SMJK:n vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille 15€, muille 20€. Yhdensuunnan matkoja emme myy vielä.

 

Yhteistyöbaari

SMJK:n kokoontumisbaarina Helsingissä pelattavissa maaotteluissa tulee toimimaan Kampin Keskuksessa sijaitseva Bruuveri. Mobiilijäsenkortille tulevat myöhemmin näkyviin jäsenedut, osa näistä tulee olemaan voimassa ottelupäivinä ja osa jatkuvasti.

 

 

Helmareiden harjoitusottelu Suomi-Japani Turussa 27.6.

Suomi pelaa myös 27.6. harjoitusottelun Turussa Japania vastaan, SMJK:lla on myynnissä erä lippuja tähän otteluun. Liput ovat myynnissä 22.6. klo 10.00 asti tai siihen asti, kun lippuja riittää. Lippuja on saatavilla rajallinen määrä. Lippujen hinta on 13 € ja alennusryhmille 4 €. Liput ovat myynnissä osoitteessa: https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput/lippu-helmareiden-peliin-fin-jpn-27-6-2022.html (edellyttää sisäänkirjautumista).

 

Naisten EM-kisat

Naisten EM-kisat järjestään kesällä 2022 Englannissa. Suomi pelaa alkulohkon ottelunsa Milton Keynesissä, 8.7. vastassa on Espanja, 12.7. Tanska ja 16.7. Saksa. SMJK suunnittelee tapahtumia otteluiden yhteyteen, ja tiedottaa myöhemmin näistä muista ottelutapahtumiin liittyvistä järjestelyistä ja tapahtumista.

Bussikyydit Helmareiden alkulohkon otteluihin Milton Keynesissä Lontoosta ovat jo myynnissä. Pohjoiskaarre järjestää kyydin jokaiseen kolmeen otteluun Lontoosta. Bussi lähtee Eustonin aseman läheltä, ottaa lisää matkalaisia kyytiin myös Watfordin aseman lähistöltä ja vie kaikki MK stadionin läheisyyteen. Tarkat pysäkkien sijainnit sekä aikataulut selviävät lähempänä kisoja. Menopaluulippu maksaa SMJK:n vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille 40€, muille 45€. Yhdensuunnan matkoja emme myy vielä. Alustavat aikataulut löytyvät jokaisen ottelun matkalipun tiedoista.

 

Mobiilijäsenkortit

Kaikille vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille tullaan toukokuun aikana tilaamaan uusi mobiilijäsenkortti, uusi kortti on voimassa toukokuun loppuun 2023 saakka. Kortin tarkka saapumispäivä ei vielä ole tiedossa.

 

Pelin hinta

SMJK on mukana SASK:n Pelin Hinta -kampanjassa ja SMJK:n edustaja osallistui huhtikuussa seminaariin aiheen tiimoilta. Lisätietoa kampanjasta: https://www.sask.fi/ajankohtaista/joukkuepelia-ihmisoikeuksien-puolesta/

 

Fanituotteet

Pohjoiskaarteen omat fanituotteet ovat myynnissä ja tilattavissa osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html , käy tutustumassa valikoimaan ja tilaa itsellesi tai lahjaksi. Kotiotteluiden yhteyteen tullaan järjestämään myyntipiste porttien ulkopuolelle Pohjoiskaarteen sisäänkäynnin välittömään läheisyyteen.

 

 

https://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

Futisforum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

Kuljetuksia myynnissä Englannissa ja Bosniassa

Bussikyydit myynnissä naisten EM-kisoissa sekä miesten vierasotteluun Bosniassa

Bussikyydit Helmareiden alkulohkon otteluihin Milton Keynesissä Lontoosta ovat myynnissä. Pohjoiskaarre järjestää kyydin jokaiseen kolmeen otteluun Lontoosta. Bussi lähtee Eustonin aseman läheltä, ottaa lisää matkalaisia kyytiin myös Watfordin aseman lähistöltä ja vie kaikki MK stadionin läheisyyteen. Tarkat pysäkkien sijainnit sekä aikataulut selviävät lähempänä kisoja. Menopaluulippu maksaa SMJK:n vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille 40€, muille 45€. Yhdensuunnan matkoja emme myy vielä. Alustavat aikataulut löytyvät jokaisen ottelun matkalipun tiedoista.

Myös Sarajevosta Zenicaan Huuhkajien ottelupäivänä 14.6. järjestetään kuljetus. Tämä bussi lähtee Sarajevon keskustasta, Bosnian kansallismuseon edestä n. klo 17.30. Tarkka aikataulu selviää ottelun lähellä. Menopaluulippu maksaa SMJK:n vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille 15€, muille 20€. Yhdensuunnan matkoja emme myy vielä.

Tervetuloa matkaan! Oi Suomi on!

Helmareiden liput Japania vastaan myynnissä

Liput Helmareiden otteluun Japania vastaan myynnissä

Turussa Veritas Stadionilla 27.6.2022 klo 18.15 pelattavan EM-kisoihin valmistavan ottelun Suomi - Japani liput ovat nyt myynnissä vuoden 2022 jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Muista kirjautua sisään verkkokauppaamme saadaksesi liput näkyviin.

Liput ovat myynnissä 22.6. klo 10.00 asti tai siihen asti, kun lippuja riittää. Lippuja on saatavilla rajallinen määrä.

Tervetuloa kannustamaan Helmarit kohti kisoja!

P.S. Muista myös Huuhkajien Kansojen liigan kausarit ja irtoliput.

SMJK Uutiskirje, huhtikuu 2022

Vuoden 2022 jäsenyys

Vuoden 2022 jäsenyydet ovat edelleen myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi . Jäsenmaksu on 20 € vuodelle 2022.

Tämä sähköpostiviesti on lähetetty samansisältöisenä sekä vuoden 2021 että 2022 jäsenille. Jos olet kerran jo maksanut jäsenmaksun, niin jäsenyyttä ei ole tarjolla. Jos et ole vielä maksanut vuoden 2022 jäsenmaksua, niin kirjaudu sisään kauppaamme ja osta jäsenyys. Jäsenmaksun maksaminen on edellytyksenä, että voit ostaa lippuja Pohjoiskaarteen fanikatsomoon Suomen maajoukkueiden kotiotteluissa. Lisäksi saat kolme kertaa vuodessa jäsenlehtemme Huse!:n sekä kaikki muut vaihtuvat jäsenedut. Jos tiedät maksaneeni vuoden 2022 jäsenmaksun eivätkä liput Nations League-otteluihin Olympiastadionilla sekä muut vuoden 2022 jäsenedut ole tarjolla, niin ota yhteyttä Pohjoiskaarteen sivuilla olevan ota yhteyttä-lomakkeen kautta.

UEFA Nations League (Kansojen liiga) 2022

Lohkoarvonta järjestettiin vuoden 2021 joulukuussa. Suomi arvottiin samaan lohkoon Romanian, Bosnia-Hertsegovinan ja Montenegron kanssa. Suomen otteluohjelma on seuraava:

4.6.2022 Suomi - Bosnia-Hertsegovina

7.6.2022 Suomi - Montenegro

11.6.2022 Romania - Suomi

14.6.2022 Bosnia-Hertsegovina - Suomi

23.9.2022 Suomi - Romania

26.9.2022 Montenegro – Suomi

Kotiottelut

Kaikki kotiottelut pelataan Helsingin Olympiastadionilla ja liput ovat myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html. Lippujen hinnat ovat aikuisille 25 €/ ottelu ja lapsille sekä alennusryhmille (nuoret 12-17v., opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 16 €/ottelu. Kausikortin eli kolmen ottelun lippupaketin hinta on 71,50 € Ja alennusryhmille 43 €. Liput näkyvät vain vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille ja lippuja myydään yksi per henkilö. Lipputuotteiden kohdalla verkkokaupassa on lisätietoja lipunmyynnistä, toimituksesta ja järjestelyistä. Lue ohjeet tarkkaan ennen lipun ostamista. Liput ovat Olympiastadionin Pohjoiskaarteeseen, tarkemmat katsomolohkot varmistuvat lähempänä otteluiden ajankohtaa.

Huuhkajakausarin myynti loppuu 8.5. klo 18.00

Bosnia-Hertsegovina -ottelun lipunmyynti loppuu 15.5. klo 18.00

Montenegro -ottelun lipunmyynti loppuu 17.5. klo 18.00

Romania -ottelun lipunmyynti loppuu 2.9. klo 18.00

Varaamme oikeuden lopettaa lipunmyynnin aikaisemmin, jos fanikatsomolle varattu lippukiintiö on täynnä.

UEFA Nations Leaguen vierasottelut

Kesäkuun vierasotteluiden lipunmyyntijärjestelyistä tiedotetaan myöhemmin erikseen. Tällä hetkellä lipunmyynninaloitus riippuu romanialaisten ja bosnialaisten aloitteellisuudesta. Sekä Bukarestissa että Sarajevossa on suunnitelmissa järjestää kokoontumisbaari suomifaneille. Yritämme järjestää myös kuljetuksia sekä Romaniassa Bukarestissa vanhasta kaupungista stadionille että Bosnia-Hertsegovinassa Sarajevosta Zenicaan. Näistä tiedotetaan vielä lähempänä ottelupäivää.

Helmareiden kotiottelut

Suomi pelaa kotiottelun naisten MM-karsinnoissa Georgiaa vastaan Bolt Arenalla tiistaina 12.4. SMJK:lle on varattu oma sektori katsomolohkoon 138 Itäkatsomon puolella, liput ovat myynnissä hintaan 18 €, alennusryhmät 8 €. Liput SMJK:n katsomoon ovat myynnissä 11.4. klo 10.00 saakka, löytyvät osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi ja näkyvät sisään kirjautuneille vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille jäsenillemme. Suomi pelaa myös 27.6. harjoitusottelun Turussa Japania vastaan, liput tähän otteluun eivät ole vielä myynnissä, mutta SMJK:lla on suunnitelmissa osallistua ottelutapahtumaan.

Naisten EM-kisat

Naisten EM-kisat järjestään kesällä 2022 Englannissa. Suomi pelaa alkulohkon ottelunsa Milton Keynesissä, 8.7. vastassa on Espanja, 12.7. Tanska ja 16.7. Saksa. SMJK suunnittelee tapahtumia otteluiden yhteyteen, sekä bussikuljetuksia Lontoon alueelta stadionin välittömään läheisyyteen ja tiedottaa myöhemmin muista ottelutapahtumiin liittyvistä järjestelyistä ja tapahtumista.

Fanituotteet

Pohjoiskaarteen omat fanituotteet ovat myynnissä ja tilattavissa osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html , käy tutustumassa valikoimaan ja tilaa itsellesi tai lahjaksi.

Junnutuki

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry ja Teerenpeli Yhtiöt solmivat alkuvuodesta 2020 yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten nuorten mahdollisuutta harrastaa jalkapalloa ja kehittää kotimaista seuratoimintaa. Yhteistyön tuloksena lanseerasimme Pohjoiskaarre-oluen, jonka myyntituotot päätimme ohjata em. tarkoitukseen ja sen myötä meidän on ollut mahdollista tukea kotimaisia seuroja. Vuonna 2022 tukea jaettiin 12 seuralle. Hyviä hakemuksia tuli paljon ja valinta oli vaikea. Tukea saivat Helsinki City Football Academy, Ilves-Kissat, Keravan-Pallo-75 ry, Korson Palloseura ry, Lapuan Ponnistus / Jalkapallojaosto, Pallokerho-35 ry, PEPO Lappeenranta ry, Pohjois-Haagan Urheilijat FC POHU ry, Porrassalmen Urheilijat-62 ry, Puotinkylän Valtti, Tervarit Juniorit ry ja Tuusulan palloseura ry Tukipäätökset tehtiin 20.2. ja kaikille hakijoille on lähetetty viesti siitä, miten juuri heidän hakemukselleen on käynyt. Tuleville vuosille ideoidaan myös vastaavantyyppisiä projekteja

https://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

 

Lippuja myyntiin Helmareiden ja Huuhkajien otteluihin

Liput Huuhkajien ja Helmarien otteluihin myyntiin

SMJK:n liput Helmarien MM-karsintaotteluun Georgiaa vastaan sekä Huuhkajien Kansojen liigan kotiotteluihin tulevat myyntiin 25.3.2022 klo 14.00 verkkokauppaamme osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi. Liput näkyvät vain vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille sisäänkirjautuneille jäsenillemme. Lippuja myydään tuttuun tapaan 1/jäsen/ottelu.

Liput Helmareiden otteluun maksavat 18/8 €. Annetaan Helmareille hyvä startti kohti kisoja ja mennään suurella joukolla katsomoon!

Huuhkajien yksittäisiin otteluihin liput maksavat á 25/16 €. Huuhkajien otteluihin on saatavilla myös kaikki kolme Kansojen liigan kotiottelua kattava lippupaketti. Tämä maksaa 71,50/43 €.

Liput ovat myynnissä rajatun ajan.

Helmareiden lipunmyynti loppuu 4.4. klo 18.00.

Huuhkajakausarin myynti loppuu 8.5. klo 18.00

Bosnia-Hertsegovina -ottelun lipunmyynti loppuu 15.5. klo 18.00

Montenegro -ottelun lipunmyynti loppuu 17.5. klo 18.00

Romania -ottelun lipunmyynti loppuu 2.9. klo 18.00

Kaikkien otteluiden lipunmyynti voi loppua jo aiemmin, jos kiintiömme myydään loppuun.

Tervetuloa mukaan!

Oi Suomi on!

SMJK:n kotikatsomo Huuhkajien maaliskuun harjoitusotteluihin

Tervetuloa SMJK:n kotikatsomoon katsomaan Huuhkajien harjoitusotteluita Espanjan Murcian leiriltä. Kotikatsomon paikkana on O'Learys Tripla, osoite Firdonkatu 2B.

Otteluiden ajankohdat:
La 26.3. klo 18.00 Suomi - Islanti
Ti 29.3. klo 19.00 Suomi - Slovakia

Pelipäivinä alla olevat tarjoukset ovat voimassa SMJK:n jäsenille alkaen kaksi tuntia ennen peliä ja päättyen kaksi tuntia pelin jälkeen. Tarjouksen saa näyttämällä yhdistyksen sähköistä jäsenkorttia.

Aura 0,5l 5€
Happy Joe 0,4l 6,80€
Lonkero 0,4l 6,80€
Limut 0,5l (Pepsi, Pepsi Max, Jaffa, 7 up) 2,20€
Talon puna/valko/kuohuviini 12cl 5€

Buffalo tai Parmesan & garlic wings 15kpl 13€
Cheddar cheese burger 13€
Crispy Chicken burger 13€

SMJK:n juniorituen saajat vuodelle 2022

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry ja Teerenpeli Yhtiöt solmivat alkuvuodesta 2020 yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten nuorten mahdollisuutta harrastaa jalkapalloa ja kehittää kotimaista seuratoimintaa. Yhteistyön tuloksena lanseerasimme Pohjoiskaarre-oluen, jonka myyntituotot päätimme ohjata em. tarkoitukseen ja sen myötä meidän on ollut mahdollista tukea kotimaisia seuroja.

Vuonna 2022 tukea jaettiin 12 seuralle. Hyviä hakemuksia tuli paljon ja valinta oli vaikea.

Tukea saaneet seurat

Helsinki City Football Academy
Ilves-Kissat
Keravan-Pallo-75 ry
Korson Palloseura ry
Lapuan Ponnistus / Jalkapallojaosto
Pallokerho-35 ry
PEPO Lappeenranta ry
Pohjois-Haagan Urheilijat FC POHU ry
Porrassalmen Urheilijat-62 ry
Puotinkylän Valtti
Tervarit Juniorit ry.
Tuusulan palloseura ry