KILPAILU: Pohjoiskaarteen juhlaviisu

20-vuotiaan SMJK:n kunniaksi etsimme Pohjoiskaarteen juhlaviisua. Osallistu ja jaa tunne-elämyksesi taipaleemme varrelta!

Millaisia muistoja, tunnetiloja tai aistimuksia Suomen Maajoukkueen Kannattajien ja Pohjoiskaarteen monikymmenvuotinen historia sinussa herättää? Kanavoi nämä juhlaviisun muotoon ja jätä jälkesi suomalaiseen jalkapallohistoriaan!

Kyseessä on lähtökohtaisesti biisikilpailu, mutta emme halua rajoittaa kilpailijoiden luovuutta joten muunlainenkin näkemys (chantti, videoteos, taltioitu performanssi tms.) juhlaviisusta hyväksytään mukaan. Tärkeintä on että kyseessä olisi jollakin tavalla esitettävissä oleva teos, joko livenä tai tallennemuodossa.

Parhaat teokset julkaistaan yhdistyksen 20-vuotisjuhlassa 5.11.2022 Olympiastadionilla ja palkitaan rahapalkinnoin, pääpalkinto on 500€.

Kilpailun säännöt

Lähetä ehdotuksesi mieluiten linkkinä osoitteeseen [email protected] 30.9.2022 mennessä.

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n nimeämä puoliammattilaisraati valitsee palkittavat teokset. Palkintoja jaetaan vähintään kahdelle parhaalle. Osallistujat vastaavat lähettämiensä teosten tekijänoikeuksista. Osallistumalla kilpailuun luovutat teoksen esitysluvan SMJK:lle.

Jaa: