Käyttöehdot

1. Rekisteröityminen

Onneksi olkoon, olet rekisteröitymässä Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n omistaman Pohjoiskaarre Oy:n asiakkaaksi. On tärkeää, että pidät tietosi ajan tasalla. Puhelimitse olemme yhteydessä vain jos asia vaatii todella kiireistä selvittämistä. Rekisteröitymisen jälkeen voit ostaa asiakkaille tarkoitettuja tuotteita ja palveluita.

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinun tulee:

Antaa suostumuksesi, että Pohjoiskaarre Oy tallentaa tiedot asiakasrekisteriinsä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Pohjoiskaarre Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille. Kauppapaikkaa käyttäessäsi sinun tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta.

2. Toimitus

Pohjoiskaarre.fi postittaa tilatut fyysiset tuotteet viimeistään kahden viikon kuluttua tilauksen maksamisesta, ellei muuta erikseen sovita. Postitamme fanituotteita tällä hetkellä vain Manner-Suomeen.

3. Palautusehdot

Kuluttajalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä.

Palautuksesta voi olla yhteydessä sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia [email protected] -osoitteeseen.

Palautuksesta ei aiheudu kuluttajalla kustannuksia. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

4. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

--------------------

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.