Wales - Suomi 21.3. Infopaketti

Lippujen jako

SMJK:n kautta lipun ostaneille on lähetetty sähköpostitse aikataulut ja ohjeet lippujen noutamiseen. Jos olet ostanut lipun otteluun etkä ole saanut sähköpostia, ole yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Kokoontumisbaari

SMJK:n virallisena kokoontumisbaarina toimii ottelupäivänä Heidi’s Bier Bar. Osoite on 4-6 Mill Lane.  Ravintolan kotisivut löytyvät osoitteesta https://heidisbierbar.uk/cardiff/. Jäsentarjouksia on sekä ottelupäivänä että sitä edeltävänä päivänä. Tarjoukset löytyvät sähköiseltä jäsenkortilta. Myynnissä on myös pieni erä SMJK:n huiveja.

Fanimatsi

Walesin ja Suomen fanit kohtaavat Cardiffissa 21.3. klo 13. Pelikentän osoite on Beignon Close, Ocean Way, Cardiff. Joukkue on täynnä, mutta kaikki ovat tervetulleita kannustamaan Suomea fanimatsiin!

Marssi / Stadionille saapuminen

Otteluun järjestetään marssi. Marssi lähtee Heidi’s Bier Barista (4-6 Mill Lane, Cardiff) noin klo 16:45.

Cardiffin juna-asemalta on noin 25 minuutin kävely Cardiff City Stadiumille.

Taksi keskustasta maksaa £7-£10. Taksin voi varata ennakkoon "Private Hire" tai tilata lennosta "Black & White"

Busseista löytyy lisätietoa http://www.cardiffbus.com.

Stadion

Vieraskannattajien sisäänkäynti portilta Gate 12. Lippu luetaan lukijassa, kun lippu on luettu oikein, vihreä valo syttyy ja pyöröovesta pääsee sisään. Jos lipun lukemisessa tarvitsee apua, kannattaa kääntyä stadionin henkilökunnan puoleen.

Stadionilla on ruoka- ja juomamyyntiä, katsomossa alkoholin juominen kielletty.

Kotikatsomo

SMJK järjestää Wales-Suomi-ottelun vieraskisastudion Bolt Arenan ravintolassa (Urheilukatu 5, Helsinki) 21.3. klo 19:00 alkaen.

Ruoka tilataan ennakkoon osoitteesta https://www.coregoshop.fi/t/bolt-arena/burgerbuffa, hintaan sisältyy burgerbuffetti ja juoma. Ruokatilaus tehtävä 17.3.2024 mennessä. Buffetti on tarjolla ravintolassa klo 19.00 - 21.30.

Hyvää matsia!



Jaa: