Jussi Hartikainen

Jäsenkirje 1/24

Tervetuloa Suomen Maajoukkueen kannattajat ry:n jäsenkirjeen 01/24 pariin


Tässä kirjeessä käsitellään seuraavia asioita:

  • Jäsenmaksu 2024
  • Maaliskuun UEFA EURO 2024 playoff-otteluiden lipunmyynti
  • Käytännön asioita maaliskuun otteluista
  • Pk-seudun ulkopuoliset jäsenedut

Jäsenmaksu vuodelle 2024

SMJK:n syyskokouksessa joulukuussa 2023 hyväksyttiin jäsenmaksut vuodelle 2024. Jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 25 €. Vuoden 2023 jäsenet saavat uusia jäsenyytensä vuodelle 2024 alennettuun 20€ hintaan 29.2.2024 asti.

Jäsenmaksu on maksettavissa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi.

Löydät osoitteesta myös tukijäsenmaksun, joka on vähintään 50€ ja sisältää myös kuluvan vuoden jäsenyyden, sekä tukimaksun, mikä ei sisällä jäsenyyttä.

Maaliskuun Huuhkajien otteluiden lipunmyynti

Maaliskuussa Huuhkajat pelaavat kaksi maaottelua, joista ensimmäinen on UEFA EURO 2024 playoff-ottelu Walesia vastaan. Tämä ottelu pelataan 21.3.2024 klo 21.45 Suomen aikaa Cardiffissa, Walesissa. Ottelustadionina toimii Cardiff City Stadium. Ottelun liput ovat myynnissä 43 € hintaan vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneille sekä kauppaamme sisäänkirjautuneille jäsenillemme osoitteessa
https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html.
Täytä ensin Otteluinfoa klikkaamalla löytyvä matkustustietolomake ja sen lopuksi löydät linkin itse lipun ostoon. Huomioi että linkki toimii vain sisäänkirjautuneille jäsenille.

26.3.2024 klo 19.00 Huuhkajat pelaavat Helsingin Olympiastadionilla maaottelun. Mikäli Walesista tulee voitto, ottelu on UEFA EURO 2024 playoff finaali Puola - Viro ottelun voittajaa vastaan. Mikäli Walesia vastaan hävitään, ottelu on Puola - Viro ottelun häviäjää vastaan pelattava A-maaottelu.

Ennakkomyynti otteluun alkaa 29.1. klo 18.00 osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi, ja päättyy lippujen riittäessä 20.3. klo 21. Lippujen hinta ennakkomyynnissä on 31€ aikuisilta, ja 20,50€ alennusryhmiltä (lapset, opiskelijat, eläkeläiset).

Ennakkoon ostettuja lippuja ei hyvitetä.

Lippujen myynti otteluun avataan uudestaan 22.3.klo 12. Jos Huuhkajat etenee jatkokarsinnan finaaliin, lipun hinta nousee n. 75%, tarkemmat hinnat ilmoitetaan myöhemmin. Jos Huuhkajat häviää, lippuhinnat ovat samat kuin ennakkomyynnissä.

Lipun otteluun voivat ostaa vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneet, lippurajoitus yksi lippu/jäsen.

Lisätietoa lipunmyynnistä marko.karvinen@suomifanit.com

Maaliskuun Huuhkajien otteluiden käytännön asioita

Wales - Suomi

Walesissa pelattavan ottelun yhteydessä tullaan pelaamaan fanimaaottelu Cardiffissa ottelupäivänä klo 13 alkaen. Tarkempi paikka kerrotaan myöhemmin. Joukkue on täynnä, peruutuspaikkoja voi kysellä osoitteesta joonatan.hartikainen@suomifanit.com

Kokoontumisravintolana Cardiffissa toimii yhteistyökumppanimme Heidi's Biers Bar
https://heidisbierbar.uk/cardiff/
4-6 Mill Ln, Cardiff
Edut:
Pint £4.25 (0.568 litran tuoppi)
Stein £8 (1.136 litran tuoppi)
Cocktailit £5
Oluttornit (4 l) £27.50
Ovet auki klo 12:00 alkaen vain Huuhkajien kannattajille
Lisää tarjouksia tulossa lähempänä tapahtumaa 

Otteluun järjestetään fanimarssi. Seuraa tiedotusta somekanavillamme lähempänä ottelua.

Ottelua varten tullaan järjestämään ainakin Helsingissä kotikatsomo. Seuraa tiedotusta somekanavillamme lähempänä ottelua.

Suomi - POL/EST

26.3. pelattavaan kotiotteluun tullaan järjestämään bussikuljetukset Jyväskylästä, Tampereelta, Lappeenrannasta, Kouvolasta sekä Lahdesta. Jos haluaisit laajentaa reittiverkostoamme, laita viesti osoitteeseen [email protected]

Tifoasiaa

Tähän otteluun on tarkoitus tehdä myös tifo ja tätä varten tarvitaan työtilaa. Tilan tulee soveltua kevyeen maalaustyöhön ja olla lattiapinta-alaltaan vähintään 100m2 kokoinen. Tilassa tulee olla sähköt ja vesipiste sekä sen tulee olla lukittava. Sijainti pk-seudulla siten, että  saavutettavissa julkisen liikenteen avulla. Tiloista maksetaan kohtuullista vuokraa ja pinnat suojataan aina maalaustöiden aikana. Tila tarvitaan n. 2-4 viikon ajaksi maaliskuussa.

Mahdolliset vinkit tai suorat tarjoukset osoitteeseen [email protected] otsikolla: ”työtila”

Tifoa varten järjestetään myös suunnittelukilpailu. Lähetä ehdotuksesi .jpg .pdf tai .png muodossa osoitteeseen [email protected] otsikolla: ”tifo-ehdotus”

Lähetä ehdotuksesi 25.2. mennessä. Parhaat ehdotukset palkitaan yhdistyksen fanituote-lahjakortilla. Huom. älä jaa ideaasi julkisesti. Tifojen taikaan liittyy olennaisesti se, että ne paljastetaan suurelle yleisölle vasta ottelutapahtumassa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 4.3.2024 mennessä.

Tifon aiheenanto väljästi: Huuhkajia kannustava ja Pohjoiskaarteen henkeä kuvastava. 

Tifon ei tule olla mihinkään tiettyyn vastustajaan sidottu. Se toteutetaan maaliskuun kotipeliin, eikä kyseisen ottelun vastustajasta ole tifo-työn alkaessa vielä tietoa.

Muut SMJK:n tapahtumat otteluun liittyen tiedotetaan lähempänä ottelua.

PK-seudun ulkopuoliset jäsenedut

Joulukuussa toteutetussa jäsenkyselyssä toivottiin mm. etuja jäsenistölle pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin. Tätä varten SMJK:n hallitus pyytää apua jäsenistöltään. Mikäli sinulla on ajatus tai idea siitä, että paikkakunnaltasi löytyisi hyvä yhteistyökumppani SMJK:lle, voit vinkata siitä osoitteeseen jussi.hartikainen@suomifanit.com.

Toiveiden ja ideoiden toteuttamiseen tullaan pyytämään apua ehdottajilta sekä mahdollisesti muulta jäsenistöltä.

San Marino - Suomi liput myyntiin

San Marino - Suomi EM-karsintaottelun liput myyntiin

Liput San Marinon Stadio Olimpico Serravallella 20.11.2023 klo 20.45 paikallista aikaa pelattavaan Huuhkajien EM-karsintaotteluun tulevat myyntiin ma 23.10.2023 klo 9.00.

Lipun pääset ostamaan, kun täytät matkustajatietolomakkeen ja saat sen lopusta linkin. Lomake tulee näkyviin sisäänkirjautuneille vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille jäsenillemme kotisivujemme "Otteluliput" -osioon nimellä "Infopaketti San Marino - Suomi". Koko infopaketti kannattaa lukea ennen kuin täytät lomakkeen ja lähdet ostamaan lippua, sillä liput myy San Marinon maajoukkueen oma lippuvälittäjä ja lippuihin tarvitsee täyttää henkilötietoja.

Lippua ei tarvitse olla ostamassa heti lipunmyynnin alkaessa, koska vieraskannattajille on varattuna tarvittaessa n. 2000 lippua. Lipunmyynti loppuu 3.11.2023 klo 23.59, joten liikaa ei kannata kuitenkaan aikailla. Toivomme, että äänekkäämmin kannattava jäsenemme ostavat lippunsa H-katsomon etuosaan, perhekannattajat H-katsomon yläosaan ja Palloliiton kautta liput ostettaan G-katsomoon.

SMJK järjestää otteluun lähteville Huuhkajien kannattajille bussikyytejä Bolognasta ja Riminiltä. Jos et yövy San Marinossa, näitä kannattaa käyttää, sillä julkinen liikenne ottelun jälkeen on heikkoa. Matkat ovat myynnissä kaikille halukkaille, SMJK:n jäsenet pääsevät kyytiin hieman edullisemmin.

Pyrimme myös pelaamaan ottelupäivänä San Marinon kannattajia vastaan fanimaaottelun. Tässä ottelussa pelaamisesta kiinnostuneiden kannattaa laittaa sähköposti osoitteeseen [email protected].

Tervetuloa matsiin!

Lataa San Marinon otteluinfo tästä (pdf).

Slovenia - Suomi infopaketti

Slovenia - Suomi infoa

Lippujen jako

SMJK:n kautta ostaneet voivat hakea lippunsa joko ke 11.10. Helsingissä Bruuverista (Fredrikinkatu 63 AB) klo 18.00-19.30 välisenä aikana tai Ljubljanassa SMJK:n kokoontumisravintolana toimivasta Cutty Sark Pubista (Knafljev prehod 1, Ljubljana, avoinna 08-03) matsipäivänä 14.10. klo 12-15.30 välisenä aikana. Mikäli et pääse hakemaan lippuja kummastakaan paikasta, voit antaa matkaseuralaisellesi valtuuden hakea lippusi. Tästä tulee laittaa sähköposti osoitteeseen [email protected], mistä saat tarkemmat ohjeet.

Kokoontumisbaari

SMJK:n virallisena kokoontumisbaarina toimii ottelupäivänä Cutty Sark Pub. Osoite on Knafljev prehod 1. Ravintolan kotisivut löytyvät osoitteesta www.cuttysark.si.

Fanimatsi

Ilmoittaudu mukaan pelaajaksi Pohjoiskaarteen joukkueeseen! Slovenian ja Suomen fanit kohtaavat Ljubljanassa lauantaina 14.10. klo 12. Huom. Paikka ei ole vielä tiedossa ja varaudu myös tarkennuksiin alkamisajan suhteen!

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä pelipaikkatoiveesi. Pelaajat tarvitsevat omat kengät ja säärisuojat. SMJK tarjoaa peliasut ja virvokkeet. SMJK ei vakuuta pelaajia.

Matsibussit

Ottelupäivänä Ljubljanassa on kolme tuntia ennen ottelua ja kolme tuntia ottelun jälkeen ilmainen julkinen liikenne ottelulipun kanssa. Bussimatka kestää aikataulun mukaan n. 20 minuuttia. Linja 20 vie stadionin viereen (pysäkki Voukova Cesta), Ottelun jälkeen pyritään järjestämään vieraskannattajille omia busseja keskustaan stadionilta. Alustavasti bussit lähtevät n. Klo 20.15.

Otteluun saapuminen

Otteluun tullessa tulee olla mukana henkilöllisyystodistus mahdollista tarkistusta varten.

Anniskelu stadionilla

Stadionilla myydään olutta, virvoitusjuomia ja pientä syötävää. Maksuvälineenä käyvät kortit.

Kotikatsomo

SMJK järjestää kotikatsomon Triplan Draft Sports Barissa. Jäsenille juomatarjouksia, jotka löytyvät jäsenkortilta. Tervetuloa mukaan!

Hyvää matsia!

Bussilla Turkuun Helmareita kannustamaan

SMJK järjestää bussikyydin Helsingistä Helmareiden peliin Slovakiaa vastaan 22.9.

Hanki bussimatka ja ottelulippu näppärästi samalla kertaa! Bussi lähtee Töölön jalkapallostadionin (Urheilukatu 5) luota klo 15.30 ja saapuu Turkuun Veritas Stadionille n. 17.15. Liput ovat SMJK:n katsomonosaan, johon normaalista poiketen pääsee tällä kertaa myös ilman voimassaolevaa jäsenyyttä. Tervetuloa uudet kannattajat tutustumaan toimintaan!

Liput pakettiin löytyvät osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi Matkaliput -osiosta. Paketti maksaa aikuiselta 42 € ja sisältää siis edestakaisen bussimatkan Helsingistä Turkuun sekä ottelulipun Helmareiden Nations Leaguen avausotteluun Slovakiaa vastaan SMJK:n katsomonosassa. SMJK:n vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneet ja kauppaamme sisäänkirjautuneet jäsenet saavat paketin 7 € edullisemmin. Samoin opiskelijoille, eläkeläisille, lapsille yms. alennusryhmille löytyy omat edullisemmat lippunsa.

Ostaessasi pakettia lue tuotekuvaus huolella. Mikäli olet ostanut jo lipun otteluun ja haluat ostaa vain bussikyydin, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tervetuloa kannustamaan Helmarit voittoon!

Infopaketti Suomi-Tanska EM-karsintaotteluun 10.9.2023

Tervetuloa matsiin!

Tämä viesti sisältää tärkeää tietoa varsinaisen lipun saamisesta sekä käytännöistä Olympiastadionilla pelipäivinä. Luethan tämän viestin huolella.

Lipun lunastaminen

Saat sähköpostia Lippupisteeltä. Sähköpostista löytyy sekä suora linkki, että yksilöllinen koodi, millä saat itsellesi varsinaisen lipun otteluun. Linkit tulevat elokuun loppuun mennessä, luultavasti jo tämän viikon lopulla. Tarkka aika riippuu Palloliiton ja Lippupisteen koordinoinnista anniskelu- ja perhekatsomomme paikkojen suhteen. Tämä viesti voi mennä roskapostiin, eli jos syyskuussa ei vielä viestiä Tanska-pelin lipun lunastuksesta näy, tarkistathan kaikki postilaatikot ennen huolestumista. Jos tässä tulee ongelmia, laita viesti [email protected] tai soita 010 - 299 1380. Numeroon vastataan arkisin 10-16 välissä.

Perhekatsomo

Jos lunastat lippusi perhekatsomoon, kulku sinne tulee olemaan F1-katsomon portista. Myös perhekatsomossa paikkanumerointi on joustava. Jos et saa esim. itsellesi ja lapsellesi lunastettua vierekkäisiä paikkoja, kannattaa katsomossa keskustella lähellä paikkojanne olevien ihmisten kanssa. Toivomme, että reippaammin kannustavat ja koko matsin seisovat kannattajat lunastavat lippunsa katsomonosan alariveiltä ja rauhallisempaa menoa kaipaavat lunastavat lippunsa yläriveiltä. Pieni jousto paikkojen suhteen paikan päällä tekee katsomoelämyksestä kaikille mukavamman.

Katsomoon meno ja turvallisuus

Lippusi voidaan tarkistaa vielä katsomoiden kulkuaukolla, joten pidäthän sen helposti saatavilla katsomoon saapuessasi. Portaikot katsomoissa tulee pitää vapaina kulkemista sekä mahdollista juomien myyntiä varten. Katsomossa voi kiertää järjestyksenvalvojia tätä ylläpitämässä. Täyttäkää penkkirivit siis tiiviisti.  Anniskelukatsomossakin paikkanumerointi on joustava, mutta toivomme, että asetutte katsomossa lähelle sitä sektoria, mistä lunastat paikkasi.

Tifo ja capotorni

Capotorni tulee olemaan n. katsomoiden F4-F5 edessä. Ottelun alkuun järjestetään tifo. Seuraathan capojen ohjeistusta niiden suhteen.

Fanimatsi

SMJK järjestää Tanskan fanimaajoukkuetta vastaan perinteisen fanimatsin. Ottelu pelataan la 9.9. klo 17 jälkeen Brahenkentällä (Helsinginkatu 25). Ottelu pelataan täydellä kentällä lentävin vaihdoin. SMJK tarjoaa pelaajille peliasut, virvokkeet sekä pientä purtavaa. Fanimatsin joukkue on täynnä, mutta tervetuloa katsomoon sankoin joukoin! Ottelu on kaikille avoin. Peli on hieno tapa tutustua muihin kannattajiin ja viettää etkoja ennen sunnuntain karsintaottelua. Tule mukaan kannattamaan!

Marssi

Järjestämme perinteitä noudattaen marssit otteluihin. Marssit lähtevät poikkeuksellisesti Kampintorilta (Fredrikinkatu 59 vastapäätä) klo 16.45. Marssireitti kulkee Fredrikinkatua Arkadiankadulle, mistä kuljemme Runeberginkatua pitkin Oopperalle, mistä jatketaan Olympiastadionin tapahtumatorille, minne marssi päättyy. Stadionin pääsee kiertämään sisäkautta, joten pohjoispäädyn portteja ei ole välttämätöntä käyttää. Pohjoiskaarteeseen pääsee kulkemaan stadionin ulkopuolella vain itäpuolelta, koska Urheilumuseon viereinen reitti on suljettu yleisöltä.

Kokoontumisbaarit sekä jäsenkortti

SMJK:n yhteistyöbaarit ovat Bruuveri (Fredrikinkatu 63)  sekä Heidi's Bier Bar (Yrjönkatu 24). Tarkista ravintoloiden tarjoukset jäsenkortiltamme. Jäsenkortit toimitetaan kaikille 2023 jäsenmaksun maksaneille viimeistään syyskuun alussa. Korttien latauslinkit tulevat tekstiviestillä jäsentiedoissa olevaan puhelinnumeroon. Tekstiviestin lähettää MagMa.

Myyntipisteet

SMJK:n myyntipiste pohjoisessa muutti turvajärjestelyistä johtuen lähemmäs uimastadionia, eli olemme koilliskulmalla stadionin ulkopuolella. Pidämme toista myyntipistettä tapahtumatorilla stadionin eteläpuolella. Kummallakin myyntipisteellä on rajallinen määrä tuotteita saatavilla. Voit kuitenkin tilata nettikaupastamme https://www.pohjoiskaarre.fi/ mitä vain valikoimastamme noudettavaksi myyntipisteeltä. Nämä tilaukset tulee tehdä viimeistään 8.9. klo 12.00. Ennakkotilatut tuotteet ovat noudettavissa Pohjoisen myyntipisteeltä 17.00-18.15 välisenä aikana ennen ottelua. Jos haluat postitse toimitettavat tuotteet kotiisi ennen ottelua, teethän tilauksesi viimeistään 31.8.
 
Kysymyksiä ja apua


Mikäli sinulle tulee kysyttävää tai tarvitset apua lippusi tai muun otteluihin liittyvän asian kanssa ennen ottelupäivää, saat parhaiten apua laittamalla joko viestin kotisivujemme yhteydenottolomakkeella tai vain lippuasioissa laittamalla viestin osoitteeseen [email protected]. Ottelupäivänä saat myös yhteyden numerosta 010 - 299 1380.

Tervetuloa Pohjoiskaarteeseen ja kannustetaan Suomi taas voittoon!

Kuva: Mira Lönnqvist

Liput Huuhkajien otteluun Kazakstan - Suomi nyt myynnissä

Liput Huuhkajien 2024 EM-karsintojen vierasotteluun Kazakstan - Suomi ovat nyt myynnissä

Liput löytyvät sisäänkirjautuneille vuoden -23 jäsenmaksun maksaneille jäsenillemme, kun he ovat täyttäneet matkustustietolomakkeen. Lomakelinkki löytyy ottelun Kazakstan - Suomi lippuinfosta, joka löytyy Ottteluliput-osion alla ja näkyy myös vain vuoden -23 jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Lipun hinta on 8 € ja lippujen toimitustapa tiedotetaan lipun ostajille viimeistään 31.8. sähköpostitse. Lippuja myydään yksi kappale jäsentä kohti. Lipunmyynti loppuu viimeistään 14.8. klo 12.00.

---

Lokakuisen Slovenia-ottelun lipunmyynnin alkamisesta tiedotamme, kun aikataulu ja hinta varmistuu.

---

Suomi - Tanska kotiottelun pieni erä lisälippuja myytiin loppuun hetkessä. Mikäli haluat peruuttaa ottelulippusi tai jättää tietosi peruutuspaikkojen listalle, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Pohjoiskaarteen syksyn kotiotteluiden lipputilanne

Pohjoiskaarteen liput Huuhkajien syksyn kotiotteluihin

Suoritimme yhteistyössä Palloliiton kanssa tarkistuslaskennan 10.9. pelattavan Suomi - Tanska EM-karsintaottelun tiimoilta ja saimme 30 lippua lisää Pohjoiskaarteeseen. Nämä liput laitetaan myyntiin kotisivuillemme tiistaina 18.7.2023 klo 11.00. Liput näkyvät vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille jäsenillemme sisäänkirjautumisen jälkeen.

Lokakuun Kazakstania vastaan pelattavaan EM-karsintaotteluun on Pohjoiskaarteeseen tällä hetkellä jäljellä n. 200 lippua. Marraskuiseen EM-karsintojen viimeiseen kotiotteluun Pohjois-Irlantia vastaan on jäljellä n. 100 lippua. Näiden lippujen osalta suoritimme tarkistuslaskennan jo nyt, eikä näihin ole tulossa lisälippuja SMJK:n katsomonosiin. Olethan siis liikkeellä pian, jos haluat mukaan kannustamaan Huuhkajia kohti Saksaa.

Syksyn vierasotteluiden lipuista tiedotamme heti, kun saamme tietoa lippujen hinnoista ja määristä otteluiden isäntämaista.

Suomi - Tanska ottelu loppuunvarattu

Suomi - Tanska EM-karsintaottelu 10.9.2023 on loppuunvarattu!

Huuhkajien EM-karsintaottelun Suomi - Tanska SMJK:n katsomonosa, Pohjoiskaarre, on loppuun varattu. Suoritamme viimeistään tiistaina 11.7.2023 yhdessä Palloliiton kanssa tarkistuslaskennan katsomomme koon suhteen ja on mahdollista, että tästä vapautuu vielä pieni erä lippuja myyntiin. Jos siis jäit ilman lippua Pohjoiskaarteeseen, seuraa viestintäämme täällä ja somessa. Tiedotamme myynnin alkamisesta heti, kun aikataulu on selvillä.

Oi Suomi on!

* Muokattu tarkistuslaskennan päivämäärää. Pahoittelemme muutosta.

Infopaketit maaliskuun vierasotteluihin

SMJK:n infopaketit maaliskuun vierasotteluihin

Tanskan infopaketti

OTTELULIPUT

Lippuja tullaan jakamaan Helsingissä, ravintola Bruuverissa (Fredrikinkatu 63) pe 17.3. klo 16-19 sekä la 18.3. klo 13-16 välisinä aikoina. Lisäksi lippuja tullaan jakamaan Kööpenhaminassa SMJK:n kokoontumisravintolassa (Proud Mary, Vesterbrogade 2A) ottelupäivänä klo 12.30-17.00. Ravintolan tarjoukset ja muut edut hieman myöhemmin viestissä. Bruuverin edut löytyvät ennen 17.3. sähköiseltä jäsenkortiltamme.

SMJK sijoittuu Parkenilla katsomoon D1 riveille 1 - 27. Heti yläpuolellamme sekä katsomonosassa D2 on palloliiton kautta lippunsa ostaneita. Suomalaisia on ottelussa lähes 1700, joista SMJK:n kautta lippunsa hankkineita 870. Parkenilla on myynnissä ruokaa ja juomaa, myös olutta.

RAVINTOLA

SMJK:n kokoontumisravintolana Kööpenhaminassa toimii Proud Mary (Vesterbrogade 2A) ja se on varattu vain Suomen kannattajille (SMJK:n jäsenyyttä ei vaadita) klo 11-18.30 välisen ajan. Meille on voimassa seuraavat tarjoukset ottelun alkuun asti:

Hanaolut 0,4 l: 37 DKK (5€)

Siideri: 41 DKK (5,5€)
Mozzarella-tikut: 37 DKK (5€) 
Hot Wings: 45 DKK (6€)
Burger (liha tai halloumi) & Olut (Carlsberg tai Tuborg) 149 DKK (20€)

Ravintolaan on ennen ottelua 18 vuoden ikäraja ja ottelun alkamisen jälkeen ikäraja on 20 vuotta. Ravintolassa jaetaan myös kuponkeja, jotka oikeuttavat ottelun jälkeen ilmaiseen sisäänpääsyyn ja juomaan ainakin seuraavissa ravintoloissa:

Australian Bar

Farfars Bodega

Den Glade Gris

Ravintoloiden osoitteet ja aukioloajat löytyvät kupongeista.

SMJK:lla on myynnissä ravintolassa myös erä huiveja. Maksuvälineinä käy käteinen (Eurot) tai suomalainen mobilepay.

FANIMATSI

SMJK pelaa ottelupäivänä myös fanimatsin Tanskan fanimaajoukkuetta vastaan. Peli alkaa klo 14.00 osoitteessa:

Boldklubben 1893,

Ved Sporsløjfen 10

2100 Copenhagen

Otteluun kaivataan sekä katsojia, että muutamaa pelaajakin voi mahtua vielä mukaan. Pelaajat voivat ilmoittautua osoitteeseen [email protected]. Joonatan vastaa myös kysymyksiin fanimatsiin liittyen. SMJK tarjoaa pelaajille peliasut otteluun sekä hieman virvokkeita ottelun aikana/jälkeen. Nämä matsit ovat erinomainen tapa tutustua uusiin ihmisiin sekä Suomesta ja muista maista.

FANIMARSSI

SMJK järjestää marssin kokoontumisravintolalta Parkenille. Marssi lähtee klo 18.15 Proud Maryn edestä, kulkee saattueena päärautatieasemalle, josta nousemme maksuttomaan junaan kohti Svanemœllenin asemaa ja sieltä marssimme Parkenille, minne saavumme n. tunti ennen ottelun alkua. Junassa ja marssilla on sallittua nauttia sivistyneesti omia virvokkeita. Juna ja marssi ovat avoimia kaikille Suomen kannattajille. Ottelupäivänä vain tämä yksi juna on maksuton, kaikkiin muihin julkisiin kulkuvälineisiin tarvitaan erillinen lippu. Suosittelen DOT-appin hankkimista.

NEUVONTAPUHELIN

Ottelupäivänä tarjotaan jäsenille apua ongelmatilanteissa myös puhelimitse. Numero on +358 50 553 1255 ja puhelin palvelee 23.3. klo 13 - 24 välisenä aikana. Jos puhelimeen ei pystytä heti vastaamaan, soitamme takaisin mahdollisimman pian. Puhelimeen tullaan vastaamaan myös 24.3. mahdollisuuksien mukaan, mutta puhelin siirtyy kohti Irlantia tuona päivänä.

 

Pohjois-Irlannin infopaketti

SMJK järjestää toimintaa myös Pohjois-Irlanti - Suomi EM-karsintaottelun yhteydessä.

Itse ottelu pelataan Pohjois-Irlannin kansallisstadionilla, Windsor Parkilla (Donegall Avenue, Belfast). Stadionilla löytyy sekä juotavaa ja syötävää. Kaikki palvelupisteet stadionin sisällä hyväksyvät vain korttimaksut, eli käteinen ei käy maksuvälineenä. Stadionin ulkopuolella olevissa kioskeissa ja käsiohjelmien myyntipisteissä taas käy käteinen, mutta kortit eivät välttämättä kelpaa. Itse ottelu alkaa klo 19.45 paikallista aikaa.

Kokoontumisbaari

Filthy Mc Nastys, osoitteessa 45 Dublin Road, toimii SMJK:n kokoontumisbaarina matsipäivänä ja tarjoukset ovat siellä voimassa myös koko vierailumme ajan. Myös samaisen Bachus -ryhmän muissa baareissa on vierailumme ajan voimassa 10% alennus juomista ja ruoista. Näitä baareja ovat: Liquor XXX, The Points, Sweet Afton, Ritas, Franklins sekä The Perch. Nämä kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä Filthy Mc Nastys'ta. Tulemme saamaan matsipäivänä, ennen matsia Filthy Mc Nastys'ta myös burgerin ja hanaoluen yhteishintaan 8,5£ sekä hanajuoman tarjoushintaan. Tulemme saamaan Filthy Mc Nastysta alennuskortit ja/tai rannekkeet, joilla kummallakin edut ovat saatavissa (ranneke on vapaaehtoinen, edut saa korttia näyttämällä) sekä infoa siitä, mitä kyseisissä ravintoloissa tapahtuu viikonlopun aikana. Nämä ovat saatavilla Filthy Mc Nastys’ta jo viikonlopun alkaessa. 

Ravintolaan yritetään järjestää myös pieni erä SMJK:n huiveja myyntiin. Maksuvälineinä käyvät käteinen (Eurot) ja suomalainen Mobilepay.

Marssi

Marssi stadionille lähtee Filthy Mc Nastysin välittömästä läheisyydestä matsipäivänä klo 17.45 paikallista aikaa. Marssi kestää vajaan tunnin ja Windsor Parkille saavutaan n. klo 18.45.

Fanimatsi

Pohjois-Irlanti-Suomi -fanimatsi pelataan matsipäivänä sunnuntaina 26.3. klo 13.30 Dundela FCn kotistadionilla Wilgar Parkilla (Dundela Avenue). Ottelun kesto on 2 x 35 min. Pohjois-Irlantilaiset toivottavat Suomen pelaajat sekä kannattajat lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan. Dundela FC avaa meille klubinsa täysine anniskeluoikeuksineen. Saatavilla on myös ruokaa. Paras tapa kiittää heitä vieraanvaraisuudesta on nauttia tarjoiluista matsin yhteydessä. Klubi avataan käyttöömme jo klo 12.30 ja se on auki myös matsin jälkeen jonkin aikaa. Maksuvälineeksi kannattaa varata myös käteistä. Wilgar Park on helposti saavutettavissa julkisen liikenteen eri vaihtoehdoilla tai taksilla (max 10 puntaa keskustasta). Fanimatsista ja oheistapahtumasta saa lisätietoa osoitteesta [email protected].

Pelaajille tiedoksi, että peliasut toimitetaan paikan päälle peliin. Pelialusta on luonnonnurmi. Pelaajille on tarjolla pelin jälkeen paikallisten tarjoamaa ruokaa. Yhdistys tarjoaa pelin jälkeen myös palauttavat juomat pelaajille klubilla. 

SMJK:n neuvontapuhelin

SMJK tarjoaa myös neuvonta-apua jäsenilleen ottelupäivänä. Numero on +358 50 553 1255. Puhelimeen vastataan ottelupäivänä klo 12-23 välisenä aikana. Jos puhelimeen ei heti vastata, pyrimme soittamaan mahdollisimman pian takaisin.

Takseja Belfastissa

Jos haluatte liikkua takseilla Belfastissa, viikonloput ovat suosittua aikaa, joten ennakkotilaukset kannattavat. Paikallisten vinkkien mukaan kaksi edullisinta firmaa ovat:

Value Cabs +44(0)2890809080

Fonacab +44(0)2890333333

Myös Uber toimii sekä myös Lontoon mallisia mustia takseja löytyy, mutta nämä ovat yleisesti ottaen kalliimpia.

 

Tervetuloa matseihin, tehdään näistä ikimuistoiset tapahtumat!

Oi Suomi on!

 

Liput marraskuun ystävyysotteluihin myynnissä

Liput Huuhkajien marraskuun otteluihin myynnissä

Liput Pohjois-Makedoniaa ja Norjaa vastaan pelattaviin harjoitusotteluihin marraskuussa 2022 ovat nyt myynnissä.

Pohjois-Makedoniaa vastaan pelataan 17.11. klo 19.00 Skopjessa, National Stadium Todor Ploeskilla. Norjaa vastaan pelataan 20.11. klo 14.00 Ullevaal Stadionilla Oslossa.

Norja-ottelun liput ostetaan seuraavan linkin kautta suoraan:

https://nff.shop.secutix.com/selection/event/date?productId=10228461445705&advantageId=10228584511981&lang=en

Liput ovat katsomonosaan VG Lower. Hintaa lipuilla on 190 Norjan Kruunua. Liput ovat myynnissä 17.11. asti.

Pohjois-Makedoniapelin liput löytyvät vuoden 2022 jäsenmaksun maksaneille Otteluliput -osiosta. Hintaa näillä lipuilla on 8 €. Lippujen myynti loppuu 6.11. klo 14.00.

 

Tervetuloa mukaan!