Sähköinen jäsenkortti

Kaikille yhdistyksen jäsenille toimitetaan sähköinen jäsenkortti. Jäsenkortti toimii MagMa Lompakko-sovelluksessa, ja sovelluksen latausohjeet lähetetään jäsenille tekstiviestitse. Tekstiviestin lähettäjänä on MagMa. Sovelluksessa näkyy aktiiviset jäsentarjoukset. Tarjouksen pystyy lunastamaan näyttämällä sitä sovelluksessa, ellei toisin ohjeisteta.

Jäsenkorttia varten jäsentiedoissa tulee olla voimassa oleva matkapuhelinnumero. Tiedot voi tarkistaa kirjautumalla sisään sivuille ja menemällä sen jälkeen Oma tili - kohtaan.

Tekstiviestit lähetetään jäsenille erissä, eli ei kannata huolestua jos heti jäsenmaksun maksamisen jälkeen ei saa tekstiviestiä. Yleensä tekstiviestit lähetetään aina ennen maaliskuun maaotteluita ja ennen kesäkuun maaotteluita. Jäsenkortti uusitaan aina kuluvan vuoden jäsenille kesäkuun alussa ja se on voimassa seuraavan vuoden toukokuun loppuun saakka.

Jos jäsenkortin latausohjeita sisältävää tekstiviestiä ei ole saapunut, tai ilmenee jotain muita ongelmia sähköisen jäsenkortin kanssa, kannattaa näistä olla yhteydessä palautelomakkeella.