Aaro Kuivalainen

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen syyskokous 2.12.2023

Kutsu: Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen syyskokous 2.12.2023

Kokouspaikka: Catering Ceidas Oy, Hämeentie 103, Helsinki

Ajankohta: Lauantai 2.12.2023 kello 15.00

Esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan valinta

3. Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

6. SMJK:n strategia vuosille 2024–2026

7. Esitetään yhdistyksen toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2024

8. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2024

9. Kannattajapalkinnon saajan valinta

10. 2024 Hallituksen valinta

11. Muut esille tulevat asiat

12. Kokouksen päättäminen

Pyydämme kokoukseen osallistujia ilmoittamaan osallistumisestaan viimeistään 1.12. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ilmoitahan samalla, osallistutko kokoukseen etänä, vai tuletko lähikokoukseen Hämeentielle. Paikan päälle mahtuu rajattu määrä osallistujia ja nämä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etänä osallistuvien määrää ei ole rajoitettu. Etäkokoukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki viimeistään 2.12. tunti ennen kokouksen alkua, etäkokouksen alustana on Google Meet.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada asian syyskokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä yhdistyksen hallitukselle kirjallisesti kaksikymmentäyksi (21) päivää ennen kokousta eli viimeistään lauantaina 11.11. Ehdotuksen käsiteltäväksi asiaksi voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Jos olet kiinnostunut toimimaan vuonna 2023 SMJK:n hallituksessa tai muissa vastuutehtävissä yhdistyksessä, voit ilmoittaa halukkuutesi asettua ehdokkaaksi sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Ehdokkaaksi hallitukseen voi ilmoittautua myös kokouksessa ilman ennakkoilmoittautumista.

Mahdollisten jäseniltä tulleiden ehdotusten tapauksessa lähetetään päivitetty syyskokouksen esityslista jäsenille viimeistään 1.12.2023.

Kaikkien syyskokouksen osallistujien kesken arvotaan EA Sports FC 24- Maajoukkue Edition. Maajoukkueen vaakunalla varustettua fyysistä peliä erikoiskansilla on saatavilla hyvin rajattu erä. Arvonnan voittaja saa valita itselleen joko Playstation 4 tai Playstation 5-version.

Tarjolla rajallisesti pientä purtavaa ja juomia järjestäjän puolesta,

SMJK:n hallituksen puolesta,

Piritta Gurung

Puheenjohtaja

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry

SMJK, uutiskirje, elokuu 2023

26.8.2023

SMJK:n uutiskirje, elokuu 2023

Suomi – Tanska ottelun järjestelyt

Suomi kohtaa Tanskan EM-karsintaottelussa Helsingin Olympiastadionilla sunnuntaina 10.9. alkaen kello 19. Kyseinen ottelu on myyty loppuun ja lisälippuja ei ole tulossa. Lippujenlunastamaisesta on lipun ostaneille lähetetty erikseen uutiskirje, joka on luettavissa: https://www.pohjoiskaarre.fi/uutiset/infopaketti-suomi-tanska-em-karsintaotteluun/.

Jos et ole saanut Pohjoiskaarteen ostamaasi lippua tai tarvitset muuten apua SMJK:n toimivaltaan liittyvien asioiden kanssa ennen ottelupäivää, saat parhaiten apua laittamalla joko viestin kotisivujemme yhteydenottolomakkeella tai vain lippuasioissa laittamalla viestin osoitteeseen [email protected]. Ottelupäivänä saat myös yhteyden numerosta 010 - 299 1380.

Fanimatsi 9.9.

SMJK järjestää Tanskan fanimaajoukkuetta vastaan perinteisen fanimatsin. Ottelu pelataan lauantaina 9.9. klo 17 jälkeen Brahenkentällä (Helsinginkatu 25) täydellä kentällä lentävin vaihdoin. SMJK tarjoaa pelaajille peliasut, virvokkeet sekä pientä purtavaa. Joukkue on jo täynnä eli uusia pelaajia e tähän otteluun enää tarvita. Brahenkentän katsomo on kaikille avoin, tervetuloa katsomoon sankoin joukoin!

Peli on hieno tapa tutustua muihin kannattajiin ja viettää etkoja ennen sunnuntain karsintaottelua. Tervetuloa mukaan!

Marssi

Järjestämme perinteitä noudattaen marssin otteluun. Marssi lähtee poikkeuksellisesti Kampintorilta (Fredrikinkatu 59 vastapäätä) klo 16.45. Marssireitti kulkee Fredrikinkatua Arkadiankadulle, mistä kuljemme Runeberginkatua pitkin Oopperalle, sieltä jatketaan Olympiastadionin tapahtumatorille, minne marssi päättyy. Stadionin pääsee kiertämään sisäkautta, joten pohjoispäädyn portteja ei ole välttämätöntä käyttää. Pohjoiskaarteeseen pääsee kulkemaan stadionin ulkopuolella vain itäpuolelta, koska Urheilumuseon viereinen reitti on suljettu yleisöltä.

Kokoontumisbaarit

SMJK:n yhteistyöbaarit ovat Bruuveri (Fredrikinkatu 63) sekä Heidi's Bier Bar (Yrjönkatu 24). Tarkista ravintoloiden tarjoukset jäsenkortiltamme.

Fanituotemyynti

Suuren suosion saaneita SMJK-tuotteita, kuten huiveja, paitoja ja nyt myös shortseja on saatavilla verkkokaupassamme. Tutustu valikoimaan osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html.

Kotiotteluiden yhteydessä pidettävä SMJK:n myyntipiste pohjoisessa muutti turvajärjestelyiden vuoksi lähemmäs uimastadionia, eli olemme koilliskulmalla stadionin ulkopuolella. Pidämme toista myyntipistettä tapahtumatorilla stadionin eteläpuolella. Kummallakin myyntipisteellä on rajallinen määrä tuotteita saatavilla. Voit kuitenkin tilata nettikaupastamme https://www.pohjoiskaarre.fi/ mitä vain valikoimastamme noudettavaksi myyntipisteeltä. Nämä tilaukset tulee tehdä viimeistään 8.9. klo 12.00.

Ennakkotilatut tuotteet ovat noudettavissa Pohjoisen myyntipisteeltä ottelupäivänä, sunnuntaina 10.9., 17.00–18.15 välisenä aikana. Jos haluat postitse toimitettavat tuotteet kotiisi ennen ottelua, teethän tilauksesi viimeistään 31.8.

Lipunmyynti syksyn kotiotteluihin

Syksyn muihin otteluihin, eli Suomi – Kazakstan 17.10. ja Suomi – Pohjois-Irlanti 17.11., on toistaiseksi lippuja jäljellä kannattajakatsomoon. Näitä on kuitenkin rajallinen määrä eli kannattaa ostaa liput niin pian kuin mahdollista osoitteesta https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html . Lipunmyynti Kazakstania vastaan loppuu viimeistään 5.10. klo 16 ja Pohjois-Irlantia vastaan viimeistään 7.11. klo 16.

Lippuja myydään vain jäsenmaksun 2023 maksaneille ja vain yksi per jäsen. Tuplaostot perutaan ja rahat ylimääräisistä ostetuista lipuista palautetaan.

Bussikuljetukset syksyn maaotteluihin

Kaikkiin kolmeen syksyn kotimaaotteluun tullaan järjestämään bussikuljetukset reiteillä Lappeenranta-Kouvola-Lahti-Helsinki ja Jyväskylä-Tampere-Helsinki, hinnat ja tarkemmat tiedot: https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html .

Syksyn vierasottelut

Slovenia – Suomi lipunmyynti alkaa 30.8. kello 13.

Syksyn miesten EM-karsintojen vierasottelut pelataan Kazakstanin Astanassa 7.9., Slovenian Ljubljanassa 14.10. ja San Marinon Serravallessa 20.11. Kazakstania vastaan lipunmyynti on päättynyt. Kokoontumisbaari Astanassa on Harat's Irish Pub osoitteessa Zheltoqsan St 2.

Sloveniaa vastaan vierasotteluun SMJK:n lipunmyynti aloitetaan keskiviikkona 30.8. tasan klo 13. SMJK:lla on otteluun 500 lipun kiintiö ja hinta on 53 euroa per lippu. Kokoontumisbaarina Ljubljanassa tulee toimimaan Cutty Sark Pub, Knafljev prehod 1. Sloveniassa on myös suunnitelmissa pelata fanimaaottelu kotijoukkueen kannattajia vastaan, yksityiskohdat tästä ovat vielä auki.

Lipunmyynnin aloitusajankohdasta San Marinoa vastaan ei ole tietoa. Suosittelemme seuraamaan SMJK:n tiedotusta eri kanavissa pysyäksesi kärryillä lipunmyynnin aloitusajankohdasta. San Marino – Suomi ottelun yhteydessä SMJK järjestää bussikuljetuksen reittiä Bologna-Rimini-San Marino ja ottelun jälkeen San Marinosta takaisin Bolognaan Riminin kautta. Bussikuljetukset ovat myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput/bussi-bologna-rimini-san-marino-20-11-2023.html .

Suomi – Slovakia 22.9. Turussa ja SMJK:n bussimatka Helsingistä Turkuun

Helmarit kohtaa Nations Leaguen avausottelussa Slovakian 22.9, ottelun alkamisaika on 18.30. Veritas Stadionilla, Turun Kupittaalla. Jos et tarvitse bussimatkaa ja haluat ostaa voin ottelulipun, niin pelkät otteluliput ovat myynnissä kotisivullamme sisäänkirjautuneille jäsenille. Voit myös helposti ostaa bussimatkan ja ottelulipun näppärästi samalla kertaa! Bussi lähtee Töölön jalkapallostadionin (Urheilukatu 5) luota klo 15.30 ja saapuu Turkuun Veritas Stadionille n. 17.15. Liput ovat SMJK:n katsomonosaan, johon normaalista poiketen pääsee tällä kertaa myös ilman voimassaolevaa jäsenyyttä. Tervetuloa uudet kannattajat tutustumaan toimintaan!

Liput pakettiin löytyvät osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi Matkaliput -osiosta. Paketti maksaa aikuiselta 42 € ja sisältää siis edestakaisen bussimatkan Helsingistä Turkuun sekä ottelulipun Helmareiden Nations Leaguen avausotteluun Slovakiaa vastaan SMJK:n katsomonosassa. SMJK:n vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneet ja kauppaamme sisäänkirjautuneet jäsenet saavat paketin 7 € edullisemmin. Samoin opiskelijoille, eläkeläisille, lapsille yms. alennusryhmille löytyy omat edullisemmat lippunsa.

Ostaessasi pakettia lue tuotekuvaus huolella. Mikäli olet ostanut jo lipun otteluun ja haluat ostaa vain bussikyydin, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tervetuloa kannustamaan Helmarit voittoon!

U21 ja Futsal Liput miesten futsal- ja U-21 maajoukkueiden kotiotteluihin nyt myynnissä. Otteluohjelma on seuraava U21 maaotteluiden osalta on seuraava: 7.9. Suomi – Islanti, 12.9. Suomi – Sveitsi, 13.10. Suomi – Albania ja 21.11. Suomi – Armenia. Kaikki U21-maaottelut pelataan Turun Kupittaalla.

Futsalin osalta syksyn kotiotteluiden otteluohjelma on: 16.9. Suomi – Portugali, Vantaa, 11.10. Suomi – Georgia, Turku ja 20.12. Suomi – Armenia, Vantaa. Jokaiseen otteluun on SMJK:lle varattu oma kiintiö lippuja. Samoin kaikkiin otteluihin on varattu oma katsomonosa jäsenistöllemme, paitsi 7.9. Turun Veritas Stadionilla pelattavaan Suomi – Islanti U-21 maaotteluun. Tässä ottelussa on alle 18-vuotiailla ilmainen sisäänpääsy ja käytössä on kaikille vapaa paikkojen valinta. Suosittelemme otteluun saapuvia jäseniä sijoittumaan A-katsomon alaosaan.

Lippujen hinnat ja muut tiedot löydät kirjautumalla sisään kotisivuillemme https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html . Tiedot näkyvät Otteluliput -osiossa vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille.

Jäsenkortit

Kaikille 23.8. mennessä vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille on tilattu sähköinen jäsenkortti heidän ilmoittamaansa puhelinnumeroon. Korttien latauslinkit tulevat tekstiviestillä jäsentiedoissa olevaan puhelinnumeroon. Tekstiviestin lähettää MagMa.

Jos et ole saanut sähköistä jäsenkorttia, niin ole yhteydessä [email protected] , asian käsittelyä nopeuttaa, jos laitat sähköpostiviestiin ajantasaisen puhelinnumerosi.

Uusia yhteistyökumppaneita

SMJK on saanut neuvoteltua jäsenilleen uusia jäsenetuja:

Hotel F6, Helsinki: Etuhinta jäsenille päivän joustavasta hinnasta vuoden 2023 loppuun asti

Elämysmatkat: Etuhinta jäsenille matkapaketeista syksyn otteluihin Slovenia–Suomi ja San Marino–Suomi

Hotel Arthur, Helsinki: Etuhinta jäsenille kaikki yöt vuoden 2023 loppuun asti

Löydät lisätietoa kaikista näistä eduista Jäsenille-osion alta. Tiedot eduista näkyvät vain sisäänkirjautuneille jäsenille. Nämä edut ja lisäksi kaikki muut aktiiviset jäsenedut löydät myös sähköisestä jäsenkortista.

Naisten futisbrunssi lauantaina 19.8.

Nainen - haluamme kutsua sinut jalkapallon äärelle! Kannatatko Huuhkajia ja Helmareita, muttet ole vielä löytänyt tietäsi kannattajakatsomoon? Oletko seurannut MM-kisoja ja haluaisit oppia lisää? Tai ehkä olet jo aktiivisesti mukana lajin parissa? Olitpa minkä ikäinen tahansa, aktiivinen kannattaja tai et vielä lajin pariin löytänyt nainen, Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n hallituksen naiset yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi naisten futisbrunssille lauantaina 19.8. klo 10 Palloliiton toimistolle (Urheilukatu 5, Helsinki).

Tilaisuudessa keskustellaan asiantuntijoiden johdattelemana jalkapallosta, katsotaan naisten MM-kisojen pronssiottelu ja vietetään aikaa yhdessä rennossa seurassa pikkubrunssista nauttien. Samalla sinulla on tilaisuus tutustua muihin lajin parissa toimiviin fantastisiin naisiin! Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesi ja mahdolliset erityisruokavaliot etukäteen 17.8. mennessä sähköpostitse ([email protected]). Tilaisuus on maksuton ja lapsiystävällinen. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 40 ensimmäistä.

SMJK, uutiskirje, heinäkuu 2023

9.7.2023

SMJK, uutiskirje, heinäkuu 2023

Tervetuloa, uudet jäsenet

SMJK:n jäsenmäärä on kasvanut huikeasti ja ylittänyt syyskokouksessa 2022 asetetun tavoitteen. Haluammekin tämän uutiskirjeen yhteydessä toivottaa kaikki uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi SMJK:n toimintaan.

 

Lipunmyynti syksyn kotiotteluihin

EM-karsintaottelu Suomi-Tanska on toistaiseksi loppuun varattu myös SMJK:n katsomonosan, Pohjoiskaarteen, osalta. Suoritamme viimeistään tiistaina 11.7.2023 yhdessä Palloliiton kanssa tarkistuslaskennan katsomomme koon suhteen ja on mahdollista, että tästä vapautuu vielä pieni erä lippuja myyntiin. Jos siis jäit ilman lippua Pohjoiskaarteeseen, seuraa viestintäämme esimerkiksi futisforum2-sivustolla ja somessa. Tiedotamme myynnin alkamisesta heti, kun aikataulu on selvillä.

Syksyn muihin otteluihin, eli Suomi – Kazakstan 17.10. ja Suomi – Pohjois-Irlanti 17.11., on toistaiseksi lippuja jäljellä kannattajakatsomoon. Näitä on kuitenkin rajallinen määrä eli kannattaa ostaa liput heti kuin mahdollista osoitteesta https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html

Lippuja myydään vain jäsenmaksun 2023 maksaneille ja vain yksi per jäsen. Tuplaostot perutaan ja rahat ylimääräisistä ostetuista lipuista palautetaan.

Harjoitusottelu Suomi-Skotlanti 18.7.

SMJK välittää lippuja Helmareiden harjoitusotteluun Skotlantia vastaan 18.7.2023 klo 19.00 Tampereella, Ratinan Stadionilla. Liput ovat myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html

Lippuja saa ostaa 1/vuoden 2023 jäsenmaksun maksanut jäsen. Seurueelle jokaisen tulee ostaa lippu omalta jäsentililtään. Katsomomme sisällä paikkanumerot ovat viitteelliset, joten lipunostaneet voivat siirtyä katsomolohkojemme sisällä vapaasti.

Lippujen myynti päättyy viimeistään 17.7. klo 12.00. Lipun ostaneille toimitetaan lipun lunastusohjeet sähköpostitse viimeistään ottelua edeltävänä päivänä. Ohjeet toimittaa joko Lippupiste tai SMJK.

Bussikuljetukset syksyn maaotteluihin

Kaikkiin kolmeen syksyn kotimaaotteluun tullaan järjestämään bussikuljetukset reiteillä Lappeenranta-Kouvola-Lahti-Helsinki ja Jyväskylä-Tampere-Helsinki, hinnat ja tarkemmat tiedot: https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html

Syksyn vierasottelut

Syksyn miesten EM-karsintojen vierasottelut pelataan Kazakstanin Astanassa 7.9., Slovenian Ljubljanassa 14.10. ja San Marinon Serravallessa 20.11. Lipunmyynti vieraskatsomoihin näihin ei ole vielä alkanut. Suosittelemme seuraamaan SMJK:n tiedotusta eri kanavissa pysyäksesi kärryillä lipunmyynnin aloitusajankohdasta.

Kazakstaniin emme pysty järjestämään alustavasti suunniteltuja charter-lentoja tai järjestettyä matkaa. Teimme selvitystyötä asiasta ja tilauslentojen hinnat olivat niin korkeita, että ulosmyyntihinta olisi mennyt selvästi päälle kahdentuhannen euron.

San Marino-Suomi ottelun yhteydessä SMJK järjestää bussikuljetuksen reittiä Bologna-Rimini-San Marino ja ottelun jälkeen San Marinosta takaisin Bolognaan Riminin kautta. Bussikuljetukset ovat myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput/bussi-bologna-rimini-san-marino-20-11-2023.html  .

Fanituotteet

Suuren suosion saaneita SMJK-tuotteita, kuten huiveja, paitoja ja nyt myös shortseja on saatavilla verkkokaupassamme. Tutustu valikoimaan osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html

Tuote- ja kokovalikoima päivittyy varastotilanteen mukaan, joten kannattaa käydä säännöllisin väliajoin tutustumassa tarjontaan.

Tarjolla on edelleen myös esikoiskirjailija Samu Liskin kirjoittama historiikki Pohjoiskaarre - 20 vuotta unelmia ja katsomohommia, joka kannattaa ostaa ja lukea viimeistään nyt.

Kannattajapalkinto Essi Sainiolle

Vuoden 2022 kannattajapalkinto myönnettiin jalkapalloilija Essi Sainiolle, joka omalla esimerkillään on osoittanut, että haasteiden jälkeen noustaan huipulle ja myös kuinka Kansallisesta Liigasta ponnistetaan Helmareihin. Essi Sainio on positiivinen esikuva, jolla myös aina maaotteluiden jälkeen oli aikaa tulla tervehtimään ja kiittämään kaikenikäisiä kannattajiaan. Suomen Maajoukkueen Kannattajat haluavat kiittää ja kunnioittaa Essiä pitkästä pelaajaurastaan niin kotimaan kuin Euroopan kentillä.

Palkinnonsaajasta äänestettiin SMJK:n syyskokouksessa 4.12.2022 ja palkinto luovutettiin Essille ennen 19.6.2023 Olympiastadionilla pelattua EM-karsintaottelua Suomi – San Marino.

SMJK:n uudet yhteistyökumppanit

SMJK on neuvotellut uusia yhteistyösopimuksia ja pystymme tarjoamaan jäsenillemme alennuksia Elämysmatkojen ja Hotel Arthurin palveluista.

Elämysmatkojen syksyn vieraspelireissujen pakettimatkoista on tarjolla (Slovenia – Suomi ja San Marino – Suomi) 50 € alennus. Varaukset sähköpostilla [email protected] ja maininta SMJK -50 €/hlö alennuksesta. Katso reissupaketit osoitteesta:

https://elamyssport.com/Jalkapallo/suomen-maajoukkue?:id=suomen-maajoukkue

Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevassa Hotel Arthurissa saavat jäsenet kymmenen prosentin alennuksen päivän hinnasta vuoden 2023 loppuun saakka. Koodin alennushintaiselle varaukselle näet sisään kirjauduttuasi: https://www.pohjoiskaarre.fi/jasenetu-hotel-arthur-2023

 

Essi Sainiolle kannattajapalkinto

Vuoden 2022 kannattajapalkinto

Kannattajapalkinto on Suomen Maajoukkueen Kannattajien myöntämä tunnustus suomalaisen maajoukkuejalkapalloilun parissa ansioituneelle henkilölle. Kannattajapalkinnon tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta jalkapalloyhteisössä ja laajentaa mielikuvaa kannattamisesta. Kannattajat seuraavat kokonaisuutta ja kannattaminen ei ala ensimmäisen eikä lopu viimeisen peliminuutin kohdalla. Kannattajat näkevät muutoksen ja kehityskulun sekä arvostavat tehtyä työtä ja positiivisia esikuvia.

Vuoden 2022 kannattajapalkinto myönnetään jalkapalloilija Essi Sainiolle, joka omalla esimerkillään on osoittanut, että haasteiden jälkeen noustaan huipulle ja myös kuinka Kansallisesta Liigasta ponnistetaan Helmareihin. Essi Sainio on positiivinen esikuva, jolla myös aina maaotteluiden jälkeen oli aikaa tulla tervehtimään ja kiittämään kaikenikäisiä kannattajiaan. Suomen Maajoukkueen Kannattajat haluavat kiittää ja kunnioittaa Essiä pitkästä pelaajaurastaan niin kotimaan kuin Euroopan kentillä.

Palkinnonsaajasta äänestettiin SMJK:n syyskokouksessa 4.12.2022 ja palkinto luovutettiin Essille ennen 19.6.2023 Olympiastadionilla pelattua maaottelua Suomi – San Marino.

Lisäinfoa kannattajapalkinnosta: https://www.pohjoiskaarre.fi/kannattajapalkinto

Kuva: Mira Lönnqvist

Fanituotteet postitse ennen kesäkuun pelejä – tee tilaus viimeistään 4.6.

Jos haluat tilata verkkokaupastamme fanituotteita ja saada ne ilmoittamaasi osoitteeseen Suomessa ennen kesäkuun EM-karsintaotteluita Suomi – Slovenia ja Suomi – San Marino, tilaa tuotteet viimeistään 4.6. Hoidamme fanituotepostitukset mahdollisimman pian tämän päivämäärän jälkeen.

5.6. ja myöhemmin tilattujen tuotteiden postitus- ja saapumispäivämäärä voi mennä kesäkuun maaotteluiden jälkeiselle ajalle.

Tarjoamme myös mahdollisuuden noutaa ostamasi tuotteet pohjoispuolen kojulta, jos teet tilauksen viimeistään 14.6. Noutomahdollisuus on ennen Suomen ja Slovenian välistä ottelua perjantaina 16.6. 17.00–18.15.

SMJK:n kevätkokous 2023 - päivitetty esityslista

28.3.2023

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen kevätkokous

SMJK:n 31.3.2023 pidettävän kevätkokouksen esityslistaa on päivitetty jäsenistöltä tulleiden ehdotusten perusteella. Aiemmin lähetettyyn esityslistaan verrattuna kohta 9 on kokonaan uusi erillisenä esityslistan kohtana.

Kokouspaikka: Pasilanraition sauna, Fredriksberginkatu 2, Helsinki

Ajankohta: Perjantai 31.3.2023 kello 18.00

Esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

3. Valitaan kokouksen sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

6. Esitetään yhdistyksen vuosikertomus 2022, tilinpäätös 2022 ja toiminnantarkastajien lausunto

7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille

8. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja

9. SMJK:n toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla

10. Muut esille tulevat asiat

11. Kokouksen päättäminen

Pyydämme kokoukseen osallistujia ilmoittamaan osallistumisestaan viimeistään 29.3. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ilmoitahan samalla, osallistutko kokoukseen etänä, vai tuletko paikalle lähikokoukseen.

Etäkokoukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki 31.3. noin tunti ennen kokousta, etäkokouksen alustana on Google Meet.

Kokouksen päätteeksi on saunomismahdollisuus, saunat pidetään auki kello 23 asti. Tarjolla rajallisesti pientä purtavaa ja juomia järjestäjän puolesta, halutessasi voit lisäksi varautua omilla saunajuomilla.

 

SMJK:n hallituksen puolesta,

 

Piritta Gurung

Puheenjohtaja

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen kevätkokous 31.3.2023

6.3.2023

Kokouskutsu

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen kevätkokous 31.3.2023

Kokouspaikka: Pasilanraition sauna, Fredriksberginkatu 2, Helsinki

Ajankohta: Perjantai 31.3.2023 kello 18.00

Esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

3. Valitaan kokouksen sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

6. Esitetään yhdistyksen vuosikertomus 2022, tilinpäätös 2022 ja toiminnantarkastajien lausunto

7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille

8. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja

9. Muut esille tulevat asiat

10. Kokouksen päättäminen

Pyydämme kokoukseen osallistujia ilmoittamaan osallistumisestaan viimeistään 29.3. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ilmoitahan samalla, osallistutko kokoukseen etänä, vai tuletko paikalle lähikokoukseen.

Etäkokoukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki 31.3. noin tunti ennen kokousta, etäkokouksen alustana on Google Meet.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada asian kevätkokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä yhdistyksen hallitukselle kirjallisesti kaksikymmentäyksi (21) päivää ennen kokousta eli viimeistään perjantaina 10.3. Ehdotuksen käsiteltäväksi asiaksi voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Mahdollisten jäseniltä tulleiden ehdotusten tapauksessa päivitetty kevätkokouksen esityslista lähetetään jäsenille viimeistään 28.3. Kokouksen päätteeksi on saunomismahdollisuus, saunat pidetään auki kello 23 asti.

Tarjolla rajallisesti pientä purtavaa ja juomia järjestäjän puolesta, halutessasi voit lisäksi varautua omilla saunajuomilla.

SMJK:n hallituksen puolesta,

 

Piritta Gurung

Puheenjohtaja

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry

SMJK:n uutiskirje, helmkuu 2023

15.2.2023

SMJK:n uutiskirje, helmikuu 2023

Tanska – Suomi 23.3. Kööpenhaminassa

Suomi kohtaa EM-karsintaottelussa Tanskan Kööpenhaminan Parken-stadionilla 23.3 20.45 paikallista aikaa, 21.45 Suomen aikaa. Otteluliput ovat myynnissä vielä 16.2. klo 13 asti osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi eli jos on lähdössä Kööpenhaminaan katsomaan ottelua, eikä ole vielä pilettiä hankkinut, niin nyt kannattaa toimia nopeasti. Lipun hinta SMJK:n kautta ostettuna on 55 euroa per lippu ja alennuksia erityisryhmille ei ole. Tarkan osoitteen lipun ostamiseksi saa kaupastamme, kun on täyttänyt matkustajatietolomakkeen. Otteluliput tullaan jakamaan paperisina kokoontumisbaarissa (Proud Mary, Vesterbrogade 2) sekä mahdollisesti edeltävänä viikonloppuna Helsingissä.

Tarkemmat tiedot kokoontumisbaarista ja muusta mahdollisesta toiminnasta Tanskassa ilmoitetaan lähempänä ottelupäivää.

Pohjois-Irlanti – Suomi 26.3. Belfastissa

Suomi kohtaa Pohjois-Irlannin EM-karsintaottelussa Belfastin Windsor Parkilla 26.3. 19.45 paikallista aikaa, 21.45 Suomen aikaa. Liput Suomen fanikatsomoon tulevat myyntiin perjantaina 17.2. klo 11. Lipunmyynti päättyy maanantaina 27.2. klo 18. Toimi seuraavasti:

Suosittelemme lipun ostamista tietokoneella mobiililaitteen sijaan, myyntisivu on optimoitu tietokoneella käytettäväksi. Mene osoitteeseen https://www.pohjoiskaarre.fi ja kirjaudu sisään. Valitse lippuinfo Pohjois-Irlanti – Suomi ja siirry täyttämään matkustustietolomake. Matkustustietolomakkeen täyttämisen jälkeen saat linkin lipun ostoa varten. Ticketmaster.ie-sivusto edellyttää rekisteröitymistä, tunnukset voi ja kannattaakin käydä tekemässä jo etukäteen. Ota myös maksukortti jo valmiiksi esille. Valitse sen jälkeen paikka, suosittelemme ostamaan lipun läheltä NLJ18-sektorin keskikohtaa. Toimitustavan yhteydessä valitse maaksi ”other”, mikäli et asu Brittiensaarilla. Lipun hinta on 44 £, jonka lisäksi peritään 4,5 £ palvelumaksun ja mahdolliset luottokorttikomissiot. Lippu tulee näkyviin Ticketmasterin sivulle viimeistään kolme päivää ennen peliä. Huom! Lippu ei siis välttämättä näy heti ostamisen jälkeen.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa kysymykset: [email protected] tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta, otsikoksi otteluliput.

Muut tarkemmat tiedot kokoontumisbaarista ja muusta mahdollisesta toiminnasta Pohjois-Irlannissa ilmoitetaan lähempänä ottelupäivää.

 

Fanimaaottelut

Sekä Kööpenhaminassa että Belfastissa tulemme pelaamaan fanimaaottelut kotijoukkueen kannattajia vastaan, lisätiedot ja ilmoittautumiset: [email protected] . Lähtökohtaisesti nämä fanimaaottelut pelataan ottelupäivinä eli Tanskassa 23.3. ja Pohjois-Irlannissa 26.3.

Naisten maajoukkue Cyprus Cupissa

Suomi osallistuu Cyprus Cupiin ja kohtaa Kroatian 16.2. klo 17 GSZ Stadiumilla, Larnakassa, Unkarin 19.2. klo 12.30. AEK Arenalla, Larnakassa ja Romanian 22.2. klo 13 AEK Arenalla, Larnakassa. Ottelut näytetään myös YLE Areenan kautta suorina lähetyksinä.

Futsalin MM-karsintaottelu Suomi - Tanska

Futsalin MM-karsinnat jatkuvat, kun Suomi kohtaa Tanskan Vantaan Energia Areenalla ke 8.3. klo 18.10. Hanki lippusi nyt osoitteesta https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html Liput myynnissä 5.3. klo 20 saakka, lipun hinta jäsenillemme on 12 euroa. Tule mukaan ja viritä äänijänteesi kuntoon ennen EM-karsintojen alkua!

Strategiatyöryhmä

SMJK:n vuonna 2017 tehtyä strategiaa ollaan päivittämässä tämän vuoden alkupuolella vastaamaan vuoden 2023 olosuhteita ja vaatimuksia. Kokoontuminen aiheen tiimoilta järjestetään Kampin Bruuverin kabinetissa torstaina 2.3. Strategiatyöryhmän kokoontumista ja työskentelystä kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä Aaro Kuivalaiseen, [email protected] , kiinnostuksensa työryhmää kohtaan jo 4.12. syyskokouksessa kiertäneessä nimilistassa ilmaisseiden ei tarvitse enää ilmoittautua uudestaan.

Jäsenyys

SMJK:n vuoden 2023 jäsenyydet ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/jasenmaksu.html . Hinta vuoden 2023 jäsenyydelle on 25 euroa. Vuoden 2022 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 28.2.2023 saakka alennettuun 20 euron hintaan.

Yhdistyksen verkkokaupassa on myynnissä myös kannattajajäsenyys, jonka minimisumma on 50 euroa. Jäsenyys vuodelle 2023 on voimassa ostohetkestä 31.12.2023 saakka.

Tämä viesti on lähetetty samansisältöisenä sekä vuoden 2022 jäsenille että niille, jotka ovat jo maksaneet vuoden 2023 jäsenyyden. Voit tarkastaa jäsenyytesi tilan kirjautumalla sisään ja katsomalla ostohistoriastasi vuoden 2023 jäsenmaksun tai vaihtoehtoisesti tarkastamalla näkyvätkö otteluliput tuotevalikoimassa.

Vuoden 2023 mobiilijäsenkortit toimitetaan jäsenmaksun maksaneille myöhemmin. Linkki korttiin tulee tekstiviestinä jäsentiedoissa olevaan matkapuhelinnumeroon.

EM-karsintojen kotiotteluiden kausikortti

SMJK:n kautta voi ostaa kausikortin Pohjoiskaarteeseen Huuhkajien tulevien EM-karsintojen kotiotteluihin. Kausikortin hinta on 139,50 euroa ja alennusryhmille 89 euroa. Kotikausari sisältää kaikki Huuhkajien viisi kotiottelua EM-karsinnoissa vuonna 2023 Sloveniaa, San Marinoa, Tanskaa, Kazakstania ja Pohjois-Irlantia vastaan. Kaikki ottelut pelataan Helsingin Olympiastadionilla. Otteluiden tarkemmat tiedot löydät tuotekuvauksesta tai Palloliiton sivuilta. Luethan tuotekuvauksen muutenkin tarkasti kausikorttia ostaessa. EM-karsintojen kotikausikortti kerryttää Huuhkajien mahdollisten arvokisalippujen etuosto-oikeusjärjestelmän pisteitä.

Jokainen jäsen voi ostaa vain yhden kausikortin, samalla jäsenyydellä ostetut päällekkäiset liput mitätöidään ja rahat palautetaan.

Suora linkki lippujenmyyntisivuille, toimii vain 2023 jäsenmaksun maksaneille: https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html . Yksittäisten otteluiden liput tulevat myyntiin myöhemmin, ellei koko katsomoa ole myyty täyteen jo kausikortteina sitä ennen.

Pohjoiskaarre-kirjoja ja fanituotteita saatavilla – osta itselle tai lahjaksi

SMJK:n verkkokaupassa on myynnissä esikoiskirjailija Samu Liskin kirjoittama historiikki Pohjoiskaarre - 20 vuotta unelmia ja katsomohommia, tämän teoksen hankkiminen ja lukeminen on todellinen kulttuuriteko. Myös erilaisia huiveja, paitoja ja muita fanituotteita on saatavilla. Tutustu valikoimaan osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html

https://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

 

SMJK, uutiskirje, tammikuu 2023

14.1.2023

SMJK:n uutiskirje, tammikuu 2023

Hyvää alkanutta jalkapallontäyteistä vuotta 2023 jäsenistöllemme!

Tanska – Suomi 23.3. Kööpenhaminassa

Suomi kohtaa EM-karsintaottelussa Tanskan Kööpenhaminan Parken-stadionilla 23.3. Otteluliput tulevat myyntiin osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi maanantaina 16.1. kello 18. Lipun hinta SMJK:n kautta ostettuna on 55 euroa per lippu ja alennuksia erityisryhmille ei ole luvassa. Tarkan osoitteen lipun ostamiseksi saa kaupastamme, kun on täyttänyt matkustajatietolomakkeen. Otteluliput tullaan jakamaan paperisina kokoontumisbaarissa (Proud Mary, Vesterbrogade 2) sekä mahdollisesti edeltävänä viikonloppuna Helsingissä.

Otteluliput ovat myynnissä 16.2. klo 13 asti, ellei kiintiötämme myydä täyteen ennen sitä.

Tarkemmat tiedot kokoontumisbaarista ja muusta mahdollisesta toiminnasta Tanskassa ilmoitetaan lähempänä ottelupäivää.

Pohjois-Irlanti – Suomi 26.3. Belfastissa

Suomi kohtaa Pohjois-Irlannin EM-karsintaottelussa Belfastin Windsor Parkilla 26.3.

Pohjois-Irlannin vierastottelun osalta lipunmyynnin alkamisesta ei ole tarkempaa ajankohtaa vielä tiedossa, asia riippuu pohjoisirlantilaisista ja tiedotamme vielä erikseen ennen lipunmyynnin alkamista.

Lipunmyynnin lisäksi tarkemmat tiedot kokoontumisbaarista ja muusta mahdollisesta toiminnasta Pohjois-Irlannissa ilmoitetaan lähempänä ottelupäivää.

Fanimaaottelut

Sekä Kööpenhaminassa että Belfastissa pyritään pelaamaan fanimaaottelut kotijoukkueen kannattajia vastaan, lisätiedot ja ilmoittautumiset: [email protected] . Lähtökohtaisesti nämä fanimaaottelut pelataan ottelupäivinä eli Tanskassa 23.3. ja Pohjois-Irlannissa 26.3.

Strategiatyöryhmä

SMJK:n vuonna 2017 tehtyä strategiaa ollaan päivittämässä tämän vuoden alkupuolella vastaamaan vuoden 2023 olosuhteita ja vaatimuksia. Strategiatyöryhmän kokoontumista ja työskentelystä kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä Aaro Kuivalaiseen, [email protected] , kiinnostuksensa työryhmää kohtaan jo 4.12. syyskokouksessa kiertäneessä nimilistassa ilmaisseiden ei tarvitse enää ilmoittautua uudestaan.

Jäsenyys

SMJK:n vuoden 2023 jäsenyydet ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/jasenmaksu.html . Hinta vuoden 2023 jäsenyydelle on 25 euroa. Vuoden 2022 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 28.2.2023 saakka alennettuun 20 euron hintaan.

Yhdistyksen verkkokaupassa on myynnissä myös kannattajajäsenyys, jonka minimisumma on 50 euroa. Jäsenyys vuodelle 2023 on voimassa ostohetkestä 31.12.2023 saakka.

Tämä viesti on lähetetty samansisältöisenä sekä vuoden 2022 jäsenille että niille, jotka ovat jo maksaneet vuoden 2023 jäsenyyden. Voit tarkastaa jäsenyytesi tilan kirjautumalla sisään ja katsomalla ostohistoriastasi vuoden 2023 jäsenmaksun tai vaihtoehtoisesti tarkastamalla näkyvätkö otteluliput tuotevalikoimassa.

Vuoden 2023 mobiilijäsenkortit toimitetaan jäsenmaksun maksaneille myöhemmin. Linkki korttiin tulee tekstiviestinä jäsentiedoissa olevaan matkapuhelinnumeroon.

EM-karsintojen kotiotteluiden kausikortti

SMJK:n kautta voi ostaa kausikortin Pohjoiskaarteeseen Huuhkajien tulevien EM-karsintojen kotiotteluihin. Kausikortin hinta on 139,50 euroa ja alennusryhmille 89 euroa. Kotikausari sisältää kaikki Huuhkajien viisi kotiottelua EM-karsinnoissa vuonna 2023 Sloveniaa, San Marinoa, Tanskaa, Kazakstania ja Pohjois-Irlantia vastaan. Kaikki ottelut pelataan Helsingin Olympiastadionilla. Otteluiden tarkemmat tiedot löydät tuotekuvauksesta tai Palloliiton sivuilta. Luethan tuotekuvauksen muutenkin tarkasti kausikorttia ostaessa. EM-karsintojen kotikausikortti kerryttää Huuhkajien mahdollisten arvokisalippujen etuosto-oikeusjärjestelmän pisteitä.

Jokainen jäsen voi ostaa vain yhden kausikortin, samalla jäsenyydellä ostetut päällekkäiset liput mitätöidään ja rahat palautetaan.

Suora linkki lippujenmyyntisivuille, toimii vain 2023 jäsenmaksun maksaneille: https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html .

Yksittäisten otteluiden liput tulevat myyntiin myöhemmin, ellei koko katsomoa ole myyty täyteen jo kausikortteina sitä ennen.

Pohjoiskaarre-kirjoja ja fanituotteita saatavilla – osta itselle tai lahjaksi

SMJK:n verkkokaupassa on myynnissä esikoiskirjailija Samu Liskin kirjoittama historiikki Pohjoiskaarre - 20 vuotta unelmia ja katsomohommia, tämän teoksen hankkiminen ja lukeminen on todellinen kulttuuriteko. Myös erilaisia huiveja, paitoja ja muita fanituotteita on saatavilla. Tutustu valikoimaan osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html

https://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0