Uutiset

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen syyskokous 18.12.2021

 

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen syyskokous 18.12.2021

Kokouspaikka: Bolt Arena, Hall of Fame-kokoustila, Urheilukatu 5, Helsinki.

Ajankohta: Lauantai 18.12.2021 kello 13:00

Esityslista :

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan valinta

3. Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

6. Esitetään yhdistyksen toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2022

7. Päätetään jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2022

8. Kannattajapalkinnon saajan valinta

9. Hallituksen tiedotukset

10. 2022 Hallituksen valinta

11. Muut esille tulevat asiat

12. Kokouksen päättäminen

Pyydämme kokoukseen osallistujia ilmoittamaan osallistumisestaan viimeistään 17.12. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ilmoitahan samalla, osallistutko kokoukseen etänä, vai tuletko lähikokoukseen Bolt Areenalle. Lähikokoukseen mahtuu 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Huomioithan, että lähikokoukseen osallistuminen edellyttää koronapassin esittämistä. E

täkokoukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki 17.12., etäkokouksen alustana on Google Meet.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada asian syyskokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä yhdistyksen hallitukselle kirjallisesti kaksikymmentäyksi (21) päivää ennen kokousta eli viimeistään lauantaina 27.11. Ehdotuksen käsiteltäväksi asiaksi voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Jos olet kiinnostunut toimimaan vuonna 2022 SMJK:n hallituksessa tai muissa vastuutehtävissä yhdistyksessä, voit ilmoittaa halukkuutesi asettua ehdokkaaksi edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Mahdollisten jäseniltä tulleiden ehdotusten tapauksessa, päivitetty syyskokouksen esityslista lähetetään jäsenille viimeistään 4.12.2021

SMJK:n hallituksen puolesta, Marko Karvinen Puheenjohtaja Suomen maajoukkueen kannattajat ry

Fanimaaottelu tänään, kenttä käytössä jo kello 20

Haapaniemen kenttä on käytettävissä tänään fanimaaotteluun Suomi-Ranska jo kello 20 alkaen ja on käytössä aina 22 asti.

Fanimaaottelua organisoiva Ilari Kattilakoski saapuu paikalle tasan kello 20 ja on silloin valmis aloittamaan peliasujen jakamisen. Ilarin tunnistaa mustasta parkatakista ja Suomen fanihuvista. Kentän aikaisempi vapautuminen mahdollistaa myös hieman aikaistetun aloituspotkun ja ottelun voitaneen pelata pidemmällä peliajalla, vaikkapa 2 x 35 min. Kentän aiemmasta vapautumisesta on informoitu myös vastustajaa ja tuomareita.

Vaikka kentän yhteydessä oleva pukusuoja onkin lukollinen, Haapaniemen kenttää hallinnoiva Ponnistus ei suosittele arvotavaroiden jättämistä pukukoppiin.

Tervetuloa pelaajien lisäksi myös katsojat paikalle hyvähenkiseen jalkapallotapahtumaan!

Liput Pikkuhuuhkajien Viro-peliin myynnissä

Liput Pikkuhuuhkajien Viro-peliin myynnissä

Peli pelataan Kotkassa, Arto Tolsa Areenalla 15.11.2021 klo 18.30. Liput voit ostaa hintaan 14/4€ 12.11. klo 12.00 asti. Liput näkyvät verkkokaupassamme sisäänkirjautuneille ja vuoden 2021 jäsenmaksun maksaneille. Lippuja myydään yksi vuoden 2021 jäsenmaksun maksanutta jäsentä kohti. Liput voit noutaa 15.11. n. klo 17.30 alkaen Arto Tolsa Areenan lipunmyynnin luota.

 

Tervetuloa mukaan!

Pohjoiskaarre pelaa Ranskan kannattajia vastaan fanimatsin maanantaina 15.11 klo 21.00

Pohjoiskaarre pelaa Ranskan kannattajia vastaan fanimatsin maanantaina 15.11 klo 21.00. Ottelu on Ukraina-ottelun tapaan kestoltaan 2x30 min, lentävin vaihdoin.

Pelipaikkana toimii Helsingin Haapaniemen kenttä (Haapaniemenkatu 2). Käytössä on kaksi pukukoppia. Huom. toinen suihkutila ei ole käytössä - eli mahdollisuuksien mukaan, hoidetaan henkilökohtainen huolto itsenäisesti ottelun jälkeen.

Ottelun pelaaminen maanantaina ja hieman myöhäinen aloituspotku johtuvat haastavaksi osoittautuneesta kenttätilanteesta.

Saamme pelialustan käyttöön mahdollisesti jo ennen kello yhdeksää, kun selviää käyttääkö Ponnistus edeltävän kenttävuoron. Sujuvaa varusteiden jakoa ja alkulämmittelyä varten olisi toivottavaa, että pelaajat saapuisivat paikalle viimeistään klo 20.20.

Yhdistys järjestää tuttuun tapaan peliasut. Mukaan juomapullo, säärisuojat sekä tekonurmelle sopivat jalkapallokengät. Oman pallon voi tuoda halutessaan. Huom. yhdistys ei vakuuta pelaajia.

Sitovat osallistumiset sähköpostitse, viim. 10.11. mennessä:
ilari.kattilakoski ät pohjoiskaarre.fi

Mainitse pelipaikkatoive, sekä paidan koko.

Ohessa googlemapsin opastus kentälle:
https://tinyurl.com/mdev293z

Helmareiden EM 2022 etuostokoodi

Etuostokoodi Helmareiden EM2022-otteluihin julkaistu

SMJK:n vuoden 2021 jäsenille on etuostolinkki ensi kesän Helmareiden EM2022-otteluihin saatavilla kotisivuiltamme. Linkki löytyy sivuille sisäänkirjautuneille ja jäsenmaksunsa maksaneille osioista Otteluliput sekä Jäsenille. Linkin kautta saa ostaa enintään 10 lippua ottelua kohti, suosittelemme jäseniämme ostamaan liput kategoriasta 3, jotta saamme koottua kannustuksen samoihin katsomonosiin.

Tervetuloa mukaan kannustamaan Helmarit menestykseen!

Bosnia-Hertsegovina vieraspelin liput myynnissä

13.11. Zenicassa pelattavan Bosnia-Hertsegovina - Suomi pelin liput ovat nyt myynnissä.

Lippuja myydään 1/vuoden 2021 jäsenmaksun maksanut henkilö. Lipunmyynti päättyy 2.11. klo 18.00. Jokaisen lipunostajan tulee täyttää allaolevasta linkistä löytyvä matkustustietolomake viimeistään 2.11. Ilman lomakkeen täyttöä lippua ei välttämättä saada välitettäväksi.

Liput näkyvät tämän vuoden jäsenmaksun maksaneille ja sisäänkirjautuneille jäsenille "otteluliput" osiossa.

Lippujen toimitustapa sekä -paikka tiedotetaan viimeistään 8.11. sähköpostitse lipun ostaneille.

https://forms.gle/FPvJ3fQEa3y6XzTP7

 

Jos matkustustietolomakkeen kanssa on ongelmia, laita viesti osoitteeseen [email protected]

Futsal Euro 2022 - lippujen myynti alkaa 19.10.2021

Futsal Euro 2022 - lippujen myynti alkaa tiistaina 19.10.2021 klo 19 Suomen aikaa (18:00 CET). Kannattajaryhmille ei ole omaa lippukiintiötä vaan kaikki liput ostetaan osoitteesta http://www.futsaleurotickets.nl/.

Liput ovat päivälippuja, joten oletettavasti esim. Suomen 28.1. pelipäivänä on ruuhkaa koska silloin on myös Hollannin peli.
 
Tekemällä tilin osoitteessa https://ticketing.knvb.nl saa sähköpostiin salasanan asetusviestin tunnukseen, jolla kirjautua lipunmyyntiportaaliin.
 
EM-lopputurnauksen lohkovaiheen alustava ohjelma (B-lohko):
 
20.1.2022 Italia - Suomi, Groningen
24.1.2022 Suomi - Kazakstan, Groningen
28.1.2022 Slovenia - Suomi, Amsterdam
 
Uutista muokattu 19.10.2021 - lisätty otteluohjelma ja linkki tilin luomiseen.

Helmareiden ja u21pelien liput myynnissä

Lippuja myynnissä!

Liput Helmareiden peliin Irlantia vastaan 26.10. sekä U21-maajoukkueen peliin Itävaltaa vastaan 12.10. ovat nyt myynnissä. Lippujen myynti loppuu ottelua edeltävänä päivänä, joten olethan nopea.

 

Luethan tuotekuvauksen tarkasti, siitä saat tietoa lippujen toimituksesta.

SMJK Ylimääräinen uutiskirje: Suomi-Ranska pelin liput myynnissä NYT

4.10.2021

Suomi-Ranska Olympiastadionilla 16.11.

Liput Pohjoiskaarteeseen MM-karsintaotteluun Suomi-Ranska ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput/lippu-otteluun-fin-fra-16-11-huom-luethan-lippuinfon-ennen-tilaamista.html . Ottelun pelipäivä ja alkamisaika ovat 16.11.2021 klo 21.45 ja pelipaikkana luonnollisesti Helsingin Olympiastadion.

Lippujen hinta on aikuisilta 35 euroa ja alennusryhmiltä 23 euroa. Lippuja saa ostaa 1/vuoden 2021 jäsenmaksun maksanut jäsen. Seurueelle jokaisen tulee ostaa lippu omalta tililtään.

Pohjoiskaarteessa paikkanumerot ovat anniskelualueiden sisällä viitteelliset, joten katsomolohkoissamme voi siirtyä oman seurueen läheisyyteen. Anniskelualueelle mennessä varauduthan todistamaan ikäsi. Lippujen myynti päättyy 1.11. klo 18.00 tai lippujen loppuessa. Lipun ostaneille toimitetaan viimeistään ottelua edeltävänä päivänä sähköpostiin Lippupisteen linkki, josta pääsee 1€ palvelumaksua vastaan lataamaan itselleen printtilipun otteluun. Lippuun tulee sisäänpääsyaika, joka on 1h 30min - 20min ennen ottelun alkua. Toivomme teidän noudattavan tätä aikaa. Koronaturvallisuuteen liittyen toivomme teidän seuraavan Palloliiton tiedottamista ottelun käytännöistä.

Muista SMJK:n ottelunpäiväjärjestelyistä, kuten marssista, fanituotemyynnistä ja mahdollisista kuljetuksista maakunnista Helsinkiin ottelupäivänä tiedotetaan myöhemmin erikseen.

 

Suomi-Ukraina tämän viikon lauantaina 9.10. marssi, kuljetukset, fanituotemyynti ja fanimatsi

Marssi kulkee Kampista Mannerheimintietä pitkin kohti Olympiastadionin Pohjoiskaarteen sisäänkäyntiä. Marssi lähtee Narinkkatorilta noin kaksi tuntia (eli 9.10.2021 17.00 aikoihin) ennen ottelun alkua ja saapuu stadionille hyvissä ajoin ennen kello 19 alkavan ottelun alkuvihellystä, jotta kaikilla on aikaa siirtyä katsomoon.

Tervetuloa kaikki nauttimaan jalkapallojuhlasta ja marssitunnelmasta. Valkoista päälle ja huivi kaulaan - Oi Suomi on!

Bussikuljetukset Turusta Helsinkiin sekä Jyväskylästä Tampereen kautta Helsinkiin ovat myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html ; linkistä voit tarkastaa ajantasaiset aikataulu- ja hintatiedot.

SMJK:n teltta tulee Ukraina-ottelussa stadionin sisäänkäyntien ulkopuolelle. Palvelupisteellä voit tulla tekemään fanituoteostoksia kortilla, käteisellä tai mobilepayllä, tutustumaan valikoimaan tai vain ihmettelemään menoa. Korttiostokset ovat olleet hitaita, koska käytössä on vain yksi maksupääte. Suosittelemme näin ollen tekemään tilauksen etukäteen Pohjoiskaarteen sivujen kautta, jolloin voit noutaa tilaamasi tuotteet ilman erillistä maksun käsittelyä. Tehtyäsi tilauksen lähetä sähköpostia [email protected], ja kerro, että noudat tilauksesi teltalta.

Fanimaaottelu Suomen ja Ukrainan kannattajien kesken pelataan Jätkäsaaren Hallissa ottelupäivänä kello 14. Otteluun ei enää etsitä lisäpelaajia Suomelle, joukkueen paikat vaihtopelaajia myöten ovat täynnä.

 

 

http://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

 

 

fanimaaottelu: Suomi-Ukraina, pelipaikkana Jätkäsaaren halli

Pohjoiskaarre pelaa ystävyysottelun vieraskannattajia vastaan Suomi-Ukraina MM-karsintaottelun alla, lauantaina 9.10. kello 14.00. Peli tullee olemaan pituudeltaan 2 x 30 min ja se pelataan Jätkäsaaren kuplahallissa, osoitteessa Hyväntoivonkatu 1. Peliasut järjestyvät Pohjoiskaarteen puolesta. Mukaan siis vain pläägät ja pelihuumoria. Hallin yhteydessä on pukukopit ja suihkut.

Ilmoittautumiset sähköpostiin [email protected]

Mainitse viestissä pelipaikkatoiveesi ja paidan koko.