Suomen maajoukkueen kannattajat

Hyvä jalkapallokannattaja,

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry on kannattajien vuonna 2002 perustama yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on edistää Suomen jalkapallomaajoukkueiden kannatusta.Toiminnan tavoitteena on koota maajoukkueista kiinnotuneet yhteen kannattajayhteisöksi, jonka jäsenistöllä on maajokkueiden otteluiden lisäksi yhteisiä, tapahtumia, alennuksia ja muita etuja.

Yhdistys toimii yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa ja pyrkii näin takaamaan jäsenilleen parhaat mahdolliset puitteet maajoukkueiden seuraamiselle. Miesten A-maajoukkueen kotiotteluissa Palloliitto varaa yhdistyksen käyttöön oman fanikatsomon. SPL myöntää yhdistykselle myydyistä maajoukkuepelien lipuista erikseen sovittavan alennuksen sekä avustaa käytännön järjestelyissä. Naisten ja nuorten maaotteluissa lippueduista sovitaan ottelukohtaisesti.

Otteluliput, kuljetukset ja fanituotteet – ja tietenkin jäsenyys – ovat hankittavissa yhdistyksen verkkokaupassa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi.

Jokaiseen Tampereella, Turussa tai muualla pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävään miesten A-maaotteluun pyritään järjestämään bussimatka Helsingistä. Lisäksi selvitetään ottelukohtaisesti mahdollisuudet järjestää bussimatkoja pelipaikkakunnille myös muista kaupungeista.

Yhdistyksen tavoitteena on vahva kannattajaedustus myös A-maajoukkueiden vierasotteluissa. Yhdistyksen verkkokauppa palvelee myös useimpien vieraspelilippujen osalta. Miesten A-maajoukkueen karsintaotteluissa yhdistys tyypillisesti järjestää yhteisen kokoontumispaikan jäsenistölleen.

Positiiviseen kannattajakulttuuriin kuuluu myös yhteistyö vastustajan kannattajien kanssa. Suomen Maajoukkueen Kannattajat on korostanut tätä puolta toiminnassaan heti alkumetreistä lähtien; maaotteluiden alla pyritään pelaamaan kannattajien omia maaotteluita, minkä lisäksi vastustajien kanssa voidaan mennä yhdessä seuraamaan vaikkapa alle 21-vuotiaiden maajoukkueen otteita.

Tiedotuksesta vastaavat yhdistyksen nettisivut, sosiaalisen median kanavat, oma alue FF2:lla sekä toistaiseksi kerran vuodessa ilmestyvä jäsenlehti HUIKEE SETTI! (HUSE!). Jäsenet saavat luonnollisesti HUIKEE SETTI!-lehden suoraan kotiin kannettuna jäsenmaksun hinnalla.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki Suomen jalkapallomaajoukkueiden ystävät – kaikille on varattu paikka niin koti- kuin vierasotteluissakin! Tämän lisäksi yhdistyksen oma fanimaajoukkue etsii jatkuvasti uusia kykyjä…

Antoisia hetkiä maajoukkuejalkapalloilun parissa!

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry

Liity mukaan:
https://www.pohjoiskaarre.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/
Twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre/
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0