Lippuja Bosniaan sekä U21 otteluihin

Lippuja myynnissä Huuhkajien vierasotteluun Bosniassa sekä U21 otteluihin Helsingissä ja Turussa

Suomen maajoukkueen kannattajat ry:n liput sekä Zenicassa pelattavaan Huuhkajien Bosnia-Hertsegovina - Suomi Kansojen Liigan otteluun, että U21 maajoukkueen otteluihin Turussa ja Helsingissä ovat nyt myynnissä osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi. Muista kirjautua sisään, jotta saat liput otteluihin näkyviin. Bosnia-Hertsegovinottelun lipun saadaksesi muistathan täyttää matkustajatietolomakkeen. Osoite löytyy lippukuvauksesta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Myynnissä on myös bussikyyti Sarajevosta Zenicaan ottelupäivänä. Lisäksi Pohjoiskaarre järjestää bussikyydit jokaiseen Helmareiden EM-kisojen alkulohkon otteluun Milton Keynesissä Lontoosta. Nämä, kuten kaikki muutkin bussikyytimme, ovat avoimia kaikille Suomalaisen jalkapalloilun kannattajille. SMJK:n jäsenmaksun vuoden 2022 maksaneet saavat pienen alennuksen jokaisesta ostamastaan matkasta.

Liput Huuhkajien vieraspeliin Romaniassa sekä bussikyydit Huuhkajien kotiotteluihin kesäkuussa ovat tulossa myöhemmin tällä viikolla.

Tervetuloa mukaan!

Jaa: