Essi Sainiolle kannattajapalkinto

Vuoden 2022 kannattajapalkinto

Kannattajapalkinto on Suomen Maajoukkueen Kannattajien myöntämä tunnustus suomalaisen maajoukkuejalkapalloilun parissa ansioituneelle henkilölle. Kannattajapalkinnon tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta jalkapalloyhteisössä ja laajentaa mielikuvaa kannattamisesta. Kannattajat seuraavat kokonaisuutta ja kannattaminen ei ala ensimmäisen eikä lopu viimeisen peliminuutin kohdalla. Kannattajat näkevät muutoksen ja kehityskulun sekä arvostavat tehtyä työtä ja positiivisia esikuvia.

Vuoden 2022 kannattajapalkinto myönnetään jalkapalloilija Essi Sainiolle, joka omalla esimerkillään on osoittanut, että haasteiden jälkeen noustaan huipulle ja myös kuinka Kansallisesta Liigasta ponnistetaan Helmareihin. Essi Sainio on positiivinen esikuva, jolla myös aina maaotteluiden jälkeen oli aikaa tulla tervehtimään ja kiittämään kaikenikäisiä kannattajiaan. Suomen Maajoukkueen Kannattajat haluavat kiittää ja kunnioittaa Essiä pitkästä pelaajaurastaan niin kotimaan kuin Euroopan kentillä.

Palkinnonsaajasta äänestettiin SMJK:n syyskokouksessa 4.12.2022 ja palkinto luovutettiin Essille ennen 19.6.2023 Olympiastadionilla pelattua maaottelua Suomi – San Marino.

Lisäinfoa kannattajapalkinnosta: https://www.pohjoiskaarre.fi/kannattajapalkinto

Kuva: Mira Lönnqvist

Jaa: