San Marino - Suomi liput myyntiin

San Marino - Suomi EM-karsintaottelun liput myyntiin

Liput San Marinon Stadio Olimpico Serravallella 20.11.2023 klo 20.45 paikallista aikaa pelattavaan Huuhkajien EM-karsintaotteluun tulevat myyntiin ma 23.10.2023 klo 9.00.

Lipun pääset ostamaan, kun täytät matkustajatietolomakkeen ja saat sen lopusta linkin. Lomake tulee näkyviin sisäänkirjautuneille vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille jäsenillemme kotisivujemme "Otteluliput" -osioon nimellä "Infopaketti San Marino - Suomi". Koko infopaketti kannattaa lukea ennen kuin täytät lomakkeen ja lähdet ostamaan lippua, sillä liput myy San Marinon maajoukkueen oma lippuvälittäjä ja lippuihin tarvitsee täyttää henkilötietoja.

Lippua ei tarvitse olla ostamassa heti lipunmyynnin alkaessa, koska vieraskannattajille on varattuna tarvittaessa n. 2000 lippua. Lipunmyynti loppuu 3.11.2023 klo 23.59, joten liikaa ei kannata kuitenkaan aikailla. Toivomme, että äänekkäämmin kannattava jäsenemme ostavat lippunsa H-katsomon etuosaan, perhekannattajat H-katsomon yläosaan ja Palloliiton kautta liput ostettaan G-katsomoon.

SMJK järjestää otteluun lähteville Huuhkajien kannattajille bussikyytejä Bolognasta ja Riminiltä. Jos et yövy San Marinossa, näitä kannattaa käyttää, sillä julkinen liikenne ottelun jälkeen on heikkoa. Matkat ovat myynnissä kaikille halukkaille, SMJK:n jäsenet pääsevät kyytiin hieman edullisemmin.

Pyrimme myös pelaamaan ottelupäivänä San Marinon kannattajia vastaan fanimaaottelun. Tässä ottelussa pelaamisesta kiinnostuneiden kannattaa laittaa sähköposti osoitteeseen [email protected].

Tervetuloa matsiin!

Lataa San Marinon otteluinfo tästä (pdf).

Jaa: