Ylimääräinen uutiskirje, toukokuu 2021

Sarjalippujen myynti alkaa myöhemmin

SMJK:lle tullaan varaamaan oma katsomonosa Helsingin Olympiastadionin Pohjoiskaarteesta syksyllä 2021 pelattaviin MM-karsintaotteluihin Kazakstania (4.9.), Ukrainaa (9.10.) ja Ranskaa (16.11.) vastaan. SMJK:lle varattava katsomokapasiteetti riippuu vaadittavista katsomojärjestelyistä. On hyvinkin mahdollista, että katsomoa ei voida myydä täyteen. Aloitamme kannattajakatsomon mahdollisten kausikorttien sekä yksittäisten otteluiden pääsylippujen myynnin myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Jos haluat ostaa pääsyliput SMJK:n kautta ja seurata syksyn MM-karsintaottelut Olympiastadionille nimenomaan kannattajakatsomossa, niin toistaiseksi joudut siis vielä odottamaan lippujenmyynnin alkamista.

Jäsenyyden uusiminen

Jos et ole vielä maksanut vuoden 2021 jäsenyyttä, niin voit hoitaa asian osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/jasenmaksu.html . Uusiessasi jäsenyyden 31.5. mennessä säilyy jäsenyytesi voimassa ilman katkoja. Jos vuoden 2021 jäsenmaksu on maksamatta toukokuun ja kesäkuun vaihtuessa, katsotaan jäsen yhdistyksen sääntöjen mukaan eronneeksi. Jos kirjautuessasi sisälle SMJK:n verkkokauppaan myynnisä ei näy vuoden 2021 normaalijäsenyyttä (20 euroa), niin olet maksanut sen jo aiemmin ja asia on täysin kunnossa osaltasi.

Pohjoismainen passivapaus ei tällä hetkellä voimassa

Jos olet lähdössä Kööpenhaminaan katsomaan lauantaina 12.6.2021 pelattavaa Tanska-Suomi EM-kisaottelua, niin tarkasta että passisi on voimassa ja jos sinulla ei ole voimassa olevaa passia, niin ryhdy heti toimiin sellaisen hankkimiseksi. Pohjoismaiden välillä normaalitilanteessa vallitseva passivapaus ei tällä hetkellä ole voimassa eikä päätöstä passivapauden saamiseksi voimaan 12.6. mennessä ole tehty. Näin ollen maahan saapuvilta edellytetään passia, vaikka saapuisi Suomesta.

Tiedotamme myöhemmin vielä tarkemmin Tanskan ja Venäjän ajantasaista maahantulovaatimuksista ja terveysturvallisuudesta koskien EM-kisoihin matkustamista sekä myös siitä millaisia dokumentteja voidaan vaatia otteluihin stadionille sisään pääsemistä varten. Vaatimukset ja säännöt saattavat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla ja teemme koko ajan selvityksiä sekä olemme yhteydessä eri tahoihin saattaaksemme parhaan mahdollisen ajantasaisen tiedon jäsenistöllemme. 

Jaa: