Ottelupäivän tietopaketti Suomi-Liechtenstein 15.11.

SMJK:n kautta tilatut liput


SMJK:n kautta tilatut ja jo maksetut liput marraskuun maaotteluun Suomi – Liechtenstein on toimitettu ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen e-lippuina. Ne liput, jotka on sovittu noudettavaksi kojulta, ovat noudettavissa Kukontorin O’Learysista 15-16 ja sen jälkeen SMJK:n kojulta 18:30 asti.


Yleinen muistutus SMJK:n katsomosta


Muistutamme jälleen kerran, että SMJK:n katsomo on kannattajakatsomo eli lähtökohtaisesti aktiivikannattajille varattu seisomakatsomo. Ottelulippuihin painetut paikat eivät ole voimassa eikä omaa paikkaa kannata etsiä tai varata millään tavalla. Yleensä innokkaimmin pomppivat ja liikkuvat kannattajat kokoontuvat katsomon alaosaan ja rauhallisemmin kannattavat yläosaan.


SMJK:n katsomo on jaettu anniskelukatsomoon ja ”perhekatsomoon”. Jos seurueeseesi kuuluu alle 18-vuotiaita, niin suosittelemme ongelmien välttämiseksi lipun hankkimista tulevaisuudessakin perhekatsomoon eikä anniskelukatsomoon.


Ottelun poikkeuksellisen luonteen vuoksi muistutamme myös, että missään tilanteessa kentälle meneminen pelin ollessa käynnissä ei ole suotavaa. Kentälle juoksevat henkilöt voidaan ottaa kiinni ja tässä yhteydessä henkilötiedot kirjataan ylös, mikä voi aiheuttaa ongelmia tulevien lippuostosten yhteydessä muiden tahojen kuin SMJK:n asettamien rajoitusten vuoksi. Lisäksi suosittelemme huomioimaan säänmukaisen pukeutumisen. Ilta voi olla pitkä, jos on liian kevyissä vaatteissa ja haluaa nauttia ottelun tunnelmasta marssilla sekä stadionilla hyvissä ajoin ennen alkuvihellystä ja pitkään loppuvihellyksen jälkeen.


Marssi


Kokoontumisajaksi Kampin Narinkkatorilla siis vahvistettu 16:30. Kerätään sitten porukka kasaan ja aloitetaan siirtyminen sitten, kun ollaan valmiita. Kiinnostus on jo etukäteen ollut suurta ja olosuhteetkin näyttäisivät suosivan. Tehdään tästä kaikkien aikojen marssi! Sana kiertämään, kavereita saa kutsua mukaan, vaikkei lippua olisikaan. Kaikkien aikojen jalkapallojuhla odottaa, jätetään tämä päivä suomalaiseen urheiluhistoriaan ja viedään kulttuuria eteenpäin kaikin keinoin. Oi Suomi on!

Fanituotemyynti


Fanituotteita ja ottelupäivän erikoispaitoja myydään kojulla stadionin välittömässä läheisyydessä, tervetuloa tutustumaan valikoimaan. Tänä syksynä olemme saaneet käyttöömme myös korttimaksupäätteen eli voit hoitaa ostoksesi kojulla maksukortilla jo aiemmin käytössä olleiden käteismaksujen ja mobiilimaksujen lisäksi.


Skriini


Itse ottelu on ollut jo pitkään loppuun varattu, mutta Helsinkiin Kansalaistorille järjestetään koko kansan kisakatsomo, jonne ovat tervetulleita kaikki Huuhkajien kannattajat, eli siis muutkin kuin SMJK:n jäsenet, ja jalkapallon ystävät ikään katsomatta. Muita katselupaikkoja on esimerkiksi Tampereella, Seinäjoella ja Espoon Vermossa.


SMJK ei ole mukana skriinien järjestelyissä.


Kuljetukset Helsinkiin ottelupäivänä 15.11.


SMJK järjestää bussikuljetukset Helsinkiin Turusta, Jyväskylästä Tampereen ja Hämeenlinnan kautta. Lappeenrannan bussi jouduttiin tällä kertaa valitettavasti perumaan. Bussit on aikataulutettu siten, että niiltä olisi mahdollista ehtiä myös marssille mukaan. Bussimatkat ostaneille on ilmoitettu aikataulut ja tarkemmat tiedot.


Jäsenkortit ja mobiilikortit


SMJK on lähettänyt kaikille 30.10.2019 mennessä vuoden 2019 jäsenmaksun maksaneille tekstiviestitse linkin mobiilijäsenkorttiin. Jos kortti ei ole saapunut tai tämän kortin suhteen on lisäkysymyksiä tai ongelmia, niin ole yhteydessä Aaro Kuivalaiseen, [email protected]. Viestin otsikoksi kannattaa laittaa ”jäsenkortti”, lisäksi viestissä kannattaa mainita matkapuhelinnumero, niin asian selvittäminen hoituu meidän kannaltamme yksinkertaisemmin.


Kokoontumisbaarit


Helsingissä kokoontumisbaareiksi on sovittu Elmo Sport Bistro Sanomatalo, O'Learys Kukontori sekä Bruuveri Kampin keskuksessa. Näissä kaikissa on myös sovittuna jäsenkortista ilmeneviä alennuksia SMJK:n jäsenille. Tarkemmat tiedot alennuksista näkyvät kortilla. Turussa SMJK:n kokoontumisbaarina on toiminut Bar Into ja Tampereella Pub Joseph’s sekä Ruby & Fellas, näillä paikkakunnilla ottelun aikana oleilevat voivat mennä seuraaman ottelua niihin.

Jaa: