SMJK:n tietopaketti Armenia-kotiottelusta

SMJK:n tietopaketti Armenia-kotiottelusta 15.10.


Veritas Stadion, Hippoksentie 6, Turku (https://goo.gl/maps/AAHf5KtnacMVASLDA ), alkuvihellys 19:00.


SMJK:n liput


SMJK:n kautta tilatut ja jo maksetut liput on toimitettu ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen e-lippuina. Lippujen lunastamisesta ja tulostamisesta tulee kuluja kaksi euroa per lippu. Jos haluatte, että nämä Ticketmasterin perimät toimituskulut tilitetään teille SMJK:n toimesta takaisin, niin lähettäkää tarkemmat tiedot ja tilinumero osoitteeseen [email protected] . SMJK on aiemmin luvannut liput ilman toimituskuluja, mutta käytäntöä jouduttiin pakon edessä muuttamaan. Siirtyminen johtuu siitä, että luvattoman suuri osa kesäkuun Suomi – Bosnia-Hertsegovina ottelun lipuista katosi postissa. Tämän toistumiselta välttyäksemme päätimme vaihtaa käytäntöä ja siirtyä sähköisiin lippuihin.


Jos ette syystä tai toisesta pysty käyttämään e-lippua vaan haluatte perinteisen paperilipun, olkaa yhteydessä SMJK:n lippuvastaava Marko Karviseen [email protected] . Lippujen noudon voi sopia SMJK:n kojulle pääkatsomon ja fanikatsomon kulmauksessa stadion ulkopuolella.


Jos lippuja ei ole näkynyt, ne on toimitettu väärään sähköpostiosoitteeseen tai muissa mahdollisissa ongelmatilanteissa voi lisätietoja kysellä viestillä osoitteesta: [email protected] .


Yleinen muistutus SMJK:n katsomosta


Muistutamme jälleen kerran, että SMJK:n katsomo on kannattajakatsomo eli lähtökohtaisesti aktiivikannattajille varattu seisomakatsomo. Ottelulippuihin painetut paikat eivät ole voimassa eikä omaa paikkaa kannata etsiä tai sitä varata millään tavalla. Yleensä innokkaimmin pomppivat ja liikkuvat kannattajat kokoontuvat katsomon alaosaan ja rauhallisemmin kannattavat yläosaan.


Turussa ei ole anniskelukatsomoa eli sen puolesta ei tarvitse miettiä, sijoittuuko ”perhekatsomoon” vai ei.


SMJK:n paikat


SMJK:n paikat Veritas Stadionilla ovat päädyn P- ja Q-katsomoissa.


Kokoontumisbaari ja Marssi


Kokoontumisbaari


SMJK:n kokoontumisbaarina Turussa toimii Bar Into (Yliopistonkatu 12, https://goo.gl/maps/93K52qgsEuUFwQBj8 ), missä ohjelma tiistaina on seuraava:


Etkot klo 14-18, Kotikatsomo klo 18-21, Jatkot klo 18-pilkku


Tarkemmat edut näkyvät SMJK:n mobiilikortin haltijoilla korttitiedoissa.


Marssi 15.10. Marssi kohti Eurooppaa vol. 1@Bar Into klo 17-18.15


EM-karsinta kääntyy jo loppusuoralle ja ylisukupolvinen unelma Suomen historian ensimmäisestä arvokisapaikasta lähestyy peli peliltä. Lohkossa tapahtuneen runsaan ja odotetun ristiinpelaamisen johdosta tilanne on kääntynyt siihen suuntaan, että lokakuun kotiottelu Armeniaa vastaan lienee jo avainottelu matkalla kohti suurta unelmaa.


Futisbileet siirtyvät Tampereelta seuraavaksi Turkuun, jossa myös marssitaan tuttuun tapaan kohti stadionia ennen ottelua. Marssi käynnistyy Bar Into sporttibaarin edustalta, 2km päässä Veritakselta. Fanibussit vievät kaikki halukkaat kokoontumisbaariin.


Marssi starttaa pahimpaan ruuhka-aikaan, joten pääkatua pitkin emme saa marssia. Poliisi näyttää lopullisen marssireitin marssin aikana ja reitti tullee menemään sivukatuja pitkin kohti Kupittaanpuistoa, jonka halki tulemme lopulta kohti Veritasta.


Laittakaa sana kiertämään kaikille halukkaille somen ja puskaradion kautta, jotta saadaan massiivinen porukka marssille myös Turkuun!


Vertauksena aiempiin: Kosovoa vastaan 2016 osallistujia oli reilut 100 ja 2017 Turkkia vastaan marssia ei järjestetty lainkaan, joten tavoitteena rakentaa lokakuussa kaikkien aikojen marssi Turussa ilman muuta! Askel askeleelta tässä onnistuimme jo kolmeen otteeseen Tampereella vuoden 2019 aikana! ⚽


Oi Suomi on!


Kotikatsomot


SMJK:n kotikatsomot Helsingissä ovat Elmossa (Tekla Hultinin Aukio 1) ja Kukontorin O´Learysissä (Mannerheimintie 18). Molemmissa ovat voimassa ottelupäivän jäsenedut SMJK:n jäsenille. Tampereella kotikatsomoina toimivat Ruby and Fellas (Hämeenkatu 15) ja Bar Joseph's (Itsenäisyydenkatu 11)


Fanimaaottelu


Tämän ottelun yhteydessä ei pelata fanimaaottelua.


Fanituotemyynti


Fanituotteiden myyntiteltta on pääkatsomon ja fanikatsomon kulmauksessa, myynti alkaa noin 17:30. Uusina fanituotteina ovat uudet hupparit, tarrat, pipot sekä matkalaukun osoitelaput. Valikoiman ja hintatason voi tarkistaa osoitteesta: https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html ; kysymysten ja mahdollisesti etukäteen tilattavien tuotteiden noudon kojulta tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä fanituotevastaavaan: [email protected] .


Bussikyydit


Jyväskylästä bussi lähtee 12:00 ja Tampereelta 14:15. Tähän bussiin on tätä kirjoitettaessa yksittäisiä paikkoja.


Helsingistä bussi Turkuun lähtee 15:00 Mäntymäen kentältä. Tarkemmat lähtöpaikat ja vahvistus ilmoitetaan lipunostaneille sähköpostitse.


Kuljetusten hintatiedot ja ajantasaisen saatavuuden voi katsoa: https://www.suomifanit.com/kuljetukset.html


Televisio ja radio


Ottelun televisioinnista huolehtivat Viasat ja Viafree, ottelu selostetaan suorana YLE Puhe-kanavalla.

Jaa: