SMJK, uutiskirje, syyskuu 2021

26.9.2021

MM-karsintaottelu Suomi-Ukraina 9.10., lipunmyynti Pohjoiskaarteen sivuilla päättyy 30.9.

Suomi kohtaa MM-karsintaottelussa Ukrainan kotikentällä Helsingin Olympiastadionilla 9.10. kello 19. SMJK:lle on varattu otteluun 1700 lipun kiintiö Olympiastadionin Pohjoiskaarteeseen F-katsomoon. Lipunmyynti päättyy 30.9. 14.00 tai vaihtoehtoisesti sitten, kun kiintiö on myyty loppuun. Lippuja saa ostaa 1/vuoden 2021 jäsenmaksun maksanut jäsen. SMJK ei myy lippuja muille kuin jäsenille. Tämä uutiskirje on lähetetty vain vuoden 2021 jäsenille eli jos olet saanut tämän uutiskirjeen, niin jäsenyytesi on kunnossa.

Lipun normaalihinta jäsenille on 30 euroa ja alennushinta opiskelijoille, eläkeläisille, lapsille ja muille alennusryhmille 19,50 euroa.

https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput/lippu-otteluun-fin-ukr-9-10-2021-huom-luethan-lippuinfon-ennen-tilaamista.html

Marssi 9.10.

SMJK on järjestämässä marssia Kampista Mannerheimintietä pitkin kohti Olympiastadionin Pohjoiskaarteen sisäänkäyntiä. Marssi lähtee Narinkkatorilta noin kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja saapuu stadionille hyvissä ajoin ennen ottelun alkuvihellystä, jotta kaikilla on aikaa siirtyä katsomoon. Suosittelemme seuraamaan SMJK:n tiedotusta eri lähteistä tarkan lähtöajan varmistamiseksi.

Bussikuljetukset

Tarkoituksena on Ukraina-peliin 9.10. järjestää bussikyydit Helsinkiin Lappeenrannasta Kouvolan ja Lahden kautta sekä Jyväskylästä Tampereen kautta. Harkinnassa on myös bussi Turusta Helsinkiin, tätä kirjoitettaessa matkat eivät vielä ole myynnissä. Tarkasta ajantasainen myyntitilanne, hinnat ja lähtöajat osoitteesta: https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html

Suomi-Ranska 16.11.

MM-karsintaottelu Suomi-Ranska tullaan pelaamaan Helsingin Olympiastadionilla 16.11. ja mitä ilmeisimmin SMJK:lle tulee Ukraina-peliä vastaava lippukiintiö myös tähän otteluun. Tiedotamme tästä myöhemmin lipunmyynnin alkaessa.

Vierastottelut Kazakstania ja Bosnia-Hertsegovinaa vastaan

SMJK ei ole järjestämässä matkoja 12.10. Kazakstanissa pelattavaan vierasotteluun eikä välitä siihen myöskään lippuja. Omatoimisesti paikalle matkustavien kannattaa kysyä lipuista Palloliitosta.

13.11. vierasottelu Bosnia-Hertsegovinaa vastaan pelataan Zenicassa. SMJK:n suunnitelmana on välittää lippuja otteluun sekä järjestää ottelupäivänä kyydit Sarajevosta Zenicaan ja takaisin.

Naisten ja U21-maaottelut

Neuvottelemme lippukiintiöistä ja siitä, millä ehdoilla voimme lippuja myydä 12.10. Tampereella pelattavaan U21-maaotteluun Suomi-Itävalta ja 26.10. Helsingin Olympiastadionilla pelattavaan naisten MM-karsintaotteluun Suomi-Irlanti.

Fanituotteet

Pohjoiskaarteen omat fanituotteet ovat myynnissä ja tilattavissa osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html . Vuodenajan sesonkituotteina suosittelemme erityisesti heijastimia sekä ulkoilmassa hyvin lämmittäviä merinovillatumppuja.

SMJK:n teltta tulee Ukraina-ottelussa stadionin sisäänkäyntien ulkopuolelle. Palvelupisteellä voit tulla tekemään fanituoteostoksia kortilla, käteisellä tai mobilepayllä, tutustumaan valikoimaan tai vain ihmettelemään menoa. Korttiostokset ovat olleet hitaita, koska käytössä on vain yksi maksupääte. Suosittelemme näin ollen tekemään tilauksen etukäteen Pohjoiskaarteen sivujen kautta, jolloin voit noutaa tilaamasi tuotteet ilman erillistä maksun käsittelyä. Tehtyäsi tilauksen lähetä sähköpostia [email protected] , ja kerro, että noudat tilauksesi teltalta.

Syyskokous

SMJK:n sääntömääräinen syyskokous on ennakkotietojen mukaan tarkoitus järjestää lauantaina 18.12. Tarkka kokouspaikka ja yksityiskohdat selviävät myöhemmin. Kokoukseen tulee olemaan mahdollista osallistua myös etäyhteyksien välityksessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen yhdistyksen sääntöjen määräämällä tavalla.

http://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

Jaa: