SMJK ylimääräinen uutiskirje, muistutus jäsenyyden uusimisesta alennettuun hintaan vielä tämän viikonlopun ajan

27.2.2021

SMJK ylimääräinen uutiskirje, muistutus jäsenyyden uusimisesta alennettuun hintaan vielä tämän viikonlopun ajan

Jäsenmaksu 2021

Vuoden 2021 jäsenmaksut ovat myynnissä verkkokaupassa osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/jasenmaksu.html

Vuoden 2020 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 15 eurolla vielä tämän viikonlopun ajan eli 28.2.2021 saakka. Muille jäsenyyden hinta on 20 euroa.

Voidaksesi maksaa jäsenmaksun sinun pitää olla kirjautuneena sisään verkkokauppaan.

Vuoden 2021 jäsenmaksun maksaminen on edellytys sille, että voit ostaa lippuja vuoden 2021 maaotteluihin SMJK:n katsomoon. Saat myös muut jäsenedut käyttöösi, kuten fanituotteet ilman postikuluja sekä HUSE-fanzinen postissa kotiisi. Jäsenmaksun suuruus vahvistettiin 12.12.2020 pidetyssä SMJK:n syyskokouksessa.

Tämä viesti lähetetään samansisältöisenä sekä niille, jotka ovat jo maksaneet vuoden 2021 että niille, jotka eivät vielä ole maksaneet vuoden 2021 jäsenmaksua. Jos olet jo hoitanut maksun, niin asia on kunnossa.

Vuodelta 2020 vuodelle 2021 siirretyt EM-kisat

Vuodelta 2020 tälle vuodelle siirrettyjen EM-kisojen järjestelyistä odotetaan edelleen tarkempia ja lopullisesti vahvistettuja tietoja. SMJK seuraa aktiivisesti sekä pandemiatilannetta että Venäjän tapahtumia ja pyrkii nopeasti huomioimaan mahdolliset ottelupaikkakuntien tai ottelupäivien siirrot tai rajoitetut yleisömäärät sekä reagoimaan niihin tarpeen mukaan. Uusia tietoja ei vielä nyt helmikuun aikana ole tullut ja suosittelemme edelleen seuraamaan tilannetta myös virallisista lähteistä.

Maaliskuun maaottelut

Maaliskuussa Suomi kohtaa Helsingin olympiastadionilla 24.3. MM-karsintojen avauksessa kotiottelussa Bosnia-Hertsegovinan sekä 28.3. Lvivissä vieraissa Ukrainan. Harjoitusottelussa 31.3. Suomi kohtaa Sveitsin St. Gallenissa. Kotiottelu Bosnia-Hertsegovinaa vastaan on vahvistettu pelattavaksi tyhjille katsomoille eikä siihen näin ollen myydä lainkaan lippuja.

Naisten EM-karsinnat

Suomen voitettua sekä Portugalin että Kyproksen helmikuussa sekä selvitettyä näin koko karsinnat ilman tappioita, vahvisti joukkue paikkansa 6.-31.7.2022 Englannissa pelattaviin EM-kisoihin. SMJK onnittelee! EM-kisojen lohkojako ja Suomen ottelupaikkakunnat vahvistetaan myöhemmin.

Alle 21-vuotiaiden EM-karsinnat

Vuoden 2023 alle 21-vuotiaiden EM-kisoihin Suomi karsii A-lohkossa. Lohkon muut joukkueet ovat Kroatia, Itävalta, Norja, Viro ja Azerbaidžan. Suomi aloittaa karsinnat syyskuussa vierasottelulla Viroa ja kotiottelulla Kroatiaa vastaan.

Fanituotteet

Osoitteessa http://www.pohjoiskaarre.fi on myynnissä laaja valikoima fanituotteita, esimerkiksi huiveja, paitoja, lakkeja ja heijastimia. Muista kirjautua sisään, niin jäsenmaksun maksaneena saat osan tuotteista edullisemmin sekä kaikki tilaukset ilman postikuluja.

SMJK:n junnutuki

SMJK on tehnyt päätöksen junnutuen myöntämisestä sitä hakeneille seuroille. Jokaiseen hakijaan on oltu suoraan yhteydessä viime viikolla ja päätöksistä tiedotetaan julkisesti myöhemmin tänä keväänä. Vastaava projekti on tarkoituksena toteuttaa myöhemmin tänä vuonna, jolloin tukea voidaan myöntää myös sellaisille seuroille, joiden toimintaa ei tällä erää pystytty tukemaan. Lisäksi tukea voivat myöhemmin erikseen ilmoitettavalla tavalla hakea myös sellaiset seurat, jotka eivät tällä kertaa olleet mukana haussa.

SMJK:n kevätkokous

Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään etäkokouksena maaliskuun loppupuolella ja kutsut sekä tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumisesta toimitetaan jäsenille sähköpostitse ensi viikon aikana.

http://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

 

Jaa: