Tärkeää tietoa Pohjoiskaarteeseen lipun ostaneille

Tämä viesti sisältää tärkeää tietoa varsinaisen lipun saamisesta sekä käytännöistä Olympiastadionilla pelipäivinä. Luethan tämän viestin huolella.

Lipun lunastaminen

Saat sähköpostia Lippupisteeltä. Sähköpostista löytyy sekä suora linkki, että yksilöllinen koodi, millä saat itsellesi varsinaisen lipun otteluun. Slovenia-pelin linkit tulevat maanantaina tai tiistaina ja San Marino -pelin linkit tulevat keskiviikkona tai torstaina. Tarkka aika riippuu Palloliiton ja Lippupisteen koordinoinnista anniskelu- ja perhekatsomomme paikkojen suhteen. Tämä viesti voi mennä roskapostiin, eli jos tiistai-iltana ei vielä viestiä Slovenia-pelin lipun lunastuksesta näy, tarkistathan kaikki postilaatikot ennen huolestumista.

Perhekatsomo

Jos lunastat lippusi perhekatsomoon, kulku sinne tulee olemaan F1-katsomon portista, vaikka paikkasi olisi katsomossa F2. Myös perhekatsomossa paikkanumerointi on joustava. Jos et saa esim. itsellesi ja lapsellesi lunastettua vierekkäisiä paikkoja, kannattaa katsomossa keskustella lähellä paikkojanne olevien ihmisten kanssa. Pieni jousto tekee katsomoelämyksestä kaikille mukavamman.

Katsomoon meno ja turvallisuus

Lippusi voidaan tarkistaa vielä katsomoiden kulkuaukolla, joten pidäthän sen helposti saatavilla katsomoon saapuessasi. Portaikot katsomoissa tulee pitää vapaina kulkemista varten. Katsomossa voi kiertää järjestyksenvalvojia tätä ylläpitämässä. Anniskelukatsomossakin paikkanumerointi on joustava, mutta toivomme, että asetutte katsomossa lähelle sitä sektoria, mistä lunastat paikkasi.

Tifo ja capotorni

Capotorni tulee olemaan n. katsomon F4 edessä. Otteluiden alkuun pyritään saamaan myös tifot. Seuraathan capojen ohjeistusta niiden suhteen.

Marssi

Järjestämme perinteitä noudattaen marssit otteluihin. Marssit lähtevät poikkeuksellisesti Kampintorilta (Fredrikinkatu 59 vastapäätä) klo 16.45. Marssireitti kulkee Runeberginkatua pitkin Oopperalle, mistä jatketaan Olympiastadionin tapahtumatorille, minne marssi päättyy. Stadionin pääsee kiertämään sisäkautta, joten pohjoispäädyn portteja ei ole välttämätöntä käyttää. Pohjoiskaarteeseen pääsee kulkemaan stadionin ulkopuolella vain itäpuolelta, koska Urheilumuseon viereinen reitti on suljettu yleisöltä.


Kokoontumisbaarit sekä jäsenkortti

SMJK:n yhteistyöbaarit ovat Bruuveri (Fredrikinkatu 63) molempien otteluiden yhteydessä sekä Heidi's Bier Bar (Yrjönkatu 24) Slovenia-pelin aikaan. Tarkista ravintoloiden tarjoukset jäsenkortiltamme. Jäsenkortit toimitetaan kaikille 2023 jäsenmaksun maksaneille viimeistään alkuviikosta. Korttien latauslinkit tulevat tekstiviestillä jäsentiedoissa olevaan puhelinnumeroon. Tekstiviestin lähettää MagMa.

Myyntipisteet

SMJK:n myyntipiste pohjoisessa muuttaa turvajärjestelyistä johtuen lähemmäs uimastadionia, eli jatkossa olemme koilliskulmalla stadionin ulkopuolella. Lisäksi kesäkuun otteluissa pidämme toista myyntipistettä tapahtumatorilla stadionin eteläpuolella. Kummallakin myyntipisteellä on rajallinen määrä tuotteita saatavilla. Voit kuitenkin tilata nettikaupastamme https://www.pohjoiskaarre.fi/ mitä vain noudettavaksi myyntipisteeltä. Nämä tilaukset tulee tehdä viimeistään 14.6. Ennakkotilatut tuotteet ovat noudettavissa Pohjoisen myyntipisteeltä 17.00-18.15 välisenä aikana ennen kumpaa tahansa peliä.
 
Kysymyksiä ja apua


Mikäli sinulle tulee kysyttävää tai tarvitset apua lippusi tai muun otteluihin liittyvän asian kanssa ennen ottelupäivää, saat parhaiten apua laittamalla joko viestin kotisivujemme yhteydenottolomakkeella tai vain lippuasioissa laittamalla viestin osoitteeseen jussi.hartikainen@suomifanit.com. Ottelupäivänä saat myös yhteyden numerosta 010 - 299 1380.

Tervetuloa kaarteeseen ja kannustetaan Suomi taas voittoon!

Jaa: