Pohjois-Irlanti Awayn ennakkotapahtuma 19.3.

Suomi kohtaa Pohjois-Irlannin 29.3. Belfastissa. SMJK järjestää otteluun liittyvän ennakkotapahtuman Bruuverissa torstaina 19.3. klo 19 alkaen. Tervetuloa!

Klo 19 Tapahtuma alkaa.

Infoa Belfastista matkakohteena, tietoa fanimatsista, kokoontumisbaarista jne.

Klo 20 Kaikkien aikojen karsinnat – vai kärsinnät?

Keskustelua Huuhkajien tilanteesta Pohjois-Irlanti-otteluun valmistauduttaessa Asiantuntijapiireille tarjotaan hengenravintoa, kun toivotamme Suomifutis.comin jalkapallotoimittajat tervetulleeksi Bruuveriin avaamaan näkemyksiään meille kaikkein rakkaimmasta, Suomen maajoukkueesta. SMJK:n tapahtumalle historiallisen (lähtökohtaisesti) asiallisessa paneelikeskustelussa pureudutaan maajoukkueen pelaajavalintoihin, tulevaan vastustajaan sekä suomalaisen futisjournalismin tilaan analyyttisella, mutta rennolla otteella, jolloin myös yleisön kysymyksille, kommenteille ja vittuiluille jätetään tilaa. Keskustelun kesto n. 30-45 minuuttia. MoonTV:n Sami Silvennoisen moderoimassa paneelissa keskustelemassa: Pekka Mäntylä (SuomiFutis.com), Jaakko Käyhkö (SuomiFutis.com), Christos Zavros (mm. Urheilusanomat ja SuomiFutis.com), Samu Liski (jalkapalloentusiasti, SMJK-aktiivi) sekä Suomen U21-maajoukkueen päävalmentaja Tommi "Auge" Kautonen.

Klo 21 Ensi-ilta: Kaikkien aikojen karsinnat - MoonTV.fi - jakso 4: UNKARI AWAY

Huuhkajat lensivät Budapestiin - ja niin lensivät MoonTV:n törpötkin. 1500 suomifanin sexiwau-karnevaalista tuli kuitenkin pelkkää kauhua, kun Mixu päätti osallistua jakson käsikirjoittamiseen laittamalla Jarkko Hurmeen taas avaukseen - tutuin seurauksin. Neljännessä dokkarijaksossa ei enää ainoastaan ilakoida ja hassutella, vaan käydään tutkimusmatkalla suomalaisen jalkapallokannattajan mielen synkimmissä sopukoissa kaikkien aikojen paskimman vierasreissun tunnelmissa, kuvankauniissa Budapestin kaupungissa. Ohjelma ei sovellu alle 18-vuotiaille ja heikkohermoisille. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, Bruuveri tarjoaa jälleen kerran SMJK:n jäsenille "ottelupäivän tarjoukset", eli hanaolut ja -siideri naurettavan halvalla ja burgeriannos lähtee kympillä. Lonkeroakin on ja shottitarjouksia ja... nyt tarkkana. Tule, näe ja koe kaikkien aikojen kankkunen! Bruuverin takakabinetissa pidettävään tapahtumaan on vapaa pääsy. Otathan SMJK-jäsenkorttisi mukaan, niin halvalla VIINAA. Tervetuloa!

Jaa: