Uutiskirje, toukokuu 2017

25.5.2017

SMJK uutiskirje, toukokuu 2017


********************************************************************************

Lipunmyynti kesän 2017 kotimaaotteluihin edelleen käynnissä, Liechtenstein- ja Ukraina liput tilattava viimeistään 28.5.


Lipunmyynti kesän maaotteluihin SMJK:n verkkokaupassa on edelleen käynnissä.

Seuraava maaottelu on Turussa pelattava A-maaottelu Suomi-Liechtenstein 7.6.2017 (aikuiset 8€ / opiskelijat ja eläkeläiset 5€). Myöhemmin Tampereella ovat vuorossa MM-karsintaottelut Suomi-Ukraina (17€ / 11€) 11.6.2017 ja Suomi-Islanti (17€ / 11€) 2.9.2017. Lippuja myydään vain vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneille ja verkkokauppaan sisään kirjautuneille. Myynnissä on myös 29€ / 19,40€ maksava, molemmat Tampereella pelattavat karsintaottelut sisältävä, lippupaketti. Lippujenmyynti kesän maaotteluihin Liechtensteinia ja Ukrainaa vastaan päättyy sunnuntaina 28.5.2017.

Lippujenmyynti otteluihin, vain jäsenille: Suomi-Liechtenstein: https://www.suomifanit.com/liput/lippu-otteluun-suomi-liechtenstein-7-6-2017.html

Suomi-Ukraina: https://www.suomifanit.com/liput/lippu-otteluun-suomi-ukraina-11-6-2017.html


Suomi-Islanti: https://www.suomifanit.com/liput/lippu-otteluun-suomi-islanti-2-9-2017.html


Lippupaketti: https://www.suomifanit.com/liput/lippupaketti-suomi-ukraina-ja-suomi-islanti.html


Otteluliput lähetetään tilausajan päätyttyä ottelukohtaisesti kaikille kerralla eli näin ollen tilatut liput saapuvat jäsenille vasta lipunmyynnin päätyttyä.


********************************************************************************

Kuljetukset kesän maaotteluihin


SMJK:n bussimatkat kesäkuun kotipeleihin ovat nyt myynnissä. Ensin vuorossa on Turku ja vastustajana Liechtenstein, myöhemmin samalla viikolla Tampere ja MM-karsintaottelussa vastassa Ukraina. Matkalle Turkuun lähdetään 7.6.2017 15:00 Mäntymäen kentältä. Saavumme Turkuun noin 17:00 eli hyvissä ajoin ennen ottelua. Ottelun jälkeen lähdemme takaisin noin 21:30 ja olemme Helsingissä noin 23:30. SMJK:n jäsenenä maksat vain 15€, muille kuin jäsenille matka maksaa 20€.


Tampereelle lähtee 11.6.2017 kaksi bussia, ensimmäinen 12:00 ja toinen 15:00. Mäntymäen kentällä järjestettävien saunafestivaalien vuoksi bussit lähtevät sen lähistöllä sijaitsevalta pysäkiltä. Ensimmäisellä bussilla ehtii mukaan kello 15:00 alkavaan fanimaaotteluun, toinen bussi ajaa Tampereen Keskustorille saapuen sinne noin 17:00. Ottelu Tampereen Stadionilla, Ratinassa, alkaa 19:00, Ottelun jälkeen bussit lähtevät Laukontorilta takaisin noin 21:30 ja perillä Helsingissä olemme noin 23:30. Matka jäsenille maksaa 17€, muille kuin jäsenille 22€.


Lappeenrannasta tulee myös bussi Kouvolan ja Lahden kautta Tampereelle 11.6. Bussi lähtee Lappeenrannasta 12:00, Kouvolasta 13:15 ja Lahdesta 14:15. Tampereelle bussi saapuu kello 17:00 aikoihin, matkalla pidetään taukoja tarpeen mukaan. Bussi lähtee takaisin samaa reittiä kohti Lappeenrantaa pian ottelun jälkeen. Kuljetus Lappeenrannasta maksaa jäsenille 40€, muille 45€. Kouvolasta 30€ /35€ja Lahdesta 20€ /25€. Matkojen hinnat sisältävät vain kuljetukset, ei ottelulippuja.


Kuljetus Helsingistä Liechtenstein-otteluun: https://www.suomifanit.com/kuljetukset/bussikuljetus-kosovo-otteluun-150.html

Kuljetus Helsingistä Ukraina-otteluun: https://www.suomifanit.com/kuljetukset/bussikuljetus-ukraina-otteluun-155.html, https://www.suomifanit.com/kuljetukset/bussikuljetus-ukraina-otteluun.html

Kuljetus Lappeenrannasta, Kouvolasta ja Lahdesta Ukraina-otteluun: https://www.suomifanit.com/kuljetukset/bussikuljetus-lpr-kvl-lahti-ukraina-otteluun.html


********************************************************************************

Suomi-Liechtenstein Turussa 7.6.2017

Ennen ottelua kokoontumisbaarina toimii Coco Loco osoitteessa Uudenmaankatu 12, joka aukeaa ottelupäivänä kello 16:00 toivottaen tervetulleeksi kaikki suomifanit. Ottelun yhteydessä järjestetään myös fanituotemyyntiä. SMJK:n katsomonosa Turussa on O.


********************************************************************************

Suomi-Ukraina ja fanimaaottelu Ukrainan kannattajia vastaan Tampereella 11.6.2017


Fanimaaottelu Ukrainan kannattajia vastaan alkaa kello 15:00 Pyynikin kentällä. Ottelun peliaika on 2x30 min. Joukkue on jo kasassa, mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Janne Ulmalalta, [email protected] . Katsojat ovat erittäin tervetulleita seuraamaan peliä.


Kokoontumisbaarina toimii jo viime syksyltä tuttu Ruby & Fellas Tammerkosken varrella osoitteessa Hämeenkatu 15. Ravintola aukeaa kello 13:00 ja myynnissä on sekä ruokaa että juomaa. Perinteinen marssi Tampereen stadionille, Ratinaan lähtee noin kello 17:15.


SMJK:n myyntikoju on avoinna stadionin sisäänkäynnin lähistöllä, Laukonsillan läheisyydessä. Myynnissä on hyvä valikoima fanituotteita ja myös uutuustuotteita tuodaan myytäväksi. Lisäksi Kojulla voi liittyä jäseneksi täyttämällä yhteystietonsa ja maksamalla jäsenmaksun käteisellä. Koju avataan hyvissä ajoin ennen marssin saapumista paikalle ja suljetaan 20 minuuttia ennen avauspotkua eli 18:40.


SMJK:n paikat Tampereella sijaitsevat länsipuolen kaarteessa, C-katsomossa.


********************************************************************************

Respect-ottelu Telia 5G-Areenalla 10.6.2017


Telia 5G-Areenalla Töölössä pelataan 10.6.2017 kello 17:00 alkaen Sankarit Femmalla ottelu SUOMEN SANKARIT – EESTI JALKAPALLILEGENDID. SMJK:n jäsenet pääsevät otteluun ilmaiseksi, Suomen joukkueessa pelaa ainakin Jussi Jääskeläinen ja molempien joukkueiden kokoonpanoissa tulee olemaan mukana myös muita legendaarisia jalkapalloilijoita.


********************************************************************************

Fanituotevalikoimaa päivitetty

Verkkokaupassa on myynnissä yhdistyksen omia tuotteita. Uusina tuotteina valikoimassa ovat 15-vuotisjuhlahuivi, jota myydään ainoastaan rajattu erä, sekä laadukkaat, merinovillaiset pipo, tumput ja kaulahuivi. Vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneet saavat tuotteet jatkossakin kotiinsa ilman postikuluja, muiden kuin jäsenmaksun maksaneiden tekemiin tilauksiin lisätään jatkossa toimituskulut. Fanituotteisiin voi tutustua osoitteessa: https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html

********************************************************************************

Jäsenlehti Huse!


Jäsenlehti Husen seuraava numero on painossa ja postitetaan vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneille ensi viikon kuluessa. Vuoden 2017 jäsenet voivat myös tarkastella edellisiä numeroita osoitteessa https://www.suomifanit.com/huse . Tulevien numeroiden linjauksista kiinnostuneiden ja kirjoittamisesta sekä muusta avustamisesta innostuneiden kannattaa olla yhteydessä päätoimittaja Pete Käenmäkeen; [email protected] . Palautetta lehdestä otetaan myös vastaan.


********************************************************************************

Syksyn vierasottelut


Suomi kohtaa Kosovon 5.9.2017. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Albanian Shkodërissa, Loro Borici Stadiumilla. Lipunmyyntijärjestelyistä tiedotetaan myöhemmin, SMJK suosittelee paikkakunnalle matkustavia tekemään majoitusvarauksen hyvissä ajoin. Pelin alkamisaika on 20:45 paikallista aikaa, 21:45 Suomen aikaa.

Kroatiaa vastaan Suomi pelaa vieraissa 6.10.2017. Tuon ottelun pelipaikkaa ei ole vahvistettu eikä lipunmyynnistä ole mitään ennakkotietoja.


********************************************************************************

Eurofanz-turnaus Lvivssä 29.6.-2.7.2017


Kesä-heinäkuun vaihteessa Ukrainan Lviviin kokoontuu 11. kerran eurooppalaisten seura- ja maajoukkuekannattajien kerma, ja SMJK on totta kai mukana, nyt jo neljättä kertaa. Tänä vuonna turnaus järjestetään 29.6.-2.7., ja mukana on 24 joukkuetta noin 15 maasta. SMJK:n tavoitteena on saada kokonaan kotimainen joukkue mukaan turnaukseen, joten mikset sinäkin suuntaisi kesäkuun lopussa kauniiseen Lviviin?


SMJK:n alustavana suunnitelmana on matkustaa bussilla Krakovasta Lviviin siten, että bussi lähtisi Krakovasta 29.6. noin kello 10:30 saapuen perille alkuillasta. Toiseen suuntaan bussikuljetus lähtisi 3.7. kello 9:30 ja olisi perillä Krakovassa iltapäivästä. Lennot kannattaa ostaa nämä aikataulut huomioiden, toki Lviviin voi matkustaa myös omatoimisesti ja tulla mukaan pelaamaan tai seuraamaan SMJK:n otteita.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset [email protected] tai [email protected]0

Turnauksen viralliset Facebook-sivut: https://www.facebook.com/EUROFANZ/


********************************************************************************

Jäsenkortit ja jäsentarrat


Vanhat ja vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat uuden jäsenkorttiin liimattavan jäsentarran lähiaikoina postissa. Kokonaan uusille jäsenille lähetetään jäsenkortti.


********************************************************************************

http://www.suomifanit.com


Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

Jaa: