SMJK, UUTISKIRJE, ELOKUU 2019

17.8.2019

SMJK, UUTISKIRJE, ELOKUU 2019

HUOM! TÄRKEÄÄ! JO TILATUT JA MAKSETUT OTTELULIPUT SYKSYN MAAOTTELUIHIN!


SMJK:n kautta tilatut ja jo maksetut liput syksyn maaotteluihin tullaan toimittamaan hyvissä ajoin ennen ottelupäivää ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen e-lippuina. Varmistakaa, että SMJK:n tiedossa oleva sähköpostiosoite on oikea. Lippujen lunastamisesta ja tulostamisesta tulee kuluja kaksi euroa per lippu. Jos haluatte, että nämä Ticketmasterin perimät toimituskulut tilitetään teille SMJK:n toimesta takaisin, niin lähettäkää tarkemmat tiedot ja tilinumero osoitteeseen rahastonhoitaja@suomifanit.com .


SMJK on aiemmin luvannut liput ilman toimituskuluja, mutta käytäntöä jouduttiin pakon edessä muuttamaan. Siirtyminen johtuu siitä, että luvattoman suuri osa kesäkuun Suomi – Bosnia-Hertsegovina ottelun lipuista katosi postissa. Tämän toistumiselta välttyäksemme päätimme vaihtaa käytäntöä ja siirtyä sähköisiin lippuihin. Jos ette syystä tai toisesta pysty käyttämään e-lippua vaan haluatte perinteisen paperilipun, olkaa yhteydessä SMJK:n lippuvastaava Marko Karviseen marko.karvinen@suomifanit.com . Tampereen otteluissa 5.9. Kreikkaa vastaan ja 8.9. Italiaa vastaan voimme järjestää paperilippujen jaon SMJK:n kojulta Laukonsillan tuntumasta. Turun ja Helsingin osalta ilmoitamme myöhemmin tarkemman noutopaikan stadionin läheltä.


Yleinen muistutus SMJK:n katsomosta


Muistutamme jälleen kerran, että SMJK:n katsomo on kannattajakatsomo eli lähtökohtaisesti aktiivikannattajille varattu seisomakatsomo. Ottelulippuihin painetut paikat eivät ole voimassa eikä omaa paikkaa kannata etsiä tai sitä varata millään tavalla. Yleensä innokkaimmin pomppivat ja liikkuvat kannattajat kokoontuvat katsomon alaosaan ja rauhallisemmin kannattavat yläosaan.


SMJK:n katsomo on jaettu anniskelukatsomoon ja ”perhekatsomoon”. Jos seurueeseesi kuuluu alle 18-vuotiaita, niin suosittelemme ongelmien välttämiseksi lipun hankkimista tulevaisuudessakin perhekatsomoon eikä anniskelukatsomoon.


Tulevien kotiotteluiden lisälippujen myynti


15.10. pelattava EM-karsintaottelu Suomi – Armenia on loppuunmyyty SMJK:n katsomon osalta pysyvästi ja lisälippuja ei ole tulossa. Myös 8.9. pelattavaan Suomi – Italia ja 15.11. pelattavaan Suomi – Liechtenstein-otteluun myynti on tällä hetkellä keskeytyksissä. Näihin otteluihin tullaan kuitenkin tuomaan pieni erä lisälippuja vielä myyntiin, tästä tiedotetaan myöhemmin erikseen ja tarkka ajankohta ei tätä kirjotettaessa ole tiedossa. 5.9. pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Kreikka on vielä myynnissä hyvin pieni erä lippuja ja nämä kannattaa käydä ostamassa välittömästi, jos haluaa SMJK:n katsomoon.


Jäsenkorttien vaihto mobiilikortteihin


SMJK on päättänyt pääosin luopua fyysistä jäsenkorteista ja ottaa nyt elokuussa käyttöön uuden mobiilikortin. Suosittelemme tarkastamaan heti, että yhteystiedot SMJK:n rekisterissä - erityisesti puhelinnumero - ovat ajan tasalla. Näin mobiilikortin toimittaminen onnistuu jo ennen syyskuun maaotteluita.


Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai jostain muusta syystä haluat jatkossakin käyttää ensisijaisesti fyysistä jäsenkorttia, ole yhteydessä viestintävastaava Aaro Kuivalaiseen, aaro.kuivalainen@suomifanit.com, niin sovitaan miten asiassa sinun tapauksessasi edetään.


Tapahtumat syyskuun maaotteluissa


Fanimaaottelut


Suomi-Kreikka fanimaaottelu pelataan jo ottelua edeltävänä päivänä, 4.9., Helsingissä Töölön Pallokentällä 18:30 alkaen. Ottelun peliaika on 2x35 min. Suomi-Italia fanimaaottelu pelataan ottelupäivänä Tampereella 18:00 alkaen Kaupin urheilupuistossa. Ottelun peliaika on 2x25min. Molemmissa otteluissa pelipaidan, shortsit ja sukat saa lainaan SMJK:lta. Pelaamisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua Kalle Sepälle kalle.seppa@suomifanit.com


Tämän hetken tietojen mukaan loka- ja marraskuun maaotteluiden yhteydessä ei olla järjestämässä fanimaaotteluita eli tämä voi olla vähään aikaan viimeinen tilaisuus edustaa SMJK:ta – seuraavat tilaisuudet voivat olla vasta vuonna 2020.


Marssit Tampereella ja kokoontumisbaari


Tampereella järjestetään molempiin otteluihin marssit kokoontumisbaari Ruby & Fellasin välittömästä läheisyydestä. Marssit lähtevät noin kello 20:00 ja ovat perillä hyvissä ajoin ennen kansallislauluja. Marssireitti kulkee jo tuttua reittiä Laukontorin ja Laukonsillan yli kohti SMJK:n katsomoa.


Ruby & Fellas-kokoontumisbaarissa on matsin jälkeen torstain ja perjantain välisenä yönä trubaduuri esiintymässä 00:30 alkaen. Lisäksi SMJK:n jäsenille on hyvät alennukset hanajuomista, Nokian panimon tölkkioluesta sekä ruuista. Baariin on luvattu täysi miehitys henkilökuntaa reaktiona kesäkuun maaottelusta saatuun palautteeseen.


Muut tapahtumat ja alennukset


Scandic Koskipuisto myöntää SMJKlaisille majoitukset ajalle 4.9.19-9.9.19, varauksia voi tehdä 21.08.19 asti. Hinta on Standard huone: 119€ / yhden hengen huone / vuorokausi tai 139€/ kahden hengen huone / vuorokausi. Avoin huonekiintiö, aamiainen + langaton netti kuuluu hintaan. Varauksia voi tehdä puhelimitse numerosta: +358 3 4108 1626 tai maililla osoitteeseen: koskipuisto@scandichotels.com käyttämällä varaustunnusta: SMJ040919


Mökkimajoitusta Härmälässä:


varaukset osoitteesta: https://www.suomicamping.fi/harmala SMJK:n tarjoushinnat voimassa aikavälillä ke 4.9.19-ma 9.9.19 välillä tehtyihin online-varauksiin. Etu koskee 2-5 yön majoituksia ja se on -10% majoituksen hinnasta. Edun saa kirjoittamalla varauksen yhteydessä alennuskoodin SMJK. Järjestelmä laskee sen jälkeen 10% alen loppuhintaan. Mökit ovat suhteellisen edullisia ja siistejä. Tampereella on paljon tapahtumia tuona viikonloppuna, niin kannattaa varata mökit mahd. nopeasti ja vinkata kaveriporukoille, joille tietää olevan tarvetta mökeille


Saunaravintola Kuuma


Laukontorin sillan kupeessa: edut hyödynnettävissä to 5.9-ma 9.9 välisenä aikana: Pelkkä sauna 8€/hlö (norm. 15€/hlö) tai sauna+lounas 20€/hlö (norm. 27,50€), uikkareita tai pyyhkeitä vuokraavat 2eur/kpl. Oma pyyhe ja uikkarit kannattaa ottaa mukaan. Edut saa käyttöönsä sanomalla kassalla salasanan SMJK. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus käydä pulahtamassa. Lounasaika arkisin klo 14 asti. Saunaetu voimassa to 5.9 klo 17 asti, pe 6.9 & ma 9.9 normaalien aukioloaikojen mukaan, la 7.9 klo 17 asti ja su Kuuma on kiinni.


TPV-AC Oulu pe 6.9 klo 18.30


normilippu 7€/hlö (normaalihinta 10€/hlö) tai VIP-lippu 35€/hlö (normaalihinta 50€/hlö). VIP-lippuun sisältyy pääsy peliin, ruokailu, 3 juomaa (olut, lonkero, siideri, limsa) ja kahvitarjoilun. SMJK:n jäsenille varataan oma alue katsomosta todennäköisesti päädystä. Lipunmyynti, anniskelu ja VIP aukeaa tuntia ennen peliä. Kannattaa tulla ajoissa niin ei tarvitse lippuluukuilla jonottaa. Yksittäisliput ostetaan portilta salasanalla SMJK. VIP-lippuja haluavien määrän ilmoitetaan ti 3.9 TPV:lle. VIP-lipun ottavat laittaa asiasta viestiä sähköpostitse osoitteeseen kalle.seppa@suomifanit.com

Vierasottelu Bosnia-Hertsegovina – Suomi Zenicassa 12.10.2019


SMJK:n lippukiintiö tähän otteluun tulee näillä näkymin olemaan vain kolmesataa lippua. Suomalaisille varattu kiintiö vastaa sitä, mikä on UEFA:n minimikiintiö vieraskannattajille suhteessa Bilino Polje-stadionin kapasiteettiin kansainvälisissä peleissä. Käynnissä ovat jo lisäneuvottelut UEFA:n ja Bosnian liiton kanssa siitä, saadaanko suomalaisten lippujen osuutta nostettua tästä. Emme kuitenkin pysty näissä olosuhteissa lupaamaan lippumäärän kasvua tästä kolmestasadasta. SMJK on kuitenkin myynyt jo pelkästään 350 paikkaa busseihin Sarajevosta Zenicaan ja takaisin. Lisäpaikkoja busseihin ei ole tulossa myyntiin, koska nytkään emme kykene takaamaan ottelulippuja kaikille bussimatkustajille. Lisäksi paikalle on tulossa omatoimimatkailijoilta muuten kuin bussikyydillä sekä charter-lennoilla tulevia kannattajia eli todellisena uhkana on, että paikalla on suomalaisia, jotka jäävät ilman lippua.


SMJK:lla ei vielä ole tiedossa, milloin meille allokoidut liput pistetään myyntiin ja emme voi näin ollen ilmoittaa tätä ajankohtaa. Suosittelemme seuraamaan tiedotusta eri kanavista.

SMJK pyrkii järjestämään Zenicassa ja Sarajevossa kokoontumisbaarin ottelupäivälle ja sen ympärille.


Vierasottelu Kreikka – Suomi Ateenassa 18.11.2019


EM-karsintojen lohkovaiheen päättävä Kreikka – Suomi vierasottelu pelataan Ateenan olympiastadionilla eli samalla stadionilla kuin viime syksyn Kansojen liigan ottelu. Tällä hetkellä ottelun lipunmyyntijärjestelyt ovat vielä auki.


Jäsenlehti Huse!


Jäsenlehti on menossa aivan lähiaikoina painoon ja tullaan postittamaan vielä ennen syyskuun maaotteluita. Suosittelemme tarkastamaan viimeistään nyt, että yhdistyksen rekisterissä oleva postiosoite on oikea ja saat tietopaketin täynnä mielenkiintoista fanikulttuuri- ja maajoukkueaiheista luettavaa kotiisi.

Naisten EM-karsinnat


Naisten EM-karsinnat vuoden 2021 EM-kisoihin alkavat vierasmaaottelulla Albaniassa 2.9. Kotona pelataan kuitenkin 7.10. Vaasassa Albaniaa vastaan sekä 7.11. Helsingissä Kyprosta vastaan. SMJK tiedottaa näiden otteluiden järjestelyistä erikseen myöhemmin.


U21 EM-karsintaottelut


Alle 21-vuotiaiden EM-karsinnat alkavat vierasottelulla Ukrainassa, kotona pelataan 10.9. Oulussa Pohjois-Irlantia vastaan. SMJK selvittää vielä tämän ottelun järjestelyjä ja tiedottaa erikseen myöhemmin mahdollisista eduista sisäänpääsyssä. Fanituotteet Verkkokaupassa on myynnissä fanituotteita, käy tutustamassa tarjontaan osoitteessa https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html!


Alennuksessa esimerkiksi hajakokoja pikeistä ja huppareista. Tämän vuoden uutuustuotteena vaaleanpunainen kaulahuivi, joka on samanhintainen kuin muutkin huivit eli jäsenalennuksella vain kymmenen euroa.


Jos haluat tuotteen otteluun mukaan ja epäilet postinkulun luotettavuutta, niin tilaus on mahdollista noutaa myyntikojultamme. SMJK:n koju tulee sijaitsemaan Laukonsillan jälkeen Ratinan puoleisella alueella. Laita tässä tapauksessa viestiä osoitteeseen tiina.eerikainen@suomifanit.com ja ilmoita, mihin tilaukseen viittaat sekä se, noudatko tuotteet Italia- vai Kreikka-pelin yhteydessä. Fanituotteita toki myydään kojulla muutenkin, tervetuloa tutustumaan valikoimaan.


Bussikuljetukset maaotteluihin


SMJK järjestää syyskuun maaotteluihin bussikuljetukset Helsingistä, Turusta, Mikkelistä Jyväskylän kautta sekä Lappeenrannasta Kouvolan ja Lahden kautta. Käy katsomassa hinnat, aikataulut ja lisätiedot https://www.suomifanit.com/kuljetukset.html . Osa Helsingin busseista on jo loppuunmyyty. Lisäksi tällä hetkellä on myynnissä bussikuljetus Turusta Suomi-Liechtenstein-maaotteluun 15.11. ja takaisin. Myös tämä bussi näkyy osoitteessa. https://www.suomifanit.com/kuljetukset.html


http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

Jaa: