Uutiskirje, elokuu 2018

SMJK uutiskirje, elokuu 2018


16.8.2018


Kotiottelut


8.9.Suomi-Unkari


Suomi kohtaa Nations Leaguen avauksessa Tampereella lauantaina 8.9 kello 19 Tampereen Stadionilla, Ratinassa, Unkarin. SMJK:n paikat ovat C-katsomossa. Lippujen hinnat ovat aikuisilta 17,50 euroa, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 11,50 euroa. https://www.suomifanit.com/liput/lippu-otteluun-suomi-unkari-huom-vain-yksi-lippu-ottelu-jasen.html . Myynnissä on myös lippupaketti, joka sisältää sekä tämän ottelun että 15.10. pelattavan Suomi-Kreikka ottelun. Lippupaketin hinta on 26,25 euroa aikuisilta, 17,25 opiskelijoilta ja eläkeläisiltä. https://www.suomifanit.com/liput/lippupaketti-suomi-unkari-ja-suomi-kreikka-huom-vain-yksi-lippu-ottelu-jasen.html .


SMJK:n kokoontumisbaarina on Ruby & Fellas, minne on luvassa alennuksia ruuista ja juomista. SMJK järjestää myös perinteisen marssin Keskustorilta Laukonsillan kautta Stadionille. Muusta ottelunpäivän mahdollisesta ohjelmasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.


Bussikuljetukset


Bussikuljetukset otteluun Suomi-Unkari ovat myynnissä Helsingistä ja kaakon suunnasta, Lappeenrannasta Kouvolan ja Lahden kautta. Bussi Helsingistä lähtee Mäntymäen kentältä 13:00 ja on perillä hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Helsingin hinta on jäseniltä 17 euroa, mukaan pääsevät myös ei-jäsenet 22 euron hintaan. Lappeenrannasta bussi lähtee 12:30, Kouvolasta 13:45 ja Lahdesta 14:45. Jäsenhinta Lappeenrannasta on 40 euroa, Kouvolasta 30 euroa ja Lahdesta 20 euroa. Ei-jäsenille tulee näihin hintoihin 5 euroa lisää. Jos tiedät jo lähteväsi, niin käy ostamassa liput heti ja voimme varmistaa näin bussien tarpeen. Bussit lähtevät takaisin välittömästi ottelun jälkeen Laukontorilta ja jokainen bussimatkan ostanut vastaa itse siitä, että ehtii ajoissa bussiin. Lisätiedot Helsingin bussista: https://www.suomifanit.com/kuljetukset/bussikuljetus-unkari-otteluun.html Lisätiedot kaakon bussista: https://www.suomifanit.com/kuljetukset/bussikuljetus-lpr-kvl-lahti-unkari-otteluun.html .


11.9. Suomi-Viro


Tiistaina 11.9. Suomi kohtaa Viron Turun Veritas Stadionilla, Kupittaalla. Ottelu alkaa 21:45. Turkuun ei ole sovittuna erillistä kokoontumisbaaria. Mahdollisesta fanimaaottelusta tiedotetaan myöhemmin. Paikat SMJK:n katsomoon ovat myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput/lippu-otteluun-suomi-viro-huom-vain-yksi-lippu-ottelu-jasen.html . Lippujen hinnat ovat aikuisilta 17,50 euroa ja opiskelijoilta sekä eläkeläisiltä 11,50 euroa.

Bussikuljetukset


Bussikuljetukset ovat myynnissä Helsingistä sekä Jyväskylästä Tampereen ja Oriveden kautta. Bussi Helsingistä lähtee Mäntymäen kentältä kello 17:00 ja on perillä Turussa hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Hinta on jäseniltä 17 euroa ja ei-jäseniltä 23 euroa. Jyväskylästä bussi lähtee 16:00, Orivedeltä 17:30 ja Tampereelta 18:15. Jäsenhinta on Jyväskylästä 25 euroa sekä Tampereelta ja Orivedeltä 20 euroa. Ei-jäsenille tulee näihin hintoihin 5 euroa lisää. Bussit lähtevät takasin välittömästi ottelun jälkeen. Jos tiedät jo lähteväsi, niin käy ostamassa liput heti ja voimme näin varmistaa bussien tarpeen. Lisätiedot Helsingin bussista: https://www.suomifanit.com/kuljetukset/bussikuljetus-viro-otteluun.html . Lisätiedot Jyväskylän bussista: https://www.suomifanit.com/kuljetukset/bussikuljetus-jyvaskyla-tampere-turku-viro-otteluun-11-9.html .


15.10. Suomi-Kreikka


Maanantaina 15.10. Suomi kohtaa Kreikan Tampereen Ratinassa. Ottelu alkaa 21:45. Liput ovat myynnissä osoitteessa. Nämäkin liput ovat C-katsomoon. Hinta aikuisilta 17,50 euroa, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 11,50 euroa. https://www.suomifanit.com/liput/lippu-otteluun-suomi-kreikka-huom-vain-yksi-lippu-ottelu-jasen.html . Molemmat syksyn Tampereella pelattavat maaottelut eli Unkari- ja Kreikka-pelit sisältävä lippupaketti maksaa aikuisilta 26,25 euroa sekä opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 17,25 euroa. Paketti on myynnissä osoitteessa: https://www.suomifanit.com/liput/lippupaketti-suomi-unkari-ja-suomi-kreikka-huom-vain-yksi-lippu-ottelu-jasen.html


Kokoontumisbaarina toimii jo tuttuun tapaan Ruby & Fellas, minne on tulossa ruoka- ja juomatarjouksia ottelupäivänä SMJK:n jäsenille. Muusta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin. Järjestämme tähänkin otteluun bussikuljetuksen Helsingistä. Tämä kuljetus ei ole vielä myynnissä.


Vierasottelut


Tallinna 12.10.


Viro ja Suomi pelaavat Nations League-ottelun perjantaina 12.10. Tallinnan A. Le Coq-Stadionilla. SMJK:lle allokoidut liput on tällä hetkellä myyty täyteen eikä lisälipuista ole tällä hetkellä tietoa. Pyydämme ottelulipun SMJK:n kautta ostaneita täyttämään matkustusilmoituksen osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkKcVOmW2XF0Imi7P8c1X5RRjHB4dNlrZoTfmFsWt1OfqL0A/viewform . Ottelun alkamisaika on 21:45. SMJK tiedottaa jatkoista, mahdollisesta faniottelusta, marssista ja muusta ottelupäivän ohjelmasta myöhemmin.


Ateena 15.11.


Suomi kohtaa Kreikan vierasottelussa torstaina 15.11. Ateenan Olympiastadionilla. Ottelun alkamisaika on 21:45. Tämän ottelun lipunmyynnin alkamisajankohdasta ei SMJK:lla ole vielä tietoa. Pyydämme Kreikkaan matkustavia seuraamaan tiedotustamme eri kanavilla.

Budapest 18.11.


Suomi kohtaa Unkarin vierasottelussa sunnuntaina 18.11. Budapestissa. Ottelun alkamisaika on 20:45 paikallista aikaa, 21:45 Suomen aikaa. Tämänkään ottelun lipunmyynnin alkamisajankohdasta ei SMJK:lla ole vielä tietoa. Pyydämme Unkariin matkustavia seuraamaan tiedotustamme eri kanavilla.

Muut ajankohtaiset asiat


U21-maaottelut


Nuorten maajoukkue pelaa EM-karsintaa 11.9. Rovaniemellä Puolaa, 12.10., Seinäjoella Georgiaa ja 16.10. Valkeakoskella Liettuaa vastaan. SMJK:lla ei ole näihin otteluihin suunnitteilla mitään erityisjärjestelyitä.


U16-maaottelut


U16-maajoukkue kohtaa Ruotsin tiistaina 21.8. kello 18:30 Sipoon Nikkilässä ja torstaina 23.8. kello 17:30 Keravan Kalevassa. SMJK pyrkii saamaan edustuksen paikalle ainakin jälkimmäiseen peliin, minne on vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa kaikki nauttimaan nuorten lupausten otteista ja päälle voi laittaa SMJK-huiveja ja fanitavaroita.


Naisten vierasmaaottelut 31.8. ja 4.9.


Naisten maajoukkue pelaa MM-karsintojen viimeiset ottelunsa vieraissa 31.8. Espanjaa vastaan ja 4.9. Itävaltaa vastaan. SMJK ei ole järjestämässä erikseen mitään tapahtumaa otteluiden yhteyteen, mutta auttaa tarpeen mukaan paikalle matkustavia lippujärjestelyissä.


Fanituotteet


Verkkokaupassa on myynnissä yhdistyksen omia tuotteita. Käy tutustumassa valikoimaan ja tilaa hienot SMJK-tuotteet syksyksi ja talveksi. Poistomyynnissä oleva vanha kiertuepaita lähtee kovalla alennuksella. Vuoden 2018 jäsenmaksun maksaneet saavat tuotteet kotiinsa ilman postikuluja, muiden kuin jäsenmaksun maksaneiden tekemiin tilauksiin lisätään jatkossa toimituskulut. Fanituotevalikoimaan ja tarjouksiin voi tutustua osoitteessa: https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html .

Jäsenlehti Huse


Jäsenlehti Huse ilmestyy lähiviikkojen aikana. Tänä vuonna julkaisemme ainoastaan yhden numeron. Käy tarkistamassa verkkokaupasta, että jäsenyyteen liittyvät osoitetiedot ovat ajan tasalla. Näin voimme lähettää lehden ja jäsentarran oikeaan osoitteeseen.

Jäsentarrat


Lähetämme lehden mukana jäsentarran vuoden 2018 jäsenmaksun maksaneille.


Jäsenkortti


Lähetämme jäsenkortittomille jäsenille uuden jäsenkortin. Jäsenkorttinsa hukanneet voivat olla yhteydessä SMJK:n hallituksen jäsen Jussi Hartikaiseen jussi.hartikainen@suomifanit.com, joka kerää listaa kortin kadottaneista.


http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

Jaa: