SMJK:n lausunto lipunmyynnistä

SMJK:n lippukaupan myynti syyskuun EM-karsintaotteluihin Suomi-Kreikka ja Suomi-Italia on viime päivinä ylittänyt kaikki ennakko-odotukset. Lippuja on lauantain jälkeen myyty todella vauhdikkaasti. Tämän vuoksi lipunmyynti jouduttiin ensimmäisen kerran lopettamaan jo tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tänään, keskiviikkona, kaikki myydyt liput käytiin läpi ja lisälippuja tuotiin myyntiin. Nämäkin liput myytiin nopeassa tahdissa loppuun. Seuraava erä lippuja SMJK:n katsomoon on tulossa myyntiin sitten, kun Palloliiton kanssa on saatu vahvistettua SMJK:n kannattajakatsomon tarkka kiintiö ja myytävissä olevien lippujen kokonaislukumäärä.


Neuvottelut SMJK:n lippukiintiöistä syksyn myöhempiin EM-karsintaotteluihin Suomi-Armenia 15.10. Turussa ja Suomi-Liechtenstein 15.11. Helsingissä ovat vielä osittain kesken eikä SMJK:n lipunmyyntiä ole näin ollen pystytty aloittamaan. SMJK:lle on kuitenkin molemmissa otteluissa varattu oma sektori, joka ei ole yleisessä lipunmyynnissä. Tiedotamme lipunmyynnin aloituksesta heti, kun kaikki yksityiskohdat ja fanikatsomon lipunmyynnin alkamishetki selviävät.


SMJK on aktiivisesti yhteydessä Palloliittoon ja lipunmääristä neuvotellaan jatkuvasti. Kannattajakatsomo on saanut paljon positiivista huomiota julkisuudessa, tämä on huomattu myös Palloliitossa ja pyrimme turvaamaan jäsentemme edut sekä saamaan SMJK:lle mahdollisimman suuren kiintiön kaikkiin EM-karsintaotteluihin. Olympiastadionin remontista johtuen ottelut joudutaan kuitenkin pelaamaan tarvetta pienimmillä stadioneilla ja esimerkiksi sunnuntain 8.9. Italia-kotiottelussa myös yleinen kiintiö on jo nyt loppuun varattu.


Mahdollisesta arvokisapaikasta ja näiden lippujen allokoinnista tullaan keskustelemaan sekä Palloliiton edustajien kanssa että SMJK:n hallituksen sisäisesti jo tämän kesän aikana. Huolehdimme, että SMJK:n toivomukset ovat Palloliiton tiedossa ja teemme kaikkemme sen puolesta, että nämä myös huomioidaan käytännössä. Sitten, kun Suomen arvokisaotteluiden lipunmyynti tulee ajankohtaiseksi, SMJK haluaa olla varautunut siihen niin hyvin kuin mahdollista. Lähikuukausina asian tiimoilta muotoiltavat suuntaviivat pyritään muotoilemaan sellaisiksi, että niitä voitaisiin hyödyntää myös MM-kisoissa 2022 tai sen jälkeisissä arvokisoissa, jos Suomi pääsee karsintojen kautta mukaan lopputurnaukseen.

Jaa: