Pohjois-Irlannin vierasottelun järjestelyt

Pohjois-Irlanti - Suomi pelataan 29.3. Belfastissa Windosor Parkilla alkaen kello 17 Pohjois-Irlannin aikaa, kello 19 Suomen aikaa. Kokoontumisbaarina ottelupaikkakunnalla toimii Lavery's Bar (Kartta) Kyseessä on urheilubaari, jota usein vierasfanit käyttävät. Baaria on suositeltu paljon sekä Suomesta, että Pohjois-Irlannista. Baarista on noin 20 min kävely Windsor Parkille.

 

Fanimatsi pelataan sunnuntaina 11:00 alkaen. Aikainen alkamisaika johtuu siitä, että päivän pääottelu alkaa jo 17:00. Koska matsi pelataa hieman kauempana(n. 25 min bussilla), niin Pohjois-Irlannin fanit järjestävät kuljetukset otteluun ja takaisin. Kuljetus lähtee 0930 Ibis Hotellin edestä. Takaisin pitäisi olla 14:30. Pelipaikkana toimii Bryanburn Rangersin kenttä Otteluun on ilmoittautunut noin 15 pelaajaa. Jos pelaaminen kiinnostaa, mutta et ole sitä ilmoittanut, niin mailia osoitteeseen: janne.ulmala(a)suomifanit.com Bussiin mahtuu n.40-50 ihmistä joten myös faneja mahtuu mukaan.Fanit voisivat myöskin ilmoittautua, jotta kaikki varmasti mahtuvat bussiin.

 

 

Bruuverissa järjestetään kotiin jääville faneille virallinen kisakatsomo! SMJK:n ottelupäivän edut ovat voimassa 18:00 eteenpäin SMJK:n jäsenkortilla.

 

Jaa: