Suomen Maajoukkueen Kannattajat

Matkustajatietokyselyt sekä tietoa Pietarin lisäbusseista

Kaikille Kööpenhaminan lennon ostaneille on lähtenyt matkustajatietokysely ja kaikille Pietarin bussin ostaneille tuo viesti lähtee viimeistään tänään 2.6. klo 12.00 mennessä. Kyselyt tulee täyttää niissä olevaan määräaikaan mennessä. Jos et ole saanut lennosta kyselyä, laita viesti [email protected]. Jos et saa bussista kyselyä, laita viesti [email protected].

Pietarin bussit ja lisäpaikat ovat tällä hetkellä loppuunmyydyt. Jos saamme peruutuspaikkoja tai lisäbusseja järjestettyä, ne tulevat myyntiin loppuviikosta. Mahdollisesta myyntiin tulosta tiedotamme kotisivujemme lisäksi somekanavissamme. Jos emme saa lisäpaikkoja myyntiin ennen maanantaita, emme tule saamaan enempää paikkoja matkoille.

 

Pahoittelemme säätöä.

LIsää busseja Pietariin

Pohjoiskaarre lisää busseja Pietarin peleihin

Saimme myyntiin lisää busseja Pietariin suosittuihin aikoihin. Bussit tulevat myyntiin niin pian kuin mahdollista. Bussien aikatauluja tullaan muokkaamaan siten, että pelipäivänä lähtevät bussit ovat tarpeeksi ajoissa Pietarissa, jotta kannattajat ehtivät tarvittaesa hakemaan FAN-ID:n itselleen sekä katsomoon omalla sisääntuloajallaan.

 

Jos haluat vaihtaa aiemmin ostamasi vuoron toiseen, kysy toimintaohjeet osoitteesta [email protected]. Tervetuloa mukaan!

Kööpenhaminaan Finnairin koneella Tanska - Suomi peliin

EM-KISAMATKA FINNAIRIN LENNOILLA KÖÖPENHAMINAAN

Muokkaus 12.5. 18.47: Ensimmäiset liput myytiin loppuun. Selvitämme lisäpaikkoja ja/tai lisälentoa. Mikäli haluat jonoon näille lisäpaikoille, laita sähköposti otsikolla "Charter CPH" osoitteeseen [email protected].

 

Lähde mukaamme nauttimaan historiallisesta Huuhkajien ensimmäisestä
EM-kisaottelusta Kööpenhaminaan! Lennämme suorilla Finnairin lennoilla
Helsingistä Kööpenhaminaan. Lennot järjestetään yhdessä
Elämysmatkojen kanssa. Pohjoiskaarre Oy on neuvotellut SMJK:n vuoden
2021 jäsenmaksun maksaneille jäsenilleen oman alennuksen matkasta.

Aikataulu:

Lähtö Helsingistä 11.6.2021
Lähtö Kööpenhaminasta 13.6.2021

Lentojen lähtöajat tarkentuvat myöhemmin. Niiden varmistuessa
tiedotamme matkan ostaneita niin pian kuin mahdollista. Matkustajien
tulee olla lentokentällä 2 h ennen lennon lähtöä.

Vallitsevan Covid19 -pandemian takia kohteessa voi tulla voimaan nopealla
aikataululla erilaisia rajoituksia tai muutoksia jo voimassa oleviin
rajoituksiin, jotka voivat vaikuttaa matkaan. Seuraathan aktiivisesti
matkustajia koskevia rajoituksia ja sääntöjä. UEFA:n sivuilla on kooste
tämänhetkisistä rajoituksista ja terveysturvallisuustoimista
Kööpenhaminassa ja Stadionilla, tutustu tästä linkistä. Seuraathan myös
viranomaisten koronatiedotusta.

Matkustajilta edellytetään korkeintaan 72h vanha negatiivinen
koronatestitodistus. Informoimme tarkemmista ohjeista koronatesteihin
liittyen toukokuun lopussa.

Matkan voi perua kuluitta, mikäli maahantulo estyy Tanskan
viranomaismääräyksistä johtuen.

Tulemme pyytämään tarkat matkustukseen tarvittavat tiedot sähköpostitse 24.5. mennessä.

Lento on nyt myynnissä, paikkoja rajoitetusti!

SMJK saa mahdollisesti lisälippuja EM-kisoihin

SMJK on mahdollisesti saamassa jäsenilleen Palloliiton kautta pienen määrän lippuja Kööpenhaminassa 12.6. pelattavaan Tanska-Suomi -otteluun sekä Pietarissa 16.6. ja 21.6. pelattaviin Venäjä- ja Belgia -otteluihin. Jos menetit lippusi Uefan arvonnassa ja olet lähdössä Kööpenhaminaan tai Pietariin, voit antaa yhteystietosi ja olla mukana arvonnassa. Lähetä sähköposti osoitteeseen jussi.[email protected] otsikolla "120621 Kööpenhamina". Laita viestiin mukaan maininta, oliko alkuperäinen lippusi 1612-kiintiöstä. Mainitse myös mihin otteluun/otteluihin lippu sinua kiinnostaa. Mikäli sinulla ei ollut lippua ja olet kiinnostunut mahdollisesta lippuarvonnasta, laita viesti yo. osoitteeseen otsikolla "EURO2020 lippu"
 
Liput ovat kategorioista 1 ja 2 ja näiden hinnat ovat joko 185€ tai 125€, eli ns. face value. Suurin osa on kategoriasta 1. Jos halukkaita on enemmän kuin lippuja, osto-oikeuden saajat arvotaan.
 
Ilmoittautumisia otetaan vastaan 16.5.2021 klo 23.59 asti. Mahdollinen arvonta on 17.5. alkavalla viikolla. Kaikille lipunsaajille tiedotetaan henkilökohtaisesti.

Pohjoiskaarre peruu lennot EM-kisoihin

Pohjoiskaarre peruu lennot

Pohjoiskaarre joutuu peruuttamaan matkansa Helsingistä Kööpenhaminan kautta Pietariin ja takaisin Helsinkiin maailmantilanteesta ja rajojen ylipääsyn epävarmuudesta johtuen. Olemme pahoillamme.

 

Kaikkiin paketin ostaneisiin on oltu yhteydessä rahojen palautusta varten.

 

Pohjoiskaarre järjestää yhä bussikuljetuksia Pietariin ja takaisin eri puolilta Suomea EURO2020 -kisojen aikaan. Matkat löytyvät pian osoitteesta pohjoiskaarre.fi.

 

Lisätietoja ja tarkennuksia saa osoitteesta jussi.hartikainen@suomifanit.com.

Pohjoiskaarre / SMJK seisoo Glen Kamaran tukena

Pohjoiskaarre / SMJK seisoo Glen Kamaran tukena. Rasismi ei kuulu kentälle eikä sen ulkopuolelle. Vaadimme UEFA:lta suoraa toimintaa rasismin poiskitkemiseksi.

The Finnish national team supporters are fully behind Glen Kamara. Racism has no place on the pitch or off the pitch. We demand UEFA to take decisive action against intolerant abuse. Enough is enough.