Suomen Maajoukkueen Kannattajat

Jäsenkirje 3/04

SMJK:n jäsenkirje 03/2024

Tervetuloa Suomen Maajoukkueen kannattajat ry:n vuoden kolmannen jäsenkirjeen pariin. Kirjeessä käsitellään seuraavia asioita:

 • Nations Leaguen kausikortit ja muut myynnissä olevat liput
 • Sähköiset jäsenkortit
 • Tifo-ryhmän kokoontuminen
 • Simo Syrjävaara Cup
 • Usein kysyttyjä kysymyksiä

Nations Leaguen kausikortit ja muut myynnissä olevat liput

Huuhkajien Nations Leaguen kausikortit tulevat myyntiin 26.4. klo 18. Lipunmyynnin päättymisestä tiedotetaan myöhemmin.

Kausikortti sisältää seuraavat ottelut:
10.10. Suomi-Irlanti
13.10. Suomi-Englanti
17.11. Suomi-Kreikka

Muut tällä hetkellä myynnissä olevat liput:

Helmarit
4.6. Suomi-Hollanti, Tampere. Lipunmyynnin päättymisestä tiedotetaan myöhemmin.
12.7. Suomi-Norja, Turku. Lipunmyynnin päättymisestä tiedotetaan myöhemmin.

Huuhkajat
4.6. Portugali-Suomi, Lissabon. Lipunmyynti päättyy 2.5. klo 21.
7.6. Skotlanti-Suomi, Glasgow. Lipunmyynti päättyy 2.5. klo 21.

Lippuja voivat ostaa vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneet, lippurajoitus on yksi lippu/jäsen/ottelu (sisältäen mahdollisen kausikortin sekä irtoliput).

Lipputilaukset tarkistetaan manuaalisesti lipunmyynnin päätyttyä, ylimääräiset lipputilaukset hylätään ja hyvitetään käyttämällesi maksutavalle n. viikon sisällä lipunmyynnin päättymisestä.

Liput täytyy ostaa oman jäsentilin kautta etuosto-oikeuspisteiden oikein kerryttämiseksi.

Liput toimitetaan ottelukohtaisesti yleisen lipunmyyntiohjeistuksen mukaan. Ostettujen lippujen toimituksesta lähetämme infoa viimeistään n. 2vrk ennen matsia verkkokauppaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, sähköpostiosoite kannattaa pitää ajan tasalla. Jos viestiä ei näy normaaleissa sähköposteissa, kannattaa tarkistaa myös roskaposti- tai muut kansiot. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä kotisivujemme yhteydenottolomakkeella https://www.pohjoiskaarre.fi/ota-yhteytta.

SMJK myy lippuja kaikkiin Huuhkajien ja Helmareiden otteluihin. Pyrimme tiedottamaan lippujen myynnin aloittamisesta pääsääntöisesti uutiskirjeissä, mutta joskus aikataulullisista syistä lippujen myynti saattaa alkaa ennen uutiskirjeen lähetettämistä, siksi kannattaa seurata myös sometiedotustamme. Pääsääntöisesti SMJK:n lipunmyynti alkaa +-2vrk Palloliiton lipunmyynnin alkamisesta.
Lisätietoa lippujen myynnistä [email protected].

Sähköiset jäsenkortit

Kaikille vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneille toimitetaan uusi sähköinen jäsenkortti toukokuun lopulla, jäsenkortti on voimassa 1.6.2025 asti.

Jäsenkortti toimii MagMa Lompakko-sovelluksessa, ja sovelluksen latausohjeet lähetetään jäsenille tekstiviestitse. Tekstiviestin lähettäjänä on MagMa. Lisätietoja jäsenkortista https://www.pohjoiskaarre.fi/jasenkortti.

Tifo-ryhmän kokoontuminen

Tifo-ryhmän matalan kynnyksen tapaaminen ravintola Bruuverin kabinetissa keskiviikkona 15.5. klo 18.00-20.00. Osoite Fredrikinkatu 63 AB, 00100 Helsinki / Kampin ostoskeskus

Ideointia ja avointa keskustelua.

Ilmoittaudu: [email protected]

Simo Syrjävaara Cup

SMJK tulee osallistumaan tänäkin vuonna harrastefutiksen Simo Syrjävaara Cupiin.

Turnaus pelataan pe 26.7.24 klo 17 - su 28.7.24 klo 19 välisenä aikana Töölön Pallokentällä.

Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessa, voit lähettää ennakkoilmoittautumisen osoitteeseen [email protected]. Yhdistys ei vakuuta pelaajia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sivuillemme on kerätty lista usein kysytyistä kysymyksistä, josta mahdollisesti löydät suoraan vastauksen kysymykseesi. Lista löytyy osoitteesta https://www.pohjoiskaarre.fi/usein-kysyttyja-kysymyksia, ja sitä päivitetään aina tarpeen mukaan.

Wales - Suomi 21.3. Infopaketti

Lippujen jako

SMJK:n kautta lipun ostaneille on lähetetty sähköpostitse aikataulut ja ohjeet lippujen noutamiseen. Jos olet ostanut lipun otteluun etkä ole saanut sähköpostia, ole yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Kokoontumisbaari

SMJK:n virallisena kokoontumisbaarina toimii ottelupäivänä Heidi’s Bier Bar. Osoite on 4-6 Mill Lane.  Ravintolan kotisivut löytyvät osoitteesta https://heidisbierbar.uk/cardiff/. Jäsentarjouksia on sekä ottelupäivänä että sitä edeltävänä päivänä. Tarjoukset löytyvät sähköiseltä jäsenkortilta. Myynnissä on myös pieni erä SMJK:n huiveja.

Fanimatsi

Walesin ja Suomen fanit kohtaavat Cardiffissa 21.3. klo 13. Pelikentän osoite on Beignon Close, Ocean Way, Cardiff. Joukkue on täynnä, mutta kaikki ovat tervetulleita kannustamaan Suomea fanimatsiin!

Marssi / Stadionille saapuminen

Otteluun järjestetään marssi. Marssi lähtee Heidi’s Bier Barista (4-6 Mill Lane, Cardiff) noin klo 16:45.

Cardiffin juna-asemalta on noin 25 minuutin kävely Cardiff City Stadiumille.

Taksi keskustasta maksaa £7-£10. Taksin voi varata ennakkoon "Private Hire" tai tilata lennosta "Black & White"

Busseista löytyy lisätietoa http://www.cardiffbus.com.

Stadion

Vieraskannattajien sisäänkäynti portilta Gate 12. Lippu luetaan lukijassa, kun lippu on luettu oikein, vihreä valo syttyy ja pyöröovesta pääsee sisään. Jos lipun lukemisessa tarvitsee apua, kannattaa kääntyä stadionin henkilökunnan puoleen.

Stadionilla on ruoka- ja juomamyyntiä, katsomossa alkoholin juominen kielletty.

Kotikatsomo

SMJK järjestää Wales-Suomi-ottelun vieraskisastudion Bolt Arenan ravintolassa (Urheilukatu 5, Helsinki) 21.3. klo 19:00 alkaen.

Ruoka tilataan ennakkoon osoitteesta https://www.coregoshop.fi/t/bolt-arena/burgerbuffa, hintaan sisältyy burgerbuffetti ja juoma. Ruokatilaus tehtävä 17.3.2024 mennessä. Buffetti on tarjolla ravintolassa klo 19.00 - 21.30.

Hyvää matsia!Jäsenkirje 2/04

SMJK:n jäsenkirje 02/2024

Lähetetty jäsenille 28.2.2024

Tervetuloa Suomen Maajoukkueen kannattajat ry:n vuoden toisen jäsenkirjeen pariin. Kirjeessä käsitellään seuraavia asioita.

 • Vuoden 2024 jäsenyyden alehinta umpeutuu
 • Lipunmyynti maaliskuun otteluihin
 • Fanituotteiden tilausaikataulu
 • Kotikatsomo 21.3.
 • Bussikyydit maaliskuun otteluihin
 • Vuoden 2024 jäsenkortit
 • SMJK:n strategia uudistettu
 • SMJK:n kevätkokous lähestyy
 • Simo Syrjävaara cup ja SMJK:n joukkue
 • Futsalmaajoukkueen jatkokarsintaottelun lipunmyynti

Jäsenmaksu

Vuoden 2024 jäsenmaksu on maksettavissa osoitteessa pohjoiskaarre.fi. Maksu vuodelle 2024 on 25 €. Jäsenmaksusta on vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille jäsenille saatavissa 5 € alennus. Alennuksen saa vain 29.2.2024 asti. Jäsenmaksun maksamalla varmistat oikeuden ostaa lippuja Pohjoiskaarteeseen Huuhkajien otteluihin sekä SMJK:n kannattajakatsomoihin Helmareiden ja muiden maajoukkueiden otteluissa.

Maaliskuun otteluista

Maaliskuun Huuhkajien UEFA EURO 2024 play-off otteluiden lipunmyynti ensimmäiseen, Wales – Suomi otteluun, 21.3.2024 Cardiffissa on päättynyt. Liput saadaan näinä päivinä Walesista haltuumme ja niiden jaosta tiedotetaan lippujen ostajia sähköpostitse. Lippuja jaetaan ennen ottelua Helsingissä sekä ottelupäivänä Cardiffissa. Jos et tule pääsemään hakemaan lippuasi kummassakaan paikassa, ota yhteyttä lippuvastaavaan infokirjeen ohjeiden mukaisesti. Lippu voidaan luovuttaa myös valtuuttamallesi henkilölle.
Cardiffissa ottelun yhteyteen on järjestetty kokoontumisbaari sekä baarilta marssi otteluun. Tarkempia tietoja saat aikanaan somestamme sekä baarin etujen osalta sähköiseltä jäsenkortiltasi.

Walesin ottelun jälkeen pelattavaan finaaliin/ystävyysotteluun Puolaa tai Eestiä vastaan 26.3.2024 on lippuja Pohjoiskaarteeseen saatavilla 12.3.2024 asti osoitteessa kotisivuillamme. Lippuja myydään yksi vuoden 2024 jäsenmaksun maksanutta ja sisäänkirjautunutta jäsentä kohti. Mikäli Suomi voittaa Cardiffissa pelattavan ottelun, Pohjoiskaarteeseen tulee rajallinen määrä lippuja myyntiin 22.3. selkeästi korotetulla hinnalla ennen 12.3. ostettuihin lippuihin verrattuna. Lippuja myydään tuolloin vain rajallinen aika. Tästä tiedotetaan tarkemmin kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Otathan nämä seurantaan.

Fanituotteet

Mikäli haluat tilata huiveja tai muita fanituotteita mukaasi Cardiffiin, tilaukset tulee olla tehty viimeistään 6.3.2024. Jos haluat noutaa tilauksesi jatko-ottelun yhteydessä SMJK:n myyntikojulta Olympiastadionin läheisyydestä 26.3., tilausten tulee olla tehty viimeistään 24.3.

Kotikatsomo 21.3.

Wales – Suomi UEFA EURO 2024 play-off ottelun kotikatsomo järjestetään Töölön jalkapallostadionin ravintolassa osoitteessa Urheilukatu 5. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme tarkempia ohjelma- ja tarjoustietoja varten.

Bussikyydit 26.3.

SMJK järjestää tuttuun tapaan bussikyytejä kahdella linjalla maaliskuun 26.3. pelattavaan otteluun. Bussit kulkevat reiteillä Lappeenranta – Kouvola – Lahti.- Helsinki sekä Jyväskylä – Tampere – Helsinki. Liput busseihin ovat myynnissä osoitteessa pohjoiskaarre.fi. SIsäänkirjautuneet SMJK:n vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat alennuksen matkoista. Matkat löytyvät osoitteesta https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html

Jäsenkortti

Kaikille yhdistyksen jäsenille toimitetaan sähköinen jäsenkortti. Jäsenkortti toimii MagMa Lompakko-sovelluksessa, ja sovelluksen latausohjeet lähetetään jäsenille tekstiviestitse. Tekstiviestin lähettäjänä on MagMa. Jäsenkortteja lähetetään nyt ennen maaliskuun maaotteluikkunaa jäsenille, joille kortteja ei ole vielä lähetetty. Jäsenkorttia varten jäsentiedoissa tulee olla voimassa oleva matkapuhelinnumero. Tiedot voi tarkistaa kirjautumalla sisään https://www.pohjoiskaarre.fi ja menemällä sen jälkeen Oma tili - kohtaan.

Jos jäsenkortin lataustekstiviestiä ei ole tullut, kannattaa laittaa viestiä joko yhteydenottolomakkeella https://www.pohjoiskaarre.fi/ota-yhteytta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Nyt lähetettävät jäsenkortit ovat voimassa 1.6.2024 asti ja kaikille vuoden 2024 jäsenille lähetetään uusi jäsenkortti kesäkuun vaihteessa.

Lisätietoa jäsenkortista https://www.pohjoiskaarre.fi/jasenkortti

SMJK:n strategia

Yhdistyksen strategia vuosille 2024-2030 uudistettiin viime vuonna ja se käsiteltiin vuoden 2023 syyskokouksessa. Tiiviiseen strategiaan pääsee tarkemmin tutustumaan osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi/strategia.

SMJK:n kevätkokous

SMJK:n vuoden 2024 kevätkokous järjestetään Helsingissä 27.3. klo 18.00. Tarkempi paikka ja alustava esityslista kerrotaan lähipäivinä lähetettävässä kokouskutsussa. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Kokoukseen osallistuvilta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Etäkokoukseen osallistujien tulee ilmoittautua viimeistään 26.3. klo 18 mennessä. Paikan päälle saapuvien tulee ilmoittaa osallistumisestaan viimeistään 18.3.2024 tarjoilujen määrän varmistamiseksi. Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa alustavan esityslistan ulkopuolisen asian kokouksen käsiteltäväksi, se tulee toimittaa hallituksen tietoon viimeistään 13.3.2024.

Simo Syrjävaara Cup ja futsalin MM-jatkokarsinta

SMJK tulee osallistumaan tänäkin vuonna harrastefutiksen Simo Syrjävaara Cupiin. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessa mukana, ennakkoilmoittautumisia voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Futsalin MM-jatkokarsintaliput

Liput SMJK:n katsomonosaan 17.4.2024 klo 18.30 Vantaan Energia-areenalla pelattavaan miesten MM-jatkokarsintaotteluun Suomi – Hollanti ovat myynnissä. Liput löytyvät osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi. Lippuja saa ostaa vain sisäänkirjautuneet vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Lippuja myydään vain yksi jäsentä kohti. Lippujen toimituksesta lähetetään jokaiselle lipunostajalle sähköposti viikko ennen ottelua.

Kiitos, että olet mukana!

Nähdään Pohjoiskaarteessa, matseissa ja muissa tapahtumissa!

Huuhkajien vieraskisastudio 21.3.2024

SMJK järjestää Wales-Suomi-ottelun vieraskisastudion Bolt Arenan ravintolassa (Urheilukatu 5, Helsinki) 21.3. klo 19:00 alkaen.

Ruoka tilataan ennakkoon osoitteesta https://www.coregoshop.fi/t/bolt-arena/burgerbuffa , hintaan sisältyy burgerbuffetti ja juoma. Ruokatilaus tehtävä 17.3.2024 mennessä. Buffetti on tarjolla ravintolassa klo 19.00 - 21.30.

Päivitämme lisätietoja tapahtumasta sosiaalisen median kanavissamme lähempänä ottelupäivää.

Tervetuloa mukaan kannustamaan Huuhkajat voittoon erittäin tärkeässä pelissä!

Kevätkokouskutsu 2024

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n kevätkokous vuonna 2024 pidetään 27.3. klo 18.00 alkaen Helsingissä Catering Ceitaan tiloissa, osoitteessa Hämeentie 103. Kokoukseen on myös mahdollista osallistua etänä. Jos haluat osallistua kokoukseen paikan päällä tai etänä, ilmoittaudu viimeistään 26.3.2024 osoitteeseen [email protected]. Mainitse viestissä, haluatko osallistua lähi- vai etäkokoukseen. Lähikokouksessa on rajallisesti tilaa. Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään linkki etäkokoukseen viimeistään tuntia ennen kokouksen alkua jäsenrekisteristämme löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja.
 2. Valitaan kokouksen sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa.
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
 5. Esitetään yhdistyksen vuosikertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille.
 7. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja.
 8. Mahdolliset EM-kisapaikan tuomat asiat
 9. Muut esille tulevat asiat
 10. Kokouksen päättäminen

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada asian kevätkokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä yhdistyksen hallitukselle kirjallisesti kaksikymmentäyksi (21) päivää ennen kokousta. Mikäli jäsenistöltä tulee esityksiä kokouksen asialistalle viimeistään 6.3.2024, lähetetään kokoukseen ilmoittautuneille uusi esityslista 25.3.2024. Nämä esitykset tulee lähettää osoitteeseen [email protected] otsikolla ”2024 keväkokousesitys”.

Tervetuloa kokoukseen!

Yhdistyksen strategia päivitetty

SUOMEN MAAJOUKKUEEN KANNATTAJAT RY:N STRATEGIA VUOSILLE 2024-2030 JULKAISTU

Strategia löytyy osoitteesta https://www.pohjoiskaarre.fi/strategia

Strategia pohjautuu pääasiassa 2.3.2023 strategiaryhmän kokouksessa esitettyihin näkemyksiin ja siellä esiintuotuihin keskusteluihin ja ajatuksiin. Strategiaryhmän kokous on ollut muiden yhdistyksen tapahtumien tapaan avoin jäsenistölle ja asiaa on ollut mahdollista kommentoida myös sähköpostin välityksellä. Aihe on ollut esillä SMJK:n syyskokouksessa 2.12.2022 ja kokouksesta on tiedotettu SMJK:n sähköpostitse lähetetyssä jäsenkirjeessä, sosiaalisessa mediassa ja futisforum2.org-sivustolla. Ennen lopullista versiota SMJK:n strategiaa käsiteltiin myös SMJK:n syyskokouksessa 2.12.2023.

 

Futsalin jatkokarsintaottelun liput myyntiin

SMJK logo

Miesten futsalin MM-kisojen play-off liput myyntiin

17.4.2024 klo 18.30 Vantaan Energia-Areenalla pelattavaan futsalin MM-jatkokarsintaotteluun Suomi - Hollanti lipunmyynti alkaa 11.2. klo 20.00 osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi. Liput näkyvät sisääkirjautuneille vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneille SMJK:n jäsenille.

Lipuissa on myyntirajoitus yksi lippu/jäsen. LIppuja on saatavilla vain rajallinen määrä. Lipputoimituksesta lähetetään sähköpostia lipun ostajille viimeistään viikko ennen ottelua.

Lipun hinta on 19,50/10,00 €. Tule kannustamaan futsalmaajoukkue MM-kisoihin!

Huuhkajien EM-playoff liput 21.3.2024 Cardiffissa pelattavaan Wales - Suomi otteluun ovat myynnissä to 15.2. klo 20.00 asti. SMJK:lla on lippuja jäljellä pieni erä.

Samoin lippuja 26.3.2024 Helsingin Olympiastadionilla pelattavaan otteluun Puolaa tai Viroa vastaan on vielä jäljellä.

Kaikki liput löytyvät kaupastamme.

Tervetuloa otteluihin!

Vuoden 2024 ensimmäiset jäsenedut

SMJK on saanut neuvoteltua jäsenilleen ensimmäiset jäsenedut vuodelle 2024.

Hotel Arthur, Helsinki: Etuhinta jäsenille kaikki yöt vuoden 2024 loppuun asti. Ohjeet etuhinnan lunastamiseen on nähtävissä sisäänkirjautuneille jäsenille "Jäsenille"-osion alla

Heidi's Bier Bar, Helsinki: Jäsenille etuhintoja jotka voi lunastaa näyttämällä sähköistä jäsenkorttia. Tarkemmat tiedot eduista nähtävillä jäsenkortilla.

Proud Mary, Jyväskylä: Jäsenille etuhintoja jotka voi lunastaa näyttämällä sähköistä jäsenkorttia. Tarkemmat tiedot eduista nähtävillä jäsenkortilla.

Proud Mary, Turku: Jäsenille etuhintoja jotka voi lunastaa näyttämällä sähköistä jäsenkorttia. Tarkemmat tiedot eduista nähtävillä jäsenkortilla.

Jäsenkirje 12/23 lähetetty

Tervetuloa Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n vuoden 2023 viimeisen jäsenkirjeen pariin. Tässä kirjeessä käsitellään seuraavia asioita:

 • Vuoden 2024 jäsenmaksu myynnissä
 • Wales - Suomi EM-karsintojen playoff-ottelun lipunmyynti-info
 • Jäsenkysely auki
 • Yhteystietojen päivitykset
 • SMJK:n uusi hallitus
 • Tiloja tifojen tekoa varten etsitää

Jäsenmaksu 2024

 • Vuoden 2024 jäsenmaksu on nyt myynnissä osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi. Hinta on 25 euroa. Vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneet voivat uusia jäsenyytensä 29.2.2024 asti alennettuun 20 euron hintaan. Yhdistyksen verkkokaupassa on myynnissä myös kannattajajäsenyys, jonka minimisumma on 50 euroa. Jäsenyys vuodelle 2024 on voimassa ostohetkestä 31.12.2024 saakka. Kaikki jäsenedut ovat saatavilla heti, kun maksu on tehty.
 
 
Wales - Suomi lipunmyynti
 • UEFA EURO 2024 EM-karsintojen playoff-ottelun Wales - Suomi 21.3.2024 Cardiffissa, Walesissa pelattavaan otteluun tulevat SMJK:n kiintiön liput myyntiin etuostopisteiden mukaisessa järjestyksessä seuraavasti:
 • 19.12. klo 14.00 tulevat myyntiin ensimmäinen erä lippuja. Tähän erään oikeuttavat linkit ja muut tarvittavat tiedot lähetetään viimeistään 17.12. klo 18.00 niille jäsenille, kenellä on vähintään 75 etuostopistettä kerättynä vuoden 2022 Nations Leaguen sekä 2023 EM-karsintojen otteluista sekä vuoden 2024 jäsenmaksu maksettuna ennen 16.12. klo 20.00. Tämä linkki sulkeutuu 20.12. klo 12.00.
 • 20.12. klo 14.00 tulevat myyntiin seuraava erän liput. Tähän erään oikeuttavat linkit ja muut tarvittavat tiedot lähetetään viimeistään 18.12. klo 18.00 niille jäsenille, kenellä on vähintään 65 etuostopistettä kerättynä vuoden 2022 Nations Leaguen sekä 2023 EM-karsintojen otteluista sekä vuoden 2024 jäsenmaksu maksettuna ennen 16.12. klo 20.00. Tämä linkki sulkeutuu 21.12. klo 12.00.
 • 21.12. klo 14.00 tulevat myyntiin edellisistä ikkunoista yli jääneet liput sekä vähintään 150 lippua kaikille vuoden 2024 jäsenmaksun maksaneille. Palloliitto laittaa oman kiintiönsä lipuista myyntiin samana päivänä, joten seuraathan heidänkin tiedotusta, jos et onnistu saamaan lippua kauttamme.
 • HUOM! Jokainen lipunostoon oikeutettu jäsen saa ostaa otteluun vain yhden lipun. Lipun hinta on 43 €.
 • Mikäli olet sitä mieltä, että olisit oikeutettu ottelun lipunostoon, etkä saa linkkiä yllä mainittuna aikana postiisi, ota yhteyttä  viimeistään 18.12. ensimmäisen aallon osalta ja viimeistään 19.12. toisen aallon osalta osoitteeseen fanit@suomifanit.com ja selvitämme asian.
 • Etuostopisteiden kertymisen periaatteen voit tarkistaa osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/etuosto-oikeusjarjestelma

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n jäsenkysely 2023

Jäsenkyselyn tarkoituksena on kartoittaa jäsenistön näkemyksiä SMJK:n toiminnasta nyt ja tulevaisuudessa. Vastaamalla kyselyyn autat yhdistystä suunnittelemaan tulevaisuuden toiminnan painopisteitä. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, mutta erittäin suotavaa, sillä tätä kautta jäsenillä on mahdollisuus saada mielipiteensä ja äänensä paremmin kuuluviin.

Kyselyn linkki löytyy vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille jäsenille sähköpostiin lähetetystä jäsenkirjeestä.

Vastaamisen menee aikaa noin 5 minuuttia. Kysely on auki 22.12.2023 asti. Kysely on tarkoitettu vain SMJK:n jäsenille, joten ethän jaa linkkiä muille.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja vastauksia käsitellään siten, ettei kukaan yksittäinen vastaaja ole tunnistettavissa. Alkuperäinen aineisto hävitetään aineiston analyysin jälkeen. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan PS4 EA Sports FC 24 Maajoukkue edition -peli. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä sähköpostiosoitteesi kyselyn loppuun. Mahdollisia sähköpostiosoitteita käsitellään erillään varsinaisen kyselyn vastauksista.

Kiitos ajastasi ja näkemyksistäsi!

Lisätietoja kyselystä antaa: hanna.repo.jamal@suomifanit.com

Yhteystietojen päivitykset

Jokaisen jäsenen tulee itse huolehtia, että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Tämä voit helpoiten tehdä kirjautumalla sisään sivuillemme ja tarkistamalla kohdan ”Omat tiedot”. Samasta paikasta saat muokattua kaikki jäsentilisi yhteystiedot.

SMJK:n hallitus vuodelle 2024

SMJK:n syyskokous valitsi 2.12. uuden hallituksen yhdistykselle. Vuoden 2024 hallitus piti järjestäytymiskokouksen heti syyskokouksen jälkeen seuraavalla tuloksella.

 • Puheenjohtaja Piritta Gurung
 • Varapuheenjohtaja ja tekninen vastaava Esko Orre
 • Sihteeri Jussi Hartikainen
 • Rahastonhoitaja Joni Haltia
 • Lippuvastaava Marko Karvinen
 • Tifovastaava + yhteiskunnalliset asiat, Ilari Kattilakoski
 • Sosiaalisen median vastaava Hanna Repo Jamal
 • Matkavastaava Kalle Seppä
 • Tapahtumavastaava Juha Lehtelä
 • Fanituotevastaava Joonatan Hartikainen
 • Tapahtumavastaava + yhdenvertaisuusvastaava Melissa Plath (varajäsen)
 • Katsomo- ja vieraspelivastaava Miikka Autti (varajäsen)
 

Tifojen tekoon tiloja

Yhdistyksellä on säännöllinen tarve pääkaupunkiseudulla lyhytkestoisesti (n. viikko-pari kerrallaan) Huuhkajien otteluiden ja mahdollisesti muidenkin maajoukkueiden otteluiden alla ison lattiapinta-alan omaavalle työtilalle. Tilasta voidaan maksaa kohtuullinen korvaus. Jos sinulla on mahdollisia kontakteja tällaisiin tiloihin, laita postia osoitteeseen ilari.[email protected]

Kiitos paljon ja hyvää vuoden vaihdetta!

Vuoden 2024 jäsenyydet nyt myynnissä

Yhdistyksen vuoden 2024 jäsenyydet ovat nyt myynnissä. Hinta vuoden 2024 jäsenyydelle on 25 euroa. Vuoden 2023 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 29.2.2024 saakka alennettuun 20 euron hintaan. Yhdistyksen verkkokaupassa on myynnissä myös kannattajajäsenyys, jonka minimisumma on 50 euroa. Jäsenyys vuodelle 2024 on voimassa ostohetkestä 31.12.2024 saakka.

Tiedotamme 21.3.2024 Cardiffissa pelattavan Wales-Suomi maaottelun lipunmyynnistä myöhemmin tällä viikolla kaikille vuoden 2023 ja/tai 2024 jäsenmaksun maksaneille lähetettävässä jäsenkirjeessä