Hyväntekeväisyyshuutokauppa käynnissä!

Pohjoiskaarteen huutokauppa Ukrainan tukemiseksi käynnissä

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n järjestämä huutokauppa Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n (https://ukrainians.fi/fi/) humanitäärisen toiminnan tukemiseksi on käynnissä. Huutokauppa pidetään huuto.netissä ja kaikki kaupattavat tuotteet löytyvät hakusanalla Pohjoiskaarre.

Huudettavat tuotteet

Huutokaupassa on saatavilla mm. käytettyjä pelipaitoja niin Huuhkajien, Helmareiden kuin futsalpelaajienkin vaatekaapeista. Lisäksi tarjolla on erilaisia jalkapalloon liittyviä tuotteita HJK:n, SJK:n, Palloliiton ja SMJK:n varastoista. Huutokaupasta löytyy myös tuotteita, jotka sopivat jokaisen lompakolle ja niitä lisätään huudettavaksi vielä perjantaihin 26.8. asti.

Huutokauppa tulee päättymään sunnuntaina 28.8. pelattavan Suomi - Ukraina hyväntekeväisyysottelun aikana, klo 21.25. Ottelun jälkeen tulemme julkistamaan paljonko saimme kerättyä rahaa Ukrainan hyväksi. Itse ottelusta voit lukea lisää täältä. Otteluun on mahdollista hankkia vapaavalintaisella summalla hyväntekeväisyyspääsylippu tekemällä siirto Pohjoiskaarteen MobilePayn kautta numeroon 66932 käyttämällä viestiä "Ukraina". Nämä ja kaikki muut tapahtuman tuotot tilitetään täysimääräisesti Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n valitsemaan kohteeseen.

Tuotteet postitetaan huutojen voittajille tai ne on mahdollista noutaa Helsingin Sörnäisistä erikseen sovittavana ajankohtana. Myös nouto Bolt Areenalta hyväntekväisyysottelun jälkeen on mahdollinen. Maksutapoina käy tilisiirto, Mobilepay tai käteinen.

Jaa: