Uutiskirje, huhtikuu 2016

18.4.2016

SMJK uutiskirje, huhtikuu 2016

 

********************************************************************************

Vuoden 2016 jäsenyys myynnissä verkkokaupassa

 

SMJK:n vuoden 2016 jäsenyys on myynnissä SMJK:n verkkokaupassa. Jäsenmaksun pitää olla maksettuna, jotta voi ostaa lippuja SMJK:n katsomoon tuleviin maaotteluihin. Vuoden 2015 jäsenyyden maksaneet voivat uusia jäsenyytensä alennettuun 10 euron hintaan 30.4.2016 asti, uusille jäsenille maksu on 15 euroa. MM-karsintojen 2018 kausikortin tullessa myyntiin, sen saavat SMJK:n katsomoon ostaa ainoastaan vuoden 2016 jäsenmaksun maksaneet. Kausikortin hinta tulee sisältämään myös vuoden 2017 jäsenyyden.

********************************************************************************

Belgia-vierasottelun liput nyt myynnissä

 

Suomi kohtaa EM-kisoihin valmistautuvan Belgian 1.6. A-maaottelussa Brysselissä. Liput otteluun ovat myynnissä SMJK:n verkkokaupassa 30 euron hintaan

. *******************************************************************************

Italia-vierasottelun liput eivät vielä myynnissä

 

Suomi kohtaa EM-kisoihin valmistautuvan Italian 6.6. A-maaottelussa, ottelun pelipaikaksi on vahvistettu Veronan Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Lipunmyyntijärjestelyistä tiedotetaan myöhemmin, liput eivät vielä ole myynnissä verkkokaupassa.

********************************************************************************

Fanituotteita myynnissä verkkokaupassa ja ottelutapahtumissa

 

SMJK:lla on verkkokaupassaan myynnissä yhdistyksen omia tuotteita, kuten kiertuepaitoja, kaulahuiveja, pikeepaitoja, huppareita, heijastimia ja mukeja. Tuotteita myydään ottelutapahtumien yhteydessä. Kotiotteluissa SMJK:lla on oma koju stadionin ulkopuolella ja lisäksi joitain tuotteita, erityisesti huiveja, pyritään aina ottamaan mukaan vierasotteluihin myytäväksi.

********************************************************************************

Yhdistyksen jäsenlehti HUSE!

 

Yhdistyksen jäsenlehti HUSE! ilmestyy seuraavan kerran toukokuun loppupuolella, deadlinet juttuihin ovat 29.4.2016. Oman tekstinsä julkaisemisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä lehden päätoimittajaan: pete.kaenmaki@suomifanit.com .

*******************************************************************************

Naisten kotimaaottelut Irlantia ja Portugalia vastaan

 

Naisten EM-karsinnat jatkuvat kesäkuussa kahdella kotiottelulla. Suomi kohtaa Irlannin 3.6.2016 Valkeakoskella ja Portugalin 7.6.2016 Helsingissä. SMJK tiedottaa myöhemmin siitä, miten yhdistys on ottelutapahtumissa mukana.

*******************************************************************************

Eurofanz2016-turnaus Lviv’ssä

 

SMJK osallistuu tänä vuonna eri kannattajaryhmien väliseen Eurofanz2016-jalkapalloturnaukseen Ukrainan Lviv’ssä 8-10.7.2016. Lähtö Helsingistä 6 tai 7. heinäkuuta, paluu 11. heinäkuuta. Turnaukseen osallistuu kannattajien välisiä joukkueita ympäri Eurooppaa. SMJK on ollut mukana kahtena edellisenäkin vuonna, joten osallistumista voi pitää jo perinteenä. Lviv on kaunis kaupunki ja ravintoelämä raporttien mukaan vilkasta, tunnelma turnauksessa eri kannattajaryhmien välillä on hyvä ja näin ollen tilaisuus on myös hyvä paikka verkostoitua. Lisätietoja SMJK:n ohjelmasta http://www.suomifanit.com/uutiset/eurofanz2016/ ; tarkempia tietoja voi kysellä ja ilmoittautumisen tehdä Marko Karviselle: marko.karvinen@suomifanit.com .

Jaa: