Uutiset

Hyväntekeväisyyshuutokauppa käynnissä!

Pohjoiskaarteen huutokauppa Ukrainan tukemiseksi käynnissä

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n järjestämä huutokauppa Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n (https://ukrainians.fi/fi/) humanitäärisen toiminnan tukemiseksi on käynnissä. Huutokauppa pidetään huuto.netissä ja kaikki kaupattavat tuotteet löytyvät hakusanalla Pohjoiskaarre.

Huudettavat tuotteet

Huutokaupassa on saatavilla mm. käytettyjä pelipaitoja niin Huuhkajien, Helmareiden kuin futsalpelaajienkin vaatekaapeista. Lisäksi tarjolla on erilaisia jalkapalloon liittyviä tuotteita HJK:n, SJK:n, Palloliiton ja SMJK:n varastoista. Huutokaupasta löytyy myös tuotteita, jotka sopivat jokaisen lompakolle ja niitä lisätään huudettavaksi vielä perjantaihin 26.8. asti.

Huutokauppa tulee päättymään sunnuntaina 28.8. pelattavan Suomi - Ukraina hyväntekeväisyysottelun aikana, klo 21.25. Ottelun jälkeen tulemme julkistamaan paljonko saimme kerättyä rahaa Ukrainan hyväksi. Itse ottelusta voit lukea lisää täältä. Otteluun on mahdollista hankkia vapaavalintaisella summalla hyväntekeväisyyspääsylippu tekemällä siirto Pohjoiskaarteen MobilePayn kautta numeroon 66932 käyttämällä viestiä "Ukraina". Nämä ja kaikki muut tapahtuman tuotot tilitetään täysimääräisesti Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n valitsemaan kohteeseen.

Tuotteet postitetaan huutojen voittajille tai ne on mahdollista noutaa Helsingin Sörnäisistä erikseen sovittavana ajankohtana. Myös nouto Bolt Areenalta hyväntekväisyysottelun jälkeen on mahdollinen. Maksutapoina käy tilisiirto, Mobilepay tai käteinen.

Montenegro-Suomi - ottelun liput myyntiin perjantaina 19.8.2022 - Lue ohjeet tarkasti!

26.9.2022 pelattavan Montenegro - Suomi ottelun liput tulevat myyntiin perjantaina 19.8. noin puolenpäivän aikaan. 

Lue alla olevat ohjeet huolellisesti

Kun lipunmyynti alkaa, pohjoiskaarre.fi sivuston Otteluliput ja Jäsenille - osioihin tulee sisäänkirjautuneille vuoden 2022 jäsenille näkyviin ottelun lippuinfo - sivu, josta linkkiä klikkaamalla pääsee ottelun matkustustietolomakkeeseen. Kun matkustustietolomake on täytetty, saat linkin josta voit ostaa lipun otteluun. Matkustustietolomakkeessa kysytään sukunimi, etunimi, puhelinnumero, kansallisuus, maahantulopäivämäärä, maastalähtöpäivämäärä, maahantulotapa ja majoituspaikka.

Lipun ostolinkin saa vasta kun matkustustietolomake on täytetty, koska haluamme näin saada lipun ostaneiden matkustustiedot mahdollisimman nopeasti tietoomme ilman että erikseen muistutetaan lipun ostaneita täyttämisestä.

Mikäli asiassa tulee kysymyksiä, lähetä viesti osoitteeseen [email protected].

SMJK:n kiintiö otteluun on 350 lippua. Lippuja voi ostaa 1 kpl / jäsen.

SMJK pelaa hyväntekeväisyysottelun 28.8.2022 Ukrainalaiset Suomessa ry:tä vastaan Bolt Arenalla

SMJK pelaa hyväntekeväisyysottelun su 28.8. Ukrainalaiset Suomessa ry:tä vastaan Bolt Arenalla. Kentällä saatetaan nähdä myös muutamia yleisölle entuudestaan tuttuja vahvistuksia. Ottelu alkaa noin klo 20:50 (viimeistään klo 21), HJK-SJK Veikkausliiga-ottelun jälkeen. Hyväntekeväisyysotteluun on vapaa pääsy. Yleisö pääsee sisään stadionin porteista HJK:n ottelun päätyttyä. Veikkausliiga-ottelun katsojat voivat myös jäädä seuraamaan hyväntekeväisyysottelua.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään hyväntekeväisyysnettihuutokauppa, jossa myydään mm. Huuhkajien ja Helmareiden pelaajien pelipaitoja. Huutokaupasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin. Tapahtuman tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Ukrainalaiset Suomessa ry:lle ukrainalaisten auttamiseen. Tervetuloa mukaan!

Ukrainalaiset pääsevät seuramaan myös HJK-SJK-ottelua ilmaiseksi Ukrainan passia näyttämällä.

Pohjoiskaarre etsii pelaajia kahteen otteluun!

Pohjoiskaarre etsii pelaajia kahteen otteluun!

Perjantaina 26.8. yhdistyksen fanijoukkue kohtaa Helsingin Pallokentällä eli Bolliksella Kiffenin ikämiehet ottelussa, jossa juhlistetaan molemmissa tiimeissä huomattavan kauan vaikuttanutta emeritus-liimanäppiä, Olli Paavilaista. Ollin 75-vuotisjuhlamatsi pelataan esiotteluna Kakkosen paikalliskohtaamiselle Kiffen-Atlantis.

Ottelu pelataan 7 vs 7 kentällisin. Peliaika 30-40min. Kick off n. klo 17.30. Katsojille ottelun sisäänpääsy SMJK:n jäsenkortilla on 5 euroa.

Sunnuntaina 28.8. Pohjoiskaarre kohtaa Bolt-areenalla Helsingissä Suomen Ukrainalaisten joukkueen osana hyväntekeväisyys-tempausta. Matsin yhteydessä järjestetään pelipaita-huutokauppa. Tuotot käytetään Ukrainan hyväksi. Tämä ottelu pelataan pian Veikkausliigan kamppailun HJK-SJK jälkeen.

Ottelu on täyden kentän peli, kestoltaan kuitenkin yht. nelisenkymmentä minuuttia. Kick off n. klo 20.40. Tiedotamme hyväntekeväisyysottelun yksityiskohdista katsojille lisää myöhemmin.

Molempiin tai jompaan kumpaan otteluun sitova ilmoittautuminen s-posti osoitteeseen ilari piste kattilakoski ät suomifanit piste com Huom. ilmoita osallistutko molempiin vai ainoastaan toiseen otteluista. Ilmoita myös mahdollinen pelipaikkatoive. Mukaan otteluun omat kengät, säärisuojat, juomavesi sekä pyyhe. Peliasut järjestetään yhdistyksen toimesta. Huom. pelaaminen tapahtuu aina omalla vastuulla, yhdistys ei vakuuta pelaajia.

SMJK, uutiskirje, heinäkuu 2022

6.7.2022

SMJK, uutiskirje, heinäkuu 2022

Naisten EM-kisat alkavat tänään Englannissa, Suomi on mukana lohkossa B. Suomen alkusarjan ottelut pelataan Milton Keynesissä, MK Stadiumilla. Alkulohkon otteluohjelma on seuraava: Espanja-Suomi 8.7. 17.00 paikallista aikaa, 19.00 Suomen aikaa, Tanska-Suomi 12.7. 17.00 paikallista aikaa, 19.00 Suomen aikaa ja Suomi-Saksa 16.7. 20.00 paikallista aikaa, 22.00 Suomen aikaa.

Bussikuljetukset

SMJK järjestää kaikkiin Suomen otteluihin bussikuljetuksen Lontoosta Watfordin kautta Milton Keyensiin. 8.7. tai 12.7. kuljetuksenostaneille on lähetetty sähköpostitse lisätietoja kuljetuksesta.

Bussi näihin otteluihin lähtee paikallista aikaa klo 12.00 Euston Roadilla olevaa Marks and Spenceriä vastapäätä pysäkiltä Bus Stop A. Jos bussi tekee mutkan Watfordin asemalle, sieltä lähtö tapahtuu klo 13.15 ja perillä Milton Keynesissä ollaan klo 14.15. Paluumatka lähtee menomatkalla ilmoitettavasta paikasta klo 19.30 tai aiemmin, jos kaikki ovat jo kyydissä.

16.7. bussin lähtöaika on myöhäisempi. Bussiliput ovat edelleen myynnissä osoitteessa: https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html

Marssit ja kokoontumisbaari

Milton Keynesissä Milton Keynesissä SMJK:n epävirallisena kokoontumisbaarina toimii The Inn on The Lake osoitteessa Mount Farm Lake, Bond Ave, Bletchley, Lontoosta junalla tultaessa käyttökelpoisin rautatieasema on Bletchley. Ravintolan kotisivut ovat osoitteessa http://innonthelakemk.co.uk Marssi ensimmäiseen peliin lähtee kello 15.00 paikallista aikaa kyseisen The Inn on The Lake-ravintolan edustalta.

Myös kahteen muuhun peliin voidaan järjestää vapaamuotoinen marssi vastaavalla aikataululla hyvissä ajoin ennen ottelua.

Kotikatsomo, ravintola Wanha Apteekki

SMJK:n kotikatsomona Helsingissä toimii ravintola Wanha Apteekki (Helsinginkatu 17). Ravintola on luvannut SMJK:n jäsenille seuraavat alennukset: Tuoppi ja tapas (lämmin) 9 euroa, lasi viiniä ja tapas (lämmin) 9 euroa. Ottelupäivinä viinipullon saa 18 eurolla.

EM-kisakilpailu menossa SMJK:n some-tileillä

Nyt on aika virittäytyä EM-kisatunnelmiin! Miten sinä kannustat Helmareita EM-kisoissa? Jaa oma kannustuskuvasi tai -videosi sosiaalisessa mediassa, katso lisätiedot ja osallistumisohjeet SMJK:n Facebook-tililtä tai Pohjoiskaarteen Instagram-tilillä. Kilpailuaika on 4.–8.7. Arvomme osallistujien kesken kolme voittajaa. Palkintona on vapaavalintainen kannatushuivi Pohjoiskaarteen verkkokaupasta. Oi Suomi on!

UEFA Nations League-kotiottelu Suomi-Romania 23.9.

Otteluliput 23.9. Olympiastadionilla pelattavaan UEFA Nations League-otteluun Suomi-Romania ovat myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput.html . Pohjoiskaarteen myymät liput ovat fanikatsomoon Olympiastadionin Pohjoiskaarteessa. Fanikatsomon luonteen vuoksi muistutamme, että ostettu lippu ei takaa istumapaikkaa juuri siihen merkityllä kohdalla ja katsomo täytetään siten, että aiemmin saapuvat voivat valita fanikatsomon sisällä sopivimmat paikat.

SMJK järjestää Suomi-Romania peliin myös bussikuljetukset Turusta, Jyväskylästä Tampereen kautta sekä Lappeenrannasta Kouvolan ja Lahden kautta. Hintatiedot ja lipunmyynti: https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html

Muista ottelupäivän järjestelyistä, kuten marsseista ja kokoontumisbaareista, tiedotetaan myöhemmissä uutiskirjeissä ja SMJK:n muissa tiedotuskanavissa.

Montenegro-Suomi vierasottelu Podgoricassa 26.9.

UEFA Nations Leaguen lohkovaiheen viimeinen ottelu Suomen osalta pelataan vieraskentällä 26.9. Podgoricassa Montenegroa vastaan. Lippujen osalta on vielä muutamia asioita varmistettavana ja lipunmyynti vieraskatsomoon ei näin ollen ole vielä auki. Kehotamme matkustamista suunnittelevia seuraamaan asian edistymistä SMJK:n eri tiedotuskanavista.

SMJK järjestää bussimatkan Montenegron sisällä Kotorista Budvan kautta Podgoricaan ja takaisin. Bussin aikataulu on suunniteltu silmällä pitäen ottelun alkamis- ja päättymisaikaa. Lisätiedot ja myynti: https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput/bussi-kotor-budva-podgorica-26-9-2022.html

Fanituotemyynti

Pohjoiskaarteen omat fanituotteet ovat myynnissä ja tilattavissa osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html, käy tutustumassa valikoimaan ja tilaa itsellesi tai lahjaksi. Pohjoiskaarteen tuotepostitukset lomailevat 1.–17.7. välisenä aikana ja nyt tehdyt tilaukset lähetetään vasta loman jälkeen.

Postitukset kesälomalla

Postitukset kesälomalla

Pohjoiskaarteen tuotepostitukset lomailee 1.7.-17.7. välisenä aikana. 30.6. klo 16.00 mennessä tehdyt tilaukset postitetaan vielä ennen lomaa, mutta seuraavan kerran paketteja lähtee 18.7. alkavalla viikolla.

Suositut kalastajalakit saivat täydennystä ja löytyvät jälleen varastosta. Tervetuloa ostoksille!

SMJK uutiskirje, kesäkuu 2022

2.6.2022

SMJK:n uutiskirje, kesäkuun ottelutapahtumat

Otteluliput kotiotteluihin

4.6. pelattavan Suomi – Bosnia-Hertsegovina ja 7.6. pelattavan Suomi – Montenegro-ottelun lippujen lunastuslinkki on tullut sähköpostiin. Jos lippu ei ole tullut sähköpostikansioosi, niin tarkista myös roskaposti- ja mahdollinen tarjoukset-kansio. Jos lippuja ei silti näy ja tiedät ostaneesi lipun nimenomaan Pohjoiskaarteen kautta, niin ota yhteyttä SMJK:n kotisivuilla olevan lomakkeen kautta tai sitten sähköpostitse suoraan lippuvastaavaan, [email protected].

Fanituotemyynti kotiotteluissa

Stadionin Pohjoiskaarteen välittömässä läheisyydessä tulee sekä 4.6. että 7.6. olemaan Pohjoiskaarteen fanituotemyyntipiste. Myynnissä on huivien ja Nations League-teemaisen sesonkipaidan kaltaisia suosikkituotteita sekä rajoitetusti myös muita tuotteita. Maksutapoina käyvät maksukortit, mobilepay sekä käteinen. Koju pyritään saamaan auki molempiin otteluihin noin kello 17. Voit myös hoitaa tilauksen ennakkoon ja noutaa ennakkotilatut tuotteet kojulta. Valitse tilausta tehdessäsi osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi toimitustavaksi nouto.

 

Fanimaaottelu 4.6.

Pohjoiskaarre pelaa ystävyysottelun Bosnian kannattajia vastaan lauantaina 4.6. Helsingin Pallokentällä (pallokenttä numero kuusi). Ottelu pyritään aloittamaan noin 13.30. Peliaika on alustavasti 2x30 minuuttia, lentävin vaihtopelaajin. Joukkueen kokoonpano on jo täynnä, mutta katsojat ovat tervetulleita seuraamaan peliä. Montenegron faneja vastaan ei ole suunnitteilla fanimaaottelua.

Marssit

Marssit lähtevät sekä 4.6. että 7.6. 17.00 Kampin Narinkkatorilta. Kampista matka jatkuu kohti Olympiastadionin Pohjoiskaarteen sisäänkäyntiä. Marssit saapuvat stadionille hyvissä ajoin ennen ottelun alkuvihellystä, jotta kaikilla on aikaa siirtyä katsomoon.

Muistutamme etukäteen, että myös marsseilla bangerit ja soihdut on erikseen kielletty. Viranomaisilla on aikomuksena puuttua näihin tiukasti ja yksityishenkilöille voi tulla näistä vakavia seuraamuksia.

Kuljetukset kotimaan maaotteluihin

Bussikuljetukset 4.6. Suomi – Bosnia-Hertsegovina maaotteluun Jyväskylästä Tampereen kautta Helsinkiin ja 7.6. Suomi – Montenegro maaotteluun Jyväskylä Tampereen kautta Helsinkiin, Turusta Helsinkiin ja Lappeenrannasta Kouvolan ja Lahden kautta Helsinkiin ovat myynnissä Pohjoiskaarteen sivuilla. Lisätiedot ja hinnat osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html .

Kokoontumisbaarit Helsingissä

Kampin keskuksen Bruuveri sekä Ravintola Teerenpeli Kampissa tarjoavat etuja ottelupäivinä. Bruuverissa on jäsenkortilla myös jatkuvia etuja. Vuoden 2022 mobiilikortit on tilattu kaikille 15.5.2022 mennessä jäsenmaksun maksaneille. Myös muille pyritään tilaamaan kortit mahdollisimman pian. Jos jäsenkortin kanssa on ongelmia, niin ota yhteyttä [email protected].

Vierasottelu Bukarestissa 11.6. (UEFA Nations League)

Bukarestin vanhassa kaupungissa sijaitseva kokoonumisbaari St. Patrick antaa kaikille Suomen kannattajille kymmenen prosentin alennuksen. Osoite on Starada Smârdan 23-25, București. Ennakkotietojen mukaan turvatarkastukset voivat Romaniassa olla hyvinkin perusteellisia ja katsojilta voidaan takavarikoida lainkaan vaaralliseksi katsottavia irtoesineitä. Turvatarkastusten ja niiden aiheuttamien jonojen vuoksi paikalle kannattaa myös saapua hyvissä ajoin.

Vierasottelu Zenicassa 14.6. (UEFA Nations League)

SMJK:n kokoontumisbaarina toimii Caffe Tito, Sarajevossa, osoitteessa Zmaja od Bosne 5. Liput jaetaan ottelupaikkakunnalla ottelupäivänä. Lipun ostaneille toimitetaan tarkat, yksityiskohtaiset tiedot aiheesta. Bussikyydit välille Sarajevo-Zenica-Sarajevo ovat edelleen myynnissä Pohjoiskaarteen sivuilla. SMJK:n bussit kulkevat Sarajevosta Bosnian kansallismuseon edestä (Zmaja od Bosne 3) Zenicaan, suoraan Bilino Polje-stadionille.

Bussin alustava aikataulu: Sarajevo 17.30, Zenica 19.00 ja Paluu stadionin ulkopuolelta viimeistään 30 min. päätösvihellyksestä.

U21 maaottelut kesäkuussa

Liput U21 EM-karsintaotteluihin Suomi-Azerbaidžan 7.6. Helsingissä ja Suomi-Norja 10.6. Turussa ovat myynnissä verkkosivuillamme osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi. Tarkemmat tiedot lipuista sivustollamme kyseisten tuotteiden kohdalla.

Naisten maaottelu 27.6.

Suomi pelaa harjoitusottelun Japania vastaan 27.6. Turussa. SMJK osallistuu tapahtumaan ja liput ovat myynnissä https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput/lippu-helmareiden-peliin-fin-jpn-27-6-2022.html

Kuljetukset Lontoosta Milton Keynesiin ja takaisin

Muistutamme myös, että kuljetukset Lontoosta Milton Keynesiin ja takaisin ovat myynnissä Pohjoiskaarteen sivuilla, lisätiedot ja hinnat osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi

Otteluohjelma kesä 2022:

3.6.2022 U21 Itävalta- Suomi, Ried im Innkreis (EM-karsinta)

4.6.2022 Suomi - Bosnia-Hertsegovina, Helsinki (UEFA Nations League)

7.6.2022 U21 Suomi- Azerbaidžan, Helsinki (EM-karsinta)

7.6.2022 Suomi - Montenegro, Helsinki (UEFA Nations League)

10.6.2022 U21 Suomi- Norja, Turku (EM-karsinta)

11.6.2022 Romania - Suomi, Bukarest (UEFA Nations League)

14.6.2022 Bosnia-Hertsegovina - Suomi, Zenica (UEFA Nations League)

27.6.2022 N Suomi - Japani, Turku

8.7.2022 N Espanja - Suomi, Milton Keynes (EURO 2022)

12.7.2022 N Tanska - Suomi, Milton Keynes (EURO 2022)

16.7.2022 N Suomi - Saksa, Milton Keynes (EURO 2022)

1.9. N Irlanti - Suomi (MM-karsinta)

6.9. N Suomi - Ruotsi (MM-karsinta), Tampere

23.9.2022 Suomi - Romania, Helsinki (UEFA Nations League)

26.9.2022 Montenegro - Suomi, Podgorica (UEFA Nations League)

https://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

Fanimaaottelu: Suomi - Bosnia-Herzegovina

Pohjoiskaarre pelaa ystävyysottelun Bosnian kannattajia vastaan lauantaina 4.6. Helsingin Pallokentällä (pallokenttä numero kuusi).

Pelialusta on varattuna käyttöömme 2,5 tunnin ajan, alkaen kello 13.00. Ottelu pyritään aloittamaan noin 13.30. Peliaika alustavasti 2x30 minuuttia, lentävin vaihtopelaajin. Pyytäisimme kaikkia kiinnostuneita laittamaan sitovan ilmoittautumisen viimeistään ma 30.5. s-postiin ilari.kattilakoski ät suomifanit.com

Ilmoittautumiseen mukaan pelipaikkatoive sekä pelipaidan koko. Varatkaa mukaan omat suojat sekä juomavesi. Pallon voi tuoda halutessaan. Yhdistys tarjoaa lainaksi sukat, shortsit ja pelipaidan. Palloliitto järjestää ottelun tuomaroinnin. Huom. pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla. Pohjoiskaarre tai Palloliitto eivät vakuuta pelaajia.

Kokoonnumme pukusuojien edessä, varusteiden jakamisen merkeissä kello 12.30-13.00 välillä. Eli ajoissa paikalle. Pukusuojat löytyvät oheisesta kartasta WC merkinnän tienoilta. Kenttä numero kuusi on kartassa oikealla, jäähallin ja olympiastadionin välissä.

Pallokenttä numero kuusi

KILPAILU: Pohjoiskaarteen juhlaviisu

20-vuotiaan SMJK:n kunniaksi etsimme Pohjoiskaarteen juhlaviisua. Osallistu ja jaa tunne-elämyksesi taipaleemme varrelta!

Millaisia muistoja, tunnetiloja tai aistimuksia Suomen Maajoukkueen Kannattajien ja Pohjoiskaarteen monikymmenvuotinen historia sinussa herättää? Kanavoi nämä juhlaviisun muotoon ja jätä jälkesi suomalaiseen jalkapallohistoriaan!

Kyseessä on lähtökohtaisesti biisikilpailu, mutta emme halua rajoittaa kilpailijoiden luovuutta joten muunlainenkin näkemys (chantti, videoteos, taltioitu performanssi tms.) juhlaviisusta hyväksytään mukaan. Tärkeintä on että kyseessä olisi jollakin tavalla esitettävissä oleva teos, joko livenä tai tallennemuodossa.

Parhaat teokset julkaistaan yhdistyksen 20-vuotisjuhlassa 5.11.2022 Olympiastadionilla ja palkitaan rahapalkinnoin, pääpalkinto on 500€.

Kilpailun säännöt

Lähetä ehdotuksesi mieluiten linkkinä osoitteeseen [email protected] 30.9.2022 mennessä.

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n nimeämä puoliammattilaisraati valitsee palkittavat teokset. Palkintoja jaetaan vähintään kahdelle parhaalle. Osallistujat vastaavat lähettämiensä teosten tekijänoikeuksista. Osallistumalla kilpailuun luovutat teoksen esitysluvan SMJK:lle.

Lippuja Bosniaan sekä U21 otteluihin

Lippuja myynnissä Huuhkajien vierasotteluun Bosniassa sekä U21 otteluihin Helsingissä ja Turussa

Suomen maajoukkueen kannattajat ry:n liput sekä Zenicassa pelattavaan Huuhkajien Bosnia-Hertsegovina - Suomi Kansojen Liigan otteluun, että U21 maajoukkueen otteluihin Turussa ja Helsingissä ovat nyt myynnissä osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi. Muista kirjautua sisään, jotta saat liput otteluihin näkyviin. Bosnia-Hertsegovinottelun lipun saadaksesi muistathan täyttää matkustajatietolomakkeen. Osoite löytyy lippukuvauksesta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Myynnissä on myös bussikyyti Sarajevosta Zenicaan ottelupäivänä. Lisäksi Pohjoiskaarre järjestää bussikyydit jokaiseen Helmareiden EM-kisojen alkulohkon otteluun Milton Keynesissä Lontoosta. Nämä, kuten kaikki muutkin bussikyytimme, ovat avoimia kaikille Suomalaisen jalkapalloilun kannattajille. SMJK:n jäsenmaksun vuoden 2022 maksaneet saavat pienen alennuksen jokaisesta ostamastaan matkasta.

Liput Huuhkajien vieraspeliin Romaniassa sekä bussikyydit Huuhkajien kotiotteluihin kesäkuussa ovat tulossa myöhemmin tällä viikolla.

Tervetuloa mukaan!