Olympiastadionin penkit myynnissä - hanki pala Pohjoiskaarretta

TYHJENNYSHARJOITUS ALKAA

 

Edessä on nyt Olympiastadionin penkin painajainen. Remontin edetessä vääjäämättä ne joudutaan sahaamaan irti ja korvaamaan aikanaan uusilla. Mutta eipä hätää, nyt on mahdollisuus hankkia puinen pala historiaa.

 

Olympiastadionin henkilökunta tarjoaa stadionin ystäville ja suomalaisille mahdollisuuden hankkia muistoksi stadionin penkkejä ja penkin hankkineet kutsutaan ”Penkkiurheiluviikolla” sahaamaan itselleen penkin puiset osat. Penkkien myynti käynnistyy Lippupalvelun myyntikanavissa 19.10. klo 9.00 alkaen. Kuuluisille penkkipuille löytyy takuulla monenlaista käyttöä. Seuraamme penkkipuiden jatkoelämää sosiaalisessa mediassa #muistojenstadion.

 

SMJK:LLE OMA VIIKONLOPPU POHJOISKAARTEESSA

 

Penkkien sahaus toteutetaan ensisijaisesti B-katsomosta mutta Olympiastadionilla varataan SMJK:n jäsenille mahdollisuuden hankkia ja sahata oma penkki muista poiketen pohjoiskaarteen E-katsomosta SMJK:n ”kotipesästä”.

 

Asia toteutetaan seuraavasti:

-          Kannattajat, jotka haluavat itselleen hankkia puiset palat historiaa, ostavat penkin normaalisti Lippupalvelun myyntikanavista 19.10. alkaen alla olevan yleisen osto-ohjeen mukaisesti.

-           SMJK:n jäsenet voivat lauantaina 31.10. ja sunnuntaina 1.11. klo 12-18 erillisen mahdollisuuden sahata penkkipuut E-katsomosta (muut asiakkaat sahaavat B-katsomosta).

-          Saapuessaan Stadionille 31.10-1.11. SMJK:n jäsenet esittävät lipun skannauksen yhteydessä jäsenkortin (torniaulan palvelupisteessä) ja SMJK:n jäsenet päästetään muista penkin hankkijoista poiketen E-katsomoon sahaushommiin.

 

 

 

YLEISET OSTO-OHJEET

 

Käy ostamassa itsellesi puinen pala historiaa tai niin monta kuin haluat Lippupalvelun myyntipisteestä tai lippupalvelu.fi, ja sieltä kohdasta ‘Olympiastadionin penkit’ (liput toimituskuluineen 18€/kpl, 32€/2 kpl, 56€/4 kpl). Kertyneet varat käytetään lyhentämättömänä uuden Olympiastadionin varustukseen.

 

Myytävät penkit ovat Stadionin kattamattomista katsomoista. Huomaathan, että metallisia tukia ei näihin penkkeihin mukaan saa, koska ne ovat pultattu betoniin kiinni, eivätkä ne muotonsa takia pysyisi pystyssä.

 

Tule Lippupalvelusta ostetun lipun kanssa Olympiastadionille (tornin juurelta sisään) sinulle sopivana päivänä 31.10-8.11., olemme avoinna penkkiurheilijoille koko viikon kello 12-18 (voit ottaa perheesi tai kaverisi mukaan). Mikäli penkkejä on jäljellä, voit ostaa penkin myös stadionin torniaulan palvelupisteestä.

 

Ota oma saha mukaasi tai lainaa meiltä. Olympiastadionin henkilökunta opastaa sinut katsomoon, josta sahaat oman penkin irti. Saat ottaa mukaasi puisen selkänojan ja istuimen erilliset puiset osat, jotka ovat aistineet runsaasti historiaa ja tapahtumia. Ensimmäiselle 5000 paikalle saapuneelle sahaajalle lahjoitamme mukaan oman Penkkiurheilija-ekokassin.

 

Keväällä 2016 myyntiin on tulossa lisäksi erä kokonaisia metalliosat sisältäviä design-tuoleja Vepsäläisen liikkeissä. 

 

Kannattaa toimia nyt - tämä tilaisuus kun toistuu tasaisen vauhdin taulukolla seuraavan kerran vasta vuonna 2092.

 

PENKKITEMPAUS ON MYÖS EKOTEKO

 

Ekokompassi-ympäristöohjelmamme mukaisesti Olympiastadionin perusparannus- ja uudistamistyön yhteydessä huomioidaan stadionilta poistettavien materiaalien mahdollinen uusio- ja hyötykäyttö.  Konkreettisena toimenpiteenä ympäristöohjelmamme mukaisesti haastamme suomalaiset ideoimaan ja toteuttamaan penkkimateriaalille uusiokäyttöä.

 

Ideoi ja tuunaa Olympiastadionin penkille uusi elämä!

 

Lisätietoa ja osto-ohjeet penkkien hankkimisesta www.stadion.fi

Jaa: