SMJK Ylimääräinen uutiskirje: Suomi-Ranska pelin liput myynnissä NYT

4.10.2021

Suomi-Ranska Olympiastadionilla 16.11.

Liput Pohjoiskaarteeseen MM-karsintaotteluun Suomi-Ranska ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/otteluliput/lippu-otteluun-fin-fra-16-11-huom-luethan-lippuinfon-ennen-tilaamista.html . Ottelun pelipäivä ja alkamisaika ovat 16.11.2021 klo 21.45 ja pelipaikkana luonnollisesti Helsingin Olympiastadion.

Lippujen hinta on aikuisilta 35 euroa ja alennusryhmiltä 23 euroa. Lippuja saa ostaa 1/vuoden 2021 jäsenmaksun maksanut jäsen. Seurueelle jokaisen tulee ostaa lippu omalta tililtään.

Pohjoiskaarteessa paikkanumerot ovat anniskelualueiden sisällä viitteelliset, joten katsomolohkoissamme voi siirtyä oman seurueen läheisyyteen. Anniskelualueelle mennessä varauduthan todistamaan ikäsi. Lippujen myynti päättyy 1.11. klo 18.00 tai lippujen loppuessa. Lipun ostaneille toimitetaan viimeistään ottelua edeltävänä päivänä sähköpostiin Lippupisteen linkki, josta pääsee 1€ palvelumaksua vastaan lataamaan itselleen printtilipun otteluun. Lippuun tulee sisäänpääsyaika, joka on 1h 30min - 20min ennen ottelun alkua. Toivomme teidän noudattavan tätä aikaa. Koronaturvallisuuteen liittyen toivomme teidän seuraavan Palloliiton tiedottamista ottelun käytännöistä.

Muista SMJK:n ottelunpäiväjärjestelyistä, kuten marssista, fanituotemyynnistä ja mahdollisista kuljetuksista maakunnista Helsinkiin ottelupäivänä tiedotetaan myöhemmin erikseen.

 

Suomi-Ukraina tämän viikon lauantaina 9.10. marssi, kuljetukset, fanituotemyynti ja fanimatsi

Marssi kulkee Kampista Mannerheimintietä pitkin kohti Olympiastadionin Pohjoiskaarteen sisäänkäyntiä. Marssi lähtee Narinkkatorilta noin kaksi tuntia (eli 9.10.2021 17.00 aikoihin) ennen ottelun alkua ja saapuu stadionille hyvissä ajoin ennen kello 19 alkavan ottelun alkuvihellystä, jotta kaikilla on aikaa siirtyä katsomoon.

Tervetuloa kaikki nauttimaan jalkapallojuhlasta ja marssitunnelmasta. Valkoista päälle ja huivi kaulaan - Oi Suomi on!

Bussikuljetukset Turusta Helsinkiin sekä Jyväskylästä Tampereen kautta Helsinkiin ovat myynnissä osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html ; linkistä voit tarkastaa ajantasaiset aikataulu- ja hintatiedot.

SMJK:n teltta tulee Ukraina-ottelussa stadionin sisäänkäyntien ulkopuolelle. Palvelupisteellä voit tulla tekemään fanituoteostoksia kortilla, käteisellä tai mobilepayllä, tutustumaan valikoimaan tai vain ihmettelemään menoa. Korttiostokset ovat olleet hitaita, koska käytössä on vain yksi maksupääte. Suosittelemme näin ollen tekemään tilauksen etukäteen Pohjoiskaarteen sivujen kautta, jolloin voit noutaa tilaamasi tuotteet ilman erillistä maksun käsittelyä. Tehtyäsi tilauksen lähetä sähköpostia [email protected], ja kerro, että noudat tilauksesi teltalta.

Fanimaaottelu Suomen ja Ukrainan kannattajien kesken pelataan Jätkäsaaren Hallissa ottelupäivänä kello 14. Otteluun ei enää etsitä lisäpelaajia Suomelle, joukkueen paikat vaihtopelaajia myöten ovat täynnä.

 

 

http://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

 

 

Jaa: