SMJK: uutiskirje ottelupäivälle, lokakuu 2020

10.10.2020

Ottelupäivän uutiskirje, Suomi – Bulgaria (UEFA Nations League, 11.10.) ja Suomi – Irlanti (UEFA Nations League 14.10.)

SMJK palaa olympiastadionille lokakuun maaotteluiden yhteydessä. Tätä päivää on odotettu pitkään, edellisen kerran näissä merkeissä olimme Olympiastadionilla mukana lokakuussa 2015 EM-karsintaottelussa Suomi – Pohjois-Irlanti. Otetaan tilanteesta ilot irti ja nautitaan maajoukkuejalkapalloilusta niin täysipainoisesti kuin tilanne sallii. Oi Suomi on!

Ottelulipun ostaneille tulee lippu.fi-palvelusta ilmoitettuun sähköpostiin linkki oman lipun lunastamista varten. Suomi – Bulgaria ottelun lippu on jo tullut ja Suomi – Irlanti ottelun lippu tulee hyvissä ajoin ennen ottelua. SMJK:n katsomo sijaitsee sektioissa F1-F10, ja katsomo on jaettu kahteen lohkoon, toisessa lohkossa on sektiot F1-F8 ja toisessa F9 ja F10. Sektioiden välillä siirtyminen on sallittua, lohkojen välillä siirtyminen ei. Pyydämme kuitenkin välttämään tarpeetonta liikkumista katsomossa.

Molempien lokakuun kotiotteluiden alkamisaika on 19:00. Suosittelemme kaikkia katsojia saapumaan paikalle stadionille hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Ottelussa vallitsevat erityisjärjestelyt, joista on kaikille katsojille annetut yleiset ohjeet.

Pyydämme kaikkia ottelulipun ostaneita tutustumaan siihen:

Yleiset ohjeet katsojille erikoisjärjestelyistä: https://www.lippu.fi/eventseries/2831986/?affiliate=RFF

 

Fanituotemyynti ja SMJK:n palvelupiste

SMJK:n teltta tulee stadionin sisäänkäyntien ulkopuolelle. Hiljattain valmistuneen remontin jälkeisessä tilanteessa joudumme selvittämään, minne fanituotemyynti sijoitetaan. Joka tapauksessa palvelupisteellä voit tulla tekemään fanituoteostoksia kortilla, käteisellä tai mobilepayllä, tutustumaan valikoimaan tai vain ihmettelemään menoa. Toki turvavälit muistaen.

Kokoontumisbaarit:

Old Irish Pub-ketjun toimipisteisiin on sovittu mobiilikorttia näyttämällä saatavia alennuksia ja nämä ovat voimassa myös ketjun toimipisteissä Helsingin ulkopuolella koko Suomessa. Elmo Sport Bistrossa (Sanomatalo, Helsinki) ja O´Learys Kukontorilla on sovittuna jäsenalennukset. Jäsenalennuksista tarkemmat tiedot löytyvät mobiilikortilta.

Suosittelemme huomioimaan ravintoloiden oman ohjeistuksen ja tarpeelliset turvatoimet asioidessasi SMJK:n yhteistyökumppanibaareissa. Mahdollisiin poikkeuksiin normaaleista aukioloajoista ei SMJK pysty näissä olosuhteissa vaikuttamaan.

Marssit

Vallitsevan tilanteen vuoksi perinteisiä marsseja ei järjestetä lokakuun otteluiden yhteydessä lainkaan.

Bussikuljetukset maakunnista

Tällä aikataululla emme pystyneet järjestämään bussikyytejä Helsingin ulkopuolelta ottelupaikkakunnalle. Pahoittelemme asiaa ja toivomme tulevaisuudessa ottelujärjestelyiden selviävän riittävän hyvissä ajoin siten, että kuljetusten järjestämisessä ei tule kiire.

Kasvomaskit

Myyntitiskiltämme voi ostaa Pohjoiskaarre-kasvomaskin hintaan 10 euroa ja lisäksi tarvittaessa tarjoamme jäsenillemme tavallisen kertakäyttöisen hengitysmaskin, jos on päässyt unohtumaan. Maskeja on varattuna rajattu määrä. Tarkoituksena kuitenkin on, että kaikki pääsevät ohjeistuksen mukaisesti katsomoon kannustamaan Huuhkajat voittoon.

 

Jäsenkortit

Kaikille 30.9. mennessä vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneille on tilattu mobiilikortti. Jos et ole saanut korttia ja tiedät maksaneesi vuoden 2020 jäsenmaksun, lähetä aiheesta sähköpostia [email protected] , asian käsittelyä nopeuttaa, jos ilmoitat viestissä sen puhelinnumeron, mihin haluat kutsun mobiilikorttiin.

Jäsenlehti

Jäsenlehti Husen uusin numero on toimitettu syyskuun aikana kaikille vuoden 2020 jäsenmaksun 29.8. mennessä maksaneille jäsenille. Jos jäsenlehteä ei ole näkynyt ja olet kiinnostunut siitä, ilmoita asiasta sähköpostitse [email protected] .

Televisiointi

Jos et syystä tai toisesta pääse tai halua tulla Olympiastadionille, niin ottelut esitetään suorina lähetyksinä, Suomi-Bulgaria JIM, Viasat ja Viafree sekä Suomi-Irlanti Nelonen, Viasat ja Viafree.

 

Jaa: