SMJK:n uutiskirje, syyskuu 2022

23.9.2022

SMJK uutiskirje, syyskuu 2022

Suomi – Romania Kansojen liigan kotiottelu 23.9. Helsingin Olympiastadionilla. Alkuvihellys 21.45

Otteluliput Kaikille SMJK:n kautta ottelulipun tilanneille on lähetetty linkki lipun lunastamista varten 22.9. Viesti on lähetetty osoitteesta [email protected] ja sisältää tarkemmat ohjeet. Viesti on voinut mennä myös roskapostiin tai tarjouksiin eli tarkastathan myös nämä kansiot. Mahdollisessa ongelmatilanteessa ota yhteyttä [email protected] tai www.pohjoiskaarre.fi sivustolla olevan lomakkeen kautta.

Bussikuljetukset

SMJK järjestää päivän otteluun bussikuljetukset Turusta, Lappeenrannan suunnasta sekä Jyväskylästä Tampereen kautta Helsinkiin. Bussit tulevat Olympiastadionin välittömään läheisyyteen hyvissä ajoin ennen ottelun alkua ja lähtevät takaisin pian ottelun jälkeen. Kuljetukset ostaneille on toimitettu sähköpostitse lisätietoa matkasta ja aikatauluista.

Marssi Narinkkatorilta

Perinteinen marssi lähtee 19.30 Kampin Narinkkatorilta kohti Olympiastadionia. Marssille osallistuminen ei edellytä ottelulipun omistamista tai SMJK:n jäsenyyttä eli tervetuloa mukaan aivan kaikki.

Kokoontumisbaarit ja baarialennukset

SMJK:n mobiilikortilta näet jäsenille sovitut alennukset Bruuveriin sekä Heidi´s Bier Bariin.

Muuta

Jukka Raitala käy jättämässä jäähyväiset kannattajille ennen Suomi-Romania peliä noin klo 21.15. Suosittelemme näin ollen saapumaan katsomoon hyvissä ajoin, jos haluat olla mukana todistamassa tätä erityistä hetkeä.

Ennen ottelua on myös mahdollisuus käydä katsomassa Bolt Areenalla, kun Manchester Unitedin vanhat pelaajat pelaavat Suomen vanhoja pelaajia vastaan. SMJK:lla ei ole virallista roolia tämän tapahtuman kanssa. Ottelu alkaa kello 18 ja liput ovat myynnissä https://www.legendsweekend.com/tickets/#/

Vierasottelu Montenegrossa 26.9.

Kansojen liigan otteluun Montenegro – Suomi SMJK:n kautta tilatut liput tullaan jakamaan paikan päällä Montenegrossa. Lippuja on saatavilla 25.9. illalla Kotorissa, 26.9. SMJK:n busseissa Kotorista Podgoricaan sekä Podgoricassa SMJK:n kokoontumisravintolassa. Tarkemmat sijainnit tiedotetaan sähköpostitse sunnuntaina 25.9. klo 18.00 mennessä.

Montenegron bussikuljetukset Kotor–Budva–Podgorica on myyty täyteen ja kuljetukset ostaneille tullaan lähettämään lisätietoa bussikuljetuksista vielä ennen ottelupäivää.

Fanituotteet

Pohjoiskaarteen omat fanituotteet ovat myynnissä ja tilattavissa osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html, käy tutustumassa valikoimaan ja tilaa itsellesi tai lahjaksi. Myyntipiste palvelee myös Olympiastadionin Pohjoiskaarteen sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä ainakin 19.30–21.15. Pyydämme suorittamaan ostokset hyvissä ajoin ennen ottelun alkua, jotta väki ehtii stadionille sisään ennen alkuvihellystä.

Kirjan ennakkotilaus käynnissä

POHJOISKAARRE - 20 VUOTTA UNELMIA JA KATSOMOHOMMIA

”Oli todella hauskaa viettää kanssanne kolme päivää Palermossa – nautin siitä todella. Aluksi pidin teitä kaikkia sekopäisinä juoppoina, koko ajan Signor Morettia tapaamassa. Tykkään itsekin käydä oluella, mutta teidän tahdissanne oli mahdotonta pysyä. Uskomatonta menoa Bar Europan terassilla! Kuitenkin kun tutustuin teihin paremmin, huomasin kaikkien olevan mukavia, mielenkiintoisia ja hauskoja ihmisiä.”

Pohjoiskaarre – 20 vuotta unelmia ja katsomohommia kertoo Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n kahden ensimmäisen vuosikymmenen tarinan jäsenistön ja sidosryhmien omin sanoin. Se on kirja rakkaudesta ja hulluudesta. Intohimosta ja pakkomielteestä. Veljeydestä ja sisaruudesta. Kirja kertaa matkan varrella koetut ilot ja surut, riemun ja toivottomuuden sekä kaikki ne miljoonat muut tunteet, joita maajoukkueitamme seuraavat ovat käyneet läpi.

Miten SMJK:sta oikeastaan tuli SMJK? Mistä sai alkunsa nykyään kaikkien tuntema Pohjoiskaarre? Miten Suomen maajoukkueiden perässä kiertäneestä kummallisesta seurueesta kasvoi kansainväliset mitat täyttävä kannattajayhteisö? Entä missä vaiheessa suomalainen jalkapallokannattaminen muuttui niin salonkikelpoiseksi, että jopa tasavallan presidentti haluaa näyttäytyä katsomossa?

Millaista oli Kaukasuksella? Entä Gijonissa? Tai missä tahansa niistä sadoista paikoista, minne SMJK on maajoukkueen perässä matkustanut? Miltä tuntui, kun sukupolvien unelma toteutui ja kannattajat pääsivät loputtomalta tuntuneen Via Dolorosan jälkeen historialliseen ensimmäiseen EM-kisaotteluun Kööpenhaminan Parkenille? Miten tarina kohti uusia unelmia jatkuu?

Pohjoiskaarre – 20 vuotta unelmia ja katsomohommia saattaa olla kaikkien aikojen tärkein suomalainen jalkapallokirja. Jos ostat tänä vuonna vain yhden kirjan, osta tämä. Se on lutuuriteko.

Ennakkotilaus Samu Liskin kirjoittamaan kirjaan Pohjoiskaarre - 20 vuotta unelmia ja katsomohommia on auki. Tilatessasi kirjan viimeistään 25.9.2022 saat sen kotiisi isänpäivään mennessä. Jos tilaat sen kirjan viimeistään 31.10.2022 saat sen kotiisi ennen joulua hintaan 29,90 € (vuoden 2022 SMJK:n jäsenmaksun maksaneille 24,90 €). 1.11.2022 kirjan hinta nousee 34,90 € (vuoden 2022 jäsenille 29,90 €). Löydät ennakkotilauksen osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html

Verenluovutus

Pohjoiskaarre on perustanut oman veriryhmän. Homma toimii näin:

1: Mene mihin tahansa SPR:n verenluovutuspisteeseen.

2: Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, että haluat luovuttaa verta Pohjoiskaarteen veriryhmässä.

3: Ojenna kätesi ja se oli siinä!

Veriryhmät kilpailevat leikkimielisesti keskenään luovutuskertojen määrästä. Palkintona mainetta ja kunniaa. Tehdään yhdessä hyvää!

https://www.pohjoiskaarre.fi

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

Jaa: