Pohjoiskaarre palaa Stadikalle!

Huuhkajat kohtaa lokakuussa Kansojen liigan otteluissa Bulgarian 11.10. ja Irlannin 14.10. Olympiastadionilla, ja SMJK palaa evakon jälkeen jälleen takaisin Pohjoiskaarteeseen. Molempien otteluiden alkamisaika on 19:00. Lippujen myynti otteluihin alkaa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi sunnuntaina 4.10. klo 9 ja lippuja myydään vain vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneille.

Kirjauduttaessa sisälle verkkokaupassa liput löytyvät valitsemalla ylävalikosta ”jäsenille”.

Lippujen hinnat per ottelu: Aikuiset 23,50€

Alennusryhmät (nuoret 12-17, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 16€

Bulgaria -ottelun lipunmyynti päättyy ti 6.10. klo 22, ja Irlanti -ottelun to 8.10. klo 22. SMJK:n kiintiö otteluihin on 1750 lippua. Tiedotamme lippujen toimituksesta lipun ostaneita lähempänä ottelua.

TÄRKEÄÄ INFOA LIITTYEN KATSOMOTOIMINTAAN KORONA-EPIDEMIAN AIKANA

SMJK haluaa toimia vastuullisesti ja olla esimerkkinä, sen vuoksi Pohjoiskaarteessa on vallitsevista olosuhteista johtuen MASKIPAKKO. Huomioithan myös tarvittavat turvavälit.

Katsomo on jaettu lohkoihin, ja lohkojen välillä liikkuminen ei ole suositeltavaa. SMJK:n kojulla on myynnissä rajattu määrä Pohjoiskaarre -kasvomaskeja, voit myös tilata omasi verkkokaupasta, ja noutaa sen ennen ottelua, mutta ilmoitathan noudosta kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Jaa: