Kannattajapalkinto Markku Kanervalle

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry myönsi ensimmäistä kertaa historiassaan kannattajapalkinnon.

 

Vuoden 2019 palkinnon saajaksi valittiin Huuhkajien päävalmentaja Markku "Rive" Kanerva. Palkinto luovutettiin Rivelle Töölön jalkapallostadionin Eteläpäädyssä lauantaina 13.6.2020 Kiitospuheessaan Rive kiitti faneja, eli kaikkia teitä. Kiitos myös meidän puolestamme, että olette osa tätä tarinaa. Palkinto on muotoilija Liisa Poskiparran suunnittelema uniikki veistos, joka tulee jatkamaan elämäänsä vuosittain luovutettavana kiertopalkintona.

Katso Byyrin video tilaisuudesta: https://youtu.be/4X31eUMmG7U

Palkinnon taustoista:

Miksi luotu?

Haluamme lisätä vuorovaikutusta. Nostaa esiin, että kannattajat seuraavat kokonaisuutta ja laajentaa mielikuvaa kannattamisesta, osoittaa että kannattaminen ei ala ensimmäisen ja lopu viimeisen peliminuutin kohdalla. Näemme muutoksen ja kehityskulun. Arvostamme tehtyä työtä, positiivia esikuvia.

Mikä on palkinnon ajatus?

Kannattajapalkinto on yhdistyksen jäsenten myöntämä tunnustus, suomalaisen maajoukkuejalkapalloilun parissa ansioituneelle henkilölle.

Idean juurista:

Ajatus tunnustuksesta nousi esiin jo 2008. Viime vuonna eli 2019 siihen päätettiin määrätietoisemmin kohdistaa kaikki tarvittavat resurssit ja idea pystyttiin saattamaan loppuun. Itse palkinnosta haluttiin uniikki ja siksi se teetettiin tilaustyönä.

Jaa: