SMJK junioreiden tukena - junnukisa käynnissä 5.4.2015 asti

SMJK haluaa tarjota juniorijoukkueille futiselämyksen Olympiastadionilla A-maajoukkueen EM-karsintaottelussa. Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry järjestää kilpailun, jonka tarkoituksena on tuottaa elämyksiä 10–15-vuotiaille jalkapallojunioreille. Arvomme lomakkeen täyttäneistä yhden poika- ja yhden tyttöjuniorijoukkueen, jotka voittavat palkintona elämysmatkan 50 hengelle 13.6.2015 klo 19:00 Helsingin Olympiastadionilla pelattavaan Suomi – Unkari -otteluun. Pakettiin kuuluu meno-paluukuljetus 50-paikkaisella bussilla, 50 kpl ottelulippuja Pohjoiskaarteen läheisyydestä ja 50 kpl SMJK:n huiveja.

Säännöt osallistumista varten:

1. Uudenmaan ja Helsingin piirit on jätetty kilpailusta pois, mutta mistä tahansa muusta piiristä voi osallistua

2. Esimerkiksi voittajaksi valikoitunut tyttöjoukkue voi ottaa mukaansa muita saman seuran junioreita saadakseen kaikki 50 paikkaa täyteen. Haluamme kuitenkin suunnata tämän kilpailun 10-15-vuotiaille, joten toivomme että mukaan lähtevät juniorit osuvat tuohon ikähaarukkaan.

3. Mikäli arvonnassa voittajajoukkueet valikoituvat saman seuran sisältä, arvomme toisena tulleen voittajan uudestaan.

4. Voittajajoukkueet ovat velvollisia hankkimaan riittävän määrän (5kpl) valvojia. SMJK ei vastaa esimerkiksi bussin sotkemisesta aiheutuvista kuluista, tai liikkumisesta Olympiastadionin alueella.

5. Kilpailun viimeinen osallistumispäivä on 5.4.2015. Ilmoitamme voittajille viikon sisällä tästä päivämäärästä, ja lisäksi julkaisemme voittajat verkkosivuillamme sekä Facebook- ja Twitter-tileillämme.

Ja osoite, josta kilpailuun pääsee osallistumaan on: http://goo.gl/forms/DPvRokAv6A Linkki vie Google Forms-lomakkeeseen, josta osallistuminen käy helposti.

Toivotamme onnea kilpailuun!

Jaa: