Islanti-vierasottelun järjestelyt

MM-karsintaottelu Islantia vastaan Reykjavikissa pelataan torstaina 6.10.2016. SMJK:n kokoontumisbaariksi Islannissa on sovittu Lebowski osoitteessa Laugavegur 20b, 101 Reykjavik. SMJK:lle on sovittu tarjouksina olut, 800 kruunua, shotti 700 kruunua, viinilasi 900 kruunua, ”single and soda” 1300 kruunua. Ruokapuolella SMJK:n jäsenet saavat 15 % alennuksen hampurilaisista. Muistakaa ottaa jäsenkortti mukaan, alennukset on erikseen luvattu jäsenkorttia näyttämällä. Alennukset ovat voimassa myös muina päivinä kuin ottelupäivänä. Itse ottelu alkaa 18:45 paikallista aikaa ja kokoontumisbaarista siirrytään stadionille marssien. Stadionilla ei myydä alkoholipitoisia juomia.

 

Otteluliput on postitettu jäsenille ja niiden olisi pitänyt saapua SMJK:n jäsenille, jos lippua ei ole saapunut niin sähköpostia voi lähettää lippuvastaavalle [email protected] .

 

Fanimaaottelun pelaaminen on vielä epäselvää, mahdollisen ottelun ajankohta on keskiviikkona 19-20 aikoihin. Joka tapauksessa kannattaa seurata tiedotusta ja pelaamisesta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä Janne Ulmalaan, [email protected] .

 

Fanituotteita, erityisesti huiveja, myydään rajoitetusti paikan päällä. Tätä varten kannattaa varata kymmenen euron seteleitä mukaan, jotta huivin saa omakseen tasarahalla. Islannin kruunuilla myytäessä huivin hinta voi olla jonkin verran kalliimpi.

 

Jäsenlehti HuSe! on tullut painosta ja SMJK:n aktiiveilla on Islannin matkalla mukana lehtiä jaettavaksi, hallituksen jäseniä voi lähestyä tämän asian puitteissa Reykjavikissä, tässä yhteydessä keskustelemme muutenkin mielellämme yhdistyksen toiminnasta. Ainakin tiistaina 4.10. 15:35 Helsingistä lähtevällä Icelandairin lennolla tulee lisäksi olemaan pino lehtiä jaettavaksi SMJK:n jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Kaikki vuoden 2016 jäsenmaksun maksaneet tulevat kuitenkin samaan lehden postitse kotiinsa.

 

Maaottelua edeltävänä päivänä, keskiviikkona 5.10, pelataan U21-maaottelu Islanti-Skotlanti, jota monet suomalaiset ovat menossa katsomaan. Ottelu alkaa Víkingsvöllur-stadionilla 15:30. Ottelun jälkeen 6.10. SMJK:n jäsenet voivat mennä kokoontumisbaari Lebowskin lisäksi Gaukurinn-klubille, missä esiintyy Nylon 66'ers-suomalaisyhtye. Keikka alkaa kello 23 maissa.

 

Islannin turistikohteita ja Reykjavikin ravintolaelämää on käsitelty jäsenlehdessä: http://en.calameo.com/read/0048122148fee78d77898

Jaa: