SMJK:n jäsenille alennusta Helsingin hotellihinnoista

SMJK:n uusin yhteistyökumppani on Helsingissä Kalevankadulla sijaitseva kohtuuhintainen Hotelli Finn www.hotellifinn.fi , joka tarjoaa 15 % alennusta SMJK:n jäsenille syksyn kotimaaotteluiden yhteydessä. Varauksen voi tehdä hotellin kotisivuilta, alennus on tarkoitettu ainoastaan vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneille. Näin ollen alennukseen oikeuttavan koodin ja ohjeet voi käydä tarkastamassa ainoastaan SMJK:n verkkokaupasta www.suomifanit.com kirjautumalla sisään ja menemällä kohtaan ”fanituotteet”.

 

Alennuksen saa Färsaaret-pelin ympärille 4-10.9. tästä päivästä alkaen ja viimeistään 31.8. varauksen tekemällä. Pohjois-Irlantia vastaan pelattavan ottelun tapauksessa alennuksen saa 8-14.10. aikavälille ja varuksen voi tehdä tästä päivästä alkaen ja viimeistään 26.9.

 

Kaikista huonetyypeissä on kaksi varausehtoa: refundable, jonka voi peruuttaa kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen saapumista sekä non-refundable, jota ei voi peruuttaa kuluitta. Kaikista varauksista veloitetaan takuumaksuksi ensimmäisen yön hinta asiakkaan credit- tai debit-kortilta varauksen yhteydessä.

Jaa: