Turusta lähteviin busseihin hyvin paikkoja jäljellä

Torstaina 5.9. Tampereella pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Kreikka ja Tampereella sunnuntaina 8.9. pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Italia bussit lähtevät kello 17 Turun linja-autoasemalta ja ovat perillä hyvissä ajoin ennen ottelun alkua ja SMJK:n marssia. Takaisin bussit lähtevät pian ottelun jälkeen Tampereen Ratinan stadionin välittömästä läheisyydestä. Bussikyydin hinta on 17 euroa meno-paluu jäseniltä ja 22 euroa ei-jäseniltä.


Perjantaina 15.11. Helsingissä pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Liechtenstein bussi lähtee kello 15 Turun linja-autoasemalta ja on perillä hyvissä ajoin ennen ottelun alkuvihellystä. Bussi lähtee takaisin pian ottelun jälkeen Telia5g-areenan välittömästi läheisyydestä. Tämänkin bussikyydin hinta on 17 euroa meno-paluu jäseniltä ja 22 euroa ei-jäseniltä. Lisätiedot ja varaukset: https://www.suomifanit.com/kuljetukset.html


Oi Suomi on! Tervetuloa kyytiin kaikki ja tervetuloa myös asioimaan SMJK:n kojulle, missä myydään fanituotteita Tampereen ja Helsingin lisäksi myös Turun Kupittaalla 15.10. pelattavan EM-karsintaottelun Suomi – Armenia-yhteydessä.

Jaa: