Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Noudattaaksemme uutta sähköisen viestinnän yksityisyysdirektiiviä, meidän täytyy pyytää sinulta lupaa evästeiden asettamiseen. Lue lisää.

Tukimaksu (ei sisällä jäsenyyttä)

50,00 €
Varastossa
Tukimaksu Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:lle ilman varsinaista jäsenyyttä.

Kuvaus

Yhdistykselle on esitetty aiemmin toiveita uusiin jäsenyys- ja osallistumismuotoihin. Nyt olemme vastanneet palautteeseen aktivoimalla vaihtoehdoksi tukijäsenyyden, joka on mainittu jo yhdistyksen perustamissäännöissä. Tukijäsen voi olla henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö.

 

Tämä jäsenyysmuoto sopii erityisen hyvin, jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa osallistumatta varsinaisiin jäsentapahtumiin. Yksityishenkilö voi olla sekä varsinainen että tukijäsen, eli tukijäsenyys tarjoaa mahdollisuuden myös aineettomiin lahjoihin.

Huom! Tämä tukijäsenyys EI sisällä yhdistyksen jäsenyyttä.

 

Voittoa tavoittelematon yhdistyksemme käyttää kaikki varansa jalkapallokulttuurin edistämiseen ja maajoukkueiden kannattamiseen. Halutessasi voit korvamerkitä kannattajajäsenmaksun SMJK:n junioriyhteistyöhön (maininta viestikenttään). Tällöin ohjaamme jäsenmaksusi uuden sukupolven jalkapallokulttuurin edistämiseen esimerkiksi ottelulippuina, ottelumatkana tai hankinta-avustuksena. Yhteystietosi lisätään liittymisen yhteydessä asiakasrekisteriimme. Halutessasi tukea toimintaa suuremmalla summalla, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Jussi Hartikaiseen (jussi.hartikainen@suomifanit.com).