Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Noudattaaksemme uutta sähköisen viestinnän yksityisyysdirektiiviä, meidän täytyy pyytää sinulta lupaa evästeiden asettamiseen. Lue lisää.

Tukijäsenyys 2021

50,00 €
Varastossa
Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n vuoden 2020 tukijäsenyys, sisältää varsinaisen jäsenyyden.

Kuvaus

Yhdistykselle on esitetty aiemmin toiveita uusiin jäsenyys- ja osallistumismuotoihin. Nyt olemme vastanneet palautteeseen aktivoimalla vaihtoehdoksi tukijäsenyyden, joka on mainittu jo yhdistyksen perustamissäännöissä. Tukijäsen voi olla henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö.

 

Tämä jäsenyysmuoto sopii erityisen hyvin, jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa normaalia jäsenmaksua suuremmalla summalla. Yksityishenkilö voi olla sekä varsinainen että tukijäsen, eli tukijäsenyys tarjoaa mahdollisuuden myös aineettomiin lahjoihin.

Tämä tukijäsenyys sisältää myös yhdistyksen varsinaisen jäsenyyden etuineen, joten tämä sopii vain yksityishenkilöille.


Mikäli et halua liittyä varsinaiseksi jäseneksi, klikkaa tästä.

 

Voittoa tavoittelematon yhdistyksemme käyttää kaikki varansa jalkapallokulttuurin edistämiseen ja maajoukkueiden kannattamiseen. Halutessasi voit korvamerkitä kannattajajäsenmaksun SMJK:n junioriyhteistyöhön (maininta viestikenttään). Tällöin ohjaamme normaalin jäsenmaksusi ylittävän osan uuden sukupolven jalkapallokulttuurin edistämiseen esimerkiksi ottelulippuina, ottelumatkana tai hankinta-avustuksena. Yhteystietosi lisätään liittymisen yhteydessä jäsen- ja asiakasrekisteriimme. Halutessasi tukea toimintaa suuremmalla summalla, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Jussi Hartikaiseen (jussi.hartikainen@suomifanit.com).